De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Product- en prestatiegegevens

1

Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie eigenschappen vereist. Intel Turbo Boost Technologie 2.0 is de volgende generatie Intