Intel® Xeon® Processor E3 voor kleinzakelijk gebruik

Een server aanschaffen voor een bedrijf kan een efficiente en betaalbare manier zijn om de productiviteit van werknemers te verhogen, terwijl de cruciale bedrijfsgegevens beschermd zijn en de bedrijfsgroei gestimuleerd wordt. . Een echte server die gebaseerd is op de Intel® Xeon® processor E3-1200 v3 product familie, levert in tegenstelling tot een desktop pc, de betrouwbaarheid, beveiliging en de prestaties die bij een kleinzakelijke behoefte passen—vandaag en in de toekomst.

Man met bril en tablet

Uw bedrijf blijft soepel lopen dankzij eigenschappen die server-waardig zijn, zoals Intel® Rapid Storage Technologie (Intel® RSTe) dat helpt bij het beschermen van kritieke zakelijke informatie door extra opslag te leveren en snel gegevens terug te halen bij een hard drive failure Servers die gebaseerd zijn op Intel® Xeon® processors,ondersteunen, in tegenstelling tot desktops, het error correcting code (ECC) geheugen, dat automatisch geheugenfouten die kunnen zorgen voor een systeemcrash of geheugenverlies, detecteert en corrigeert.


Bescherm uw zakelijke informatie met door hardware-ondersteunde beveiligingseigenschappen. Intel® Data Protection Technologie met AES-NI en Secure Key1 versnelt de codering/decodering van gevoelige gegevens en bestanden en helpt beveiligde codering voor applicaties van derden mogelijk te maken. Intel® Platform Protection Technologie met BIOS Guard en OS Guard2 beschermt het systeem tegen ongeautoriseerde updates en wijzigingen.


Versnel de bedrijfsgroei met tot 18% minder energieverbruik dan de vorige generatie servers die gebaseerd waren op de Intel® Xeon® processor E3 familie3,4. Intel® Turbo Boost Technologie 2.05 past zich aan pieken in de werkbelasting aan, waardoor er meer computerkracht ter beschikking is, wanneer dat nodig is. Voor complexe werkbelastingen, verhoogt Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technology)6 de verwerkingsefficiency door het mogelijk te maken dat elke processorkern twee taken tegelijk afhandelt.

De server die gebaseerd is op de Intel® Xeon® processor E3 familie—een slimme investering voor het kleinzakelijke bedrijf.

 

Product- en prestatiegegevens

open

1. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Voor Intel® Advanced Encryption Standard New Instructions (Intel® AES-NI) is een computersysteem met een processor die geschikt is voor Intel® AES-NI, tevens is software nodig om de instructies in de juiste volgorde uit te voeren. Voor Intel® Secure Key is een platform nodig dat geschikt is voor Intel® Secure Key, beschikbaar op bepaalde Intel® processors, en software die geoptimaliseerd is om Intel® Secure Key te ondersteunen. Neem contact op met de systeemfabrikant voor meer informatie en beschikbaarheid.

2. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Hiervoor is een platform nodig dat geschikt is voor Intel® Platform Protection Technologie, beschikbaar op bepaalde Intel® processors, en een geschikt besturingssysteem. Neem contact op met de systeemfabrikant voor meer informatie en beschikbaarheid. 

3. Software en werkbelasting die in de prestatietests worden gebruikt, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, worden gemeten met specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Wijziging van een van deze factoren kan ervoor zorgen dat de resultaten variëren. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen zodat u een weloverwogen aankoopbesluit kunt nemen op basis van uw evaluatie, inclusief de prestaties van het product in combinatie met andere producten. Voor meer informatie, surf naar http://www.intel.com/performance. Resultaten zijn gemeten op Intel gebaseerd materiaal op het gebied van software, benchmark of andere gegevens van derden en worden slechts ter informatie verstrekt.   Enig verschil in systeem hardware of software ontwerp of configuratie kan de daadwerkelijke prestaties beinvloeden.  Intel beheert of controleert het design of de implementatie van gegevens van derden waar in dit document aan gerefereerd wordt.   Intel raadt al haar klanten aan om de websites van derden of andere bronnen te controleren of de verstrekte gegevens correct zijn en of het de prestaties betreft van devices die beschikbaar zijn voor de verkoop.

4. Basislijnconfiguratie: Fujitsu* TX140 S1p met een Intel® Xeon® Processor E3-1265L v2 (8M Cache, 2,50 GHz), 16GB (2x8GB 2Rx8 PC3-10600E-11, ECC), 1 x 500 GB SATA, 7200 RPM, geschikt voor Intel® Hyper-Threading Technologie, geschikt voor Intel® Turbo Boost Technologie, Red Hat* Enterprise Linux Server Release 6,2, Kernel 2.6.32-220,el6,x86_64,Compiler Versie 12.1.0.293 van Intel C++ Compiler XE. Vertegenwoordigd de best gepubliceerde resultaten per april 2013. Score: SPECint*_rate_base2006=169.http://www.spec.org/cpu2006/results/res2012q2/cpu2006-20120522-22364,html. Processor TDP = 45W, Perf/W=3,76  Nieuwe configuratie: Intel® C226 chipset gebaseerd op een Intel® Xeon® server platform met een Intel® Xeon® Processor E3-1230L v3 (8M Cache, 1,8 GHz), 16GB (2x8GB Dual-Rank DDR3-1600 ECC UDIMM), 250 GB SATA 6Gb/s HDD, geschikt voor Intel® Hyper-Threading Technologie, geschikt voor Intel® Turbo Boost Technologie, Red Hat* Enterprise Linux Server 6,3 for x86_64,Compiler versie 13.0.0.133 van Intel C++ Studio XE en Intel® Fortran. Bron: Door Intel intern geschatte metingen, april 2013. Score: SPECint*_rate_base2006=143. Processor TDP = 25W, Perf/W=5,72. 

5. Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie vereist. Intel® Turbo Boost Technologie en Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 zijn alleen beschikbaar op geselecteerde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de hardware, software en systeemconfiguratie. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

6. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie). Raadpleeg de fabrikant van de pc. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Niet beschikbaar op alle Intel® processors. Voor meer informatie, zoals welke processors HT Technologie ondersteunen, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html.