Baanbrekende prestaties voor mission-critical computing

Meer weten over de Intel® Itanium ® processor 9500 serie

Intel® Itanium® processors bieden baanbrekende prestaties, betrouwbaarheid, energiezuinigheid, en verbeterde mainframe eigenschappen voor always-on, mission-critical functies. Het is extreem robuust om uw meest waardevolle gegevens te beschermen, het biedt geoptimaliseerde prestaties voor uw meest data-intensieve applicaties en het is een krachtig platform voor virtualisatie en consolidatie.

Eigenschappen en voordelen

Acht kernen. Baanbrekende 3,1 miljard transistors. En tweemaal zo snel als vorige processors. De nieuwe Intel® Itanium® processor 9500 serie levert het hoogste niveau Intel Itanium prestaties ooit.

Meer weten

Intel® Hyper‐Threading Technologie1 is verbeterd dankzij de dual‐domain multi-threading ondersteuning, waardoor zowel de front‐ en back‐end pipeline executie zorgen voor verbeterde doorvoer en schaalbaarheid van het systeem.

Bekijk hoe het werkt

Intel® Turbo Boost Technologie2 met een constante powerboost, waardoor de Intel® Itanium® processor 9500 serie in staat is om op geavanceerde wijze de energiebehoefte te monitoren en beheren waardoor de processor naar een hogere frequentie geboost kan worden voor maximale prestaties bij elke werkbelasting. Het resultaat is een betere verdeling van de thermale productie waardoor er beter gepresteerd kan worden.

Kies voor maximale prestaties voor elke werkbelasting

Gerelateerd materiaal

Onderzoeksverslagen

White papers

Product- en prestatiegegevens

1

Beschikbaar op bepaalde Intel® Core™ processors. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie). Raadpleeg de fabrikant van de pc. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Voor meer informatie, zoals welke processors HT Technologie ondersteunen, surf naar www.intel.com/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html

2

Voor Intel® Turbo Boost Technologie is een syteem met Intel Turbo Boost Technologie vereist. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de hardware, software en systeemconfiguratie. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.