• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Ultrasnel. Beter beveiligd.

Intel® Core™ vPro™ processors

Intel® vPro™ technologie voor serieus zaken doen. Intel® Core™ vPro™ processors bieden zakelijke prestaties in een aantal verschillende modellen, met geïntegreerde beveiligingseigenschappen om uw waardevolle gegevens, gebruikersnamen en netwerktoegang te beschermen. 

Verbeterde prestaties

Geoptimaliseerd voor beveiliging. Ontworpen voor mobiliteit

De Intel® Core™ M vPro™ processor is de eerste commerciële processor die gebouwd is op basis van het 14 nm proces, en biedt pc-waardige prestaties in ultramobiele devices. Een 2 in 1 device op basis van een Intel Core M vPro processor biedt een flinterdunne tablet en razendsnelle notebook in één mobiel zakelijk device, terwijl u dankzij de geïntegreerde beveiligingseigenschappen zorgeloos aan de slag kunt.

De nieuwste processors met Intel® vPro™ technologie1 zijn ontworpen om de beveiliging in uw bedrijf te versterken terwijl ze de prestaties leveren die gebruikers vereisen. En deze vierde generatie Intel® Core™ vPro™ processors zijn nu verkrijgbaar in 2 in 1 devices die gebruikers de keuze geven tussen een bedrijfsklare tablet of een notebook—de ideale oplossing in een steeds mobielere omgeving. 

Verbeterde beveiliging, vereenvoudigd wachtwoordbeheer

Een scala aan geïntegreerde beveiligingseigenschappen2 is gericht op belangrijke IT-kwesties, waaronder bescherming tegen malware en rootkits, betere wachtwoorden, verbeterde gegevensbescherming en krachtige herstelmogelijkheden.  Intel® Identity Protection Technologie3 biedt bijvoorbeeld een “wachtwoordloze” VPN ervaring die uw netwerk helpt beschermen, zonder dat mobiele gebruikers verschillende wachtwoorden hoeven te onthouden. 

ALT Tekst

Verbeterde prestaties

Devices gebaseerd op de vierde generatie Intel Core vPro processorfamilie helpen de productiviteit in uw bedrijf te verhogen. Computersystemen zijn extra snel startklaar voor snelle toegang tot de apps en bestanden die u nodig heeft4 terwijl u het gemak ervaart van een langere accuduur. 

Vergelijk de nieuwste notebook met een vier jaar oude pc >

Sneller zoeken met indoor locatiegebaseerde diensten5

In het haastige tempo van het moderne kantoor kunnen locatiegebaseerde diensten helpen om tijd te besparen en de werkplek verbeteren door u te helpen uw hulpbronnen sneller te vinden. Clienten in industrieën variërend van gezondheidszorg tot financiële diensten en productie maken al gebruik van deze mogelijkheid.

Meer weten over locatiegebaseerde diensten >

ALT Tekst

Eenvoudigere en beter beveiligde samenwerking met Intel® Pro Wireless Display 6

Vereenvoudig samenwerking en verbeter beveiliging met de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met een tv of projector in de vergaderzaal, met Intel® Pro Wireless Display. 

Ontdek meer over draadloze display mogelijkheden >

 

Beheer elk device op afstand

Maak gebruik van  Intel® Active Management Technologie7 (Intel® AMT)  om toegang te krijgen tot duizenden devices en ze op afstand te volgen en beheren. Met nieuwe devices met Intel AMT kunt u clienten die verbonden zijn met het netwerk onderzoeken, isoleren of repareren, onafhankelijk van de staat van het besturingssysteem en of het device aan of uit is.1,7 Daarnaast kunt u proactief bedreigingen voorkomen door beveiligingsupdates naar gebruikers te pushen voordat een beveiligingslek plaatsvindt.

Bedrijfsproducten

2 in 1 devices met Intel® Core™ vPro™ Processors

Product- en prestatiegegevens

open

1.   Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder alle omstandigheden. Built-in beveiligingseigenschappen die beschikbaar zijn op bepaalde Intel® Core™ processors kunnen wellicht additionele software, hardware, diensten en/of een Internet verbinding vereisen. De resultaten kunnen per configuratie verschillen. Vraag je systeemfabrikant en serviceprovider naar de beschikbaarheid en functionaliteit. Intel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verloren of gestolen gegevens en/of systemen of schade die daaruit voortvloeien. Surf voor meer informatie naar www.intel.com/content/www/us/en/data-security/security-overview-general-technology.html.

2. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder alle omstandigheden. Geïntegreerde beveiligingsfuncties die beschikbaar zijn op bepaalde Intel® processors kunnen wellicht additionele software, hardware, diensten en/of een internetverbinding vereisen. De resultaten kunnen per configuratie verschillen. Vraag uw   PC-fabrikant om meer informatie. Voor meer informatie, surf naar  http://www.intel.com/content/www/us/en/security/security-at-home.html.

3. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Hiervoor is een systeem met Intel® Identity Protection Technologie (Intel® IPT) vereist, waaronder een tweede of hogere generatie Intel® Core™ processor, een daarvoor geschikte chipset, firmware en software en een deelnemende website. Vraag uw systeemfabrikant. Intel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verloren of gestolen gegevens en/of systemen of schade die daaruit voortvloeit. Surf voor meer informatie naar http://ipt.intel.com.

4. Voor Intel® Smart Connect Technologie heb je een specifieke Intel® Core™ processor, Intel® software, een BIOS update en een Intel® wireless adapter met een internetverbinding nodig. Solid-state memory of een vergelijkbare drive kan vereist zijn. Afhankelijk van je systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met je systeemfabrikant voor meer informatie.

5. Location Based Service (LBS) vereist een mobiel of Ultrabook™ systeem met een derde of vierde generatie Intel® Core™ vPro™ processor. Set up van een lokaal draadloos netwerk en aanvullende software van derden is vereist om deze functie te gebruiken. De beschikbaarheid van functies en de resultaten zijn afhankelijk van de setup en configuratie van uw hardware, software en IT-omgeving. De nauwkeurigheid van informatie over locatie hangt van verschillende factoren af, waaronder de positie van draadloze toegangspunten en de fysieke omgeving waarin de oplossing wordt toegepast.

6. Hiervoor zijn een voor Intel® Wireless Display geschikte pc, een tablet, een smartphone, een compatibele adapter en een tv nodig. Het afspelen van 1080p en Blu-ray* of andere beschermde content is alleen mogelijk met bepaalde Intel® processors waarbij geïntegreerde visuals zijn ingeschakeld. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Ga voor meer informatie naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html.

7. Intel® Active Management Technology (Intel® AMT) vereist activering en een systeem met een netwerkverbinding, een voor Intel® AMT-geschikte chipset, netwerk hardware en software. Intel AMT is voor notebooks tijdens een draadloze, batterij, slaapstand, ruststand of uitgeschakelde modus wellicht niet of beperkt beschikbaar via een host OS-based VPN. De resultaten zijn afhankelijk van de hardware, set-up en configuratie. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-active-management-technology.html.