Een nieuwe mogelijkheid voor netwerk, opslag en IoT-infrastructuur

De Intel® Xeon® processor D-1500 productfamilie combineert de geavanceerde intelligentie en prestaties van Intel Xeon processors in een compacte en energiezuinige system-on-a-chip. Verbeterde betrouwbaarheid, beschikbaarheid en onderhoudsfuncties; uitbreiding van platformopslag; en geïntegreerde hardwarevirtualisatie; de Intel Xeon processor D-1500 productfamilie biedt nieuwe mogelijkheden om verschillende taken en infrastructuren te optimaliseren voor midrange routers, netwerkapplicaties, beveiligingsapplicaties, draadloze basisstations, geïntegreerde midrange Internet of Things (IoT) devices, eenvoudige netwerken, midrange storage area network (SAN) en network attached storage (NAS) applicaties, warme cloudopslag en meer.1 2 3

Processornummer

Cache

Kloksnelheid

Aantal kernen/
Aantal threads

Maximaal TDP/
Capaciteit

Geheugentypes

Netwerk

Intel® Xeon® processor D-1577 (24 M cache, 1,30 GHz)

24,0 MB

1.30 GHz

16/ 32

45

DDR4, DDR3

2 x 10 GbE

Intel® Xeon® processor D-1571 (24 M cache, 1,30 GHz)

24,0 MB

1.30 GHz

16/ 32

45

DDR4, DDR3

2 x 10 GbE

Intel® Xeon® processor D-1567 (18 M cache, 2,10 GHz)

18,0 MB

2.10 GHz

12/ 24

65

DDR4, DDR3

2 x 10 GbE

Intel® Xeon® processor D-1557 (18 M cache, 1,50 GHz)

18,0 MB

1.50 GHz

12/ 24

45

DDR4, DDR3

2 x 10 GbE

Intel® Xeon® Processor D-1548 (12M Cache, 2.00 GHz)

12,0 MB

2.00 GHz

8/16

45

DDR4, DDR3

2 x 10 GbE

Krachtige prestaties, van het datacenter tot de rand van het netwerk

Maakt dynamische provisioning van diensten mogelijk, nu aanbieders van communicatiediensten network functions virtualization (NFV) uitbreiden tot de rand van het netwerk.

Maakt slimmere en betaalbare opslagoplossingen mogelijk door technologieën te integreren die het verplaatsen van gegevens versnellen, gegevens beveiligen en gegevensbeheer vereenvoudigen.

Ondersteuning voor schaalbare prestaties en compatibiliteit met een breed scala aan applicaties.

Hoge prestaties voor krachtige datacenters

Biedt indrukwekkende flexibiliteit en schaalbaarheid met technologische bouwstenen die gecombineerd zijn met een gevirtualiseerde en softwaregedefinieerde infrastructuur—de flexibele en cloudgerichte netwerkarchitecturen.

Bekijk hoe hardware op basis van open standaarden uw netwerk klaar voor de cloud maakt

Hoor hoe Paul Turner, CMO van Cloudian en Chris Orlando, medeoprichter van ScaleMatrix, bespreken hoe de Intel® Xeon® D-1500 processorfamilie ongestructureerde gegevens opslaat en beheert.

Lees verder over het beheren van gegevens in zeer dichte datacenters

Bekijk hoe 1&1 energieverbruik en de kosten van ruimte van datacenters bespreekt, en hoe de Intel Xeon processor D productfamilie de dichtheid van hun datacenters verbetert.

Bekijk hoe Intel processors de basis vormen van innovatie in bedrijven

Product- en prestatiegegevens

1

De eigenschappen en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en kunnen geschikte hardware, software of service-activatie vereisen. Prestaties zijn afhankelijk van systeemconfiguratie. Geen enkel computersysteem kan absolute veiligheid bieden. Raadpleeg uw systeemfabrikant of verkoper, of ga voor meer informatie naar http://www.intel.nl.

2

De software en werkbelasting die in de prestatietests worden gebruikt, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel® microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, worden gemeten met specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Wijziging van een van deze factoren kan ervoor zorgen dat de resultaten variëren. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen zodat u een weloverwogen aankoopbesluit kunt nemen op basis van uw evaluatie, inclusief de prestaties van het product in combinatie met andere producten. Voor meer informatie, surf naar www.intel.com/performance.

3

De beschreven scenario's voor kostenbesparing zijn bedoeld als voorbeeld van hoe een bepaald op Intel® gebaseerd product, in de aangegeven opstelling en omstandigheden, toekomstige kosten kan beïnvloeden en tot besparing kan leiden. De omstandigheden kunnen afwijken. Intel garandeert geen kosten of besparing.