Moderniseer de pc's in uw beheer en verhoog de waarde binnen uw bedrijf

Bied krachtige prestaties, hardwarematige beveiliging 1 en productiviteit van een niveau hoger met de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processorfamilie.

Bied krachtige prestaties, hardwarematige beveiliging 1 en productiviteit van een niveau hoger met de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processorfamilie.

Ontdek de voordelen

 1. 1

  Beveilig uw computers van binnenuit

 2. 2

  De juiste pc voor elke gebruiker

 3. 3

  Een doorbraak op het gebied van identiteitsbeveiliging

 4. 4

  Transformeer de manier van werken

Maak overal productiviteit mogelijk en beveilig uw computers van binnenuit
Nu is het moment om de pc's in uw beheer te moderniseren met de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processors—een geavanceerd Intel® platform voor zakelijk gebruik.

Geniet van de verbeterde beveiliging, innovatieve modellen, prestaties, productiviteit, beheer en gestroomlijnde verbindingen. Ervaar tot 65% sneller multitasken2 3 en tot 50% betere productiviteit4 dan een vijf jaar oude computer. Kies voor moeiteloos multitasken dankzij Intel® Speed Shift Technologie1 die stabiele load balancing biedt voor veeleisende werkbelastingen. Daarnaast voert Intel® Hyper-Threading Technologie1 meerdere threads uit op elke kern, voor ongekend snelle reacties en serieuze prestaties.

Al deze prestaties worden gecombineerd met een accuduur tot wel 10.5 En het beste van alles is dat u ook prestaties en beveiliging van zakelijke klasse kunt ervaren door de kracht van de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processor te combineren met Windows® 10 Pro.

Het compromisloze design biedt elke gebruiker de juiste pc
De zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processor maakt stijlvolle nieuwe modellen mogelijk, waardoor elk bedrijf over het juiste device voor elke taak kan beschikken. Kies uit 2 in 1 devices, Ultrabooks™, notebooks, all-in-one pc's en mini pc's, met krachtige 14nm technologie. Een 2 in 1 device met de nieuwste Intel Core vPro processor combineert bijvoorbeeld de kracht van een notebook met de veelzijdigheid van een tablet in één device. Kies uit innovatieve desktopmodellen, zoals de uitbreidbare tower en de stijlvolle, opgeruimde all-in-one of de krachtige mini-pc die zakelijke prestaties combineert met een compact formaat.

Intel® Authenticate oplossing:1 hardwarematige beveiliging. Een doorbraak op het gebied van identiteitsbeveiliging.
Tot 63% van de datalekken worden veroorzaakt door misbruik of diefstal van gebruikersgegevens.6 Toch vertrouwen de meeste organisaties nog op één op software gebaseerde authenticatiefactor, zoals een gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot belangrijke bedrijfsmiddelen, wat een beveiligingsrisico veroorzaakt.

De Intel® Authenticate oplossing is een nieuwe oplossing die het risico verkleint door traditionele multifactor softwarefuncties naar de hardware te verplaatsen, zodat belangrijke identiteitsgegevens en beleid niet meer kwetsbaar zijn voor software-aanvallen.

Beheer op afstand
Ontdek, herstel en beveilig devices met een Intel® Core™ vPro™ processor eenvoudig op afstand. Intel® Active Management Technologie (Intel® AMT)1 biedt de IT-afdeling of managed service providers out-of-band systeemtoegang, keyboard/video/mouse (KVM) besturing en andere tools op verschillende platforms, om de IT-ondersteuningskosten te verlagen. IT-afdelingen en managed service providers kunnen een complete vloot pc's aansturen om een viruspatch te updaten of op afstand pc's out-of-band te repareren, zelfs als het besturingssysteem niet werkt.

