• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Intel® Quark Technologie

Innovatieve producten voor dynamische markten

Verschillende segmenten van de computermarkt ondergaan spannende en zelfs fundamentele veranderingen, van datacenters tot ultra-mobiele devices zoals tablets, telefoons en draagbare devices. Intel ontwikkelt nieuwe producten voor elk van deze dynamische markten voor volgend jaar en daarna, inclusief een nieuwe, energiezuinige productfamilie.

Intel® Quark technologie is ontwikkeld voor applicaties waar een laag energieverbruik en beperkte afmetingen belangrijker zijn dan krachtige prestaties. Producten die afgeleid zijn van de Intel Quark processorfamilie bieden innovatieve oplossingen voor alomtegenwoordige computermarkten en het internet of things, van de automobielmarkt of de industrie tot draagbare devices.

Het eerste product in deze nieuwe familie heet de Intel Quark SoC X1000. Producten als de Intel Quark SoC X1000 zijn flexibel en bieden betere integratie, een lager energieverbruik en lagere kosten voor de volgende golf van intelligente verbonden devices terwijl ze compatibel zijn met de  Intel® architectuur instructieset.

Met de toevoeging van de Intel Quark SoC X1000, levert Intels versterkte productportfolio geïntegreerde, schaalbare producten van een device tot de cloud, die dataverzameling en -analyse aansturen om de waarde in het internet of things te ontketenen.