Harde schijven van de Intel® SSD Pro serie beschermen gegevens door de gehele schijf te versleutelen. Deze schijven zijn eenvoudig in te stellen, te beheren en te herstellen dankzij ondersteuning voor de OPAL 2.0 policy control standaard van de Trusted Computing Group. U kunt SSDs eenvoudig hergebruiken door oude gegevens op afstand te wissen met Intel® Remote Secure Erase1 voor Intel® Solid State Drives die beheerd worden door Intel® Active Management Technologie. Intel® SSD 6000p is het nieuwste lid van de familie en combineert PCle* prestaties tegen een scherpe prijs met uitzonderlijke prestaties die traditionele harde schijven in het stof achterlaten.

Transformeer de manier van werken
Breng uw moderne personeelsbestand met elkaar in contact met oplossingen voor samenwerken die veel minder bedrading vereisen.

 • Maak vergaderruimtes en meetings slimmer met de Intel® Unite™ oplossing die moderne, verbonden en beveiligde ruimtes mogelijk maakt voor een nieuwe manier van samenwerken.
 • Altijd verbonden en klaar voor gebruik met Intel® Thunderbolt™ 3.1 U heeft minder kabels nodig, kunt serieuze gebruikers razendsnelle gegevensoverdracht bieden en de migratie van pc's versnellen zonder speciale software of uitrusting. En Intel® Wireless Docking met Intel® Wireless Gigabit technologie biedt bedrade prestaties voor randapparatuur en een compromisloze draadloze docking-ervaring.
 • Zorgeloos beheer van de pc-levenscyclus met  Intel® Stable Image Platform Program (Intel® SIPP). U krijgt de garantie dat belangrijke platformcomponenten en drivers minstens 15 maanden onveranderd blijven. SIPP levert al meer dan tien jaar lang elk jaar componenten van hoge kwaliteit.

Product- en prestatiegegevens

1

De eigenschappen en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en kunnen geschikte hardware, software of service-activatie vereisen. Prestaties zijn afhankelijk van systeemconfiguratie. Geen enkel computersysteem kan absolute veiligheid bieden. Raadpleeg uw systeemfabrikant of verkoper, of ga voor meer informatie naar http://www.intel.nl.

2

De software en werkbelasting die in de prestatietests worden gebruikt, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel® microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark*, MobileMark* en SPEC CPU worden gemeten met specifieke computersystemen, componenten, software, programma’s en functies.  Elke wijziging van deze factoren zorgt ervoor dat het resultaat kan afwijken. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen zodat u een weloverwogen aankoopbesluit kunt nemen op basis van uw evaluatie, inclusief de prestaties van het product in combinatie met andere producten. Ga voor volledige informatie over prestaties en benchmarkresultaten naar http://www.intel.com/performance.

3

Zoals gemeten door SEG562, een werkbelasting die productiviteitstoepassingen voor op kantoor en multitasking meet met Microsoft Word* (als PDF opslaan), Excel* (herberekenen), PowerPoint* (slides sorteren) en NXPowerLite Desktop* (om inhoud met kantoordocumenten in te krimpen, lijkt op comprimeren), terwijl er een video op de achtergrond wordt afgespeeld (om het bekijken van een zakelijke training of webcast te simuleren).

4

Zoals gemeten door een algemene score van SYSmark* 2014, een benchmark van het BAPCo* consortium dat de prestaties van Windows* platforms meet. SYSmark test drie gebruiksscenario's, inclusief productiviteitstaken voor op kantoor, het creëren van media en data/financiële analyses met echte applicaties van onafhankelijke software-aanbieders, zoals Microsoft en Adobe.

5

Zoals gemeten door Windows® 10 EEMBC Browsing Bench Component Average Power.

Zevende generatie meting van prestaties en accuduur:

Intel® Core™ i5-7300U processor, PL1 = 15 W TDP, 2C4T, turbo tot 3,5 GHz, Geheugen: 2 x 4 GB DDR4-2133, Opslag: Intel® SSD 535 serie, Schermresolutie: 1920 x 1080. Intel® HD Graphics 620, besturingssysteem: Windows® 10.

6

Het 2016 Data Breach Investigations Report (DBIR) van Verizon http://www.verizonenterprise.com/DBIR/2015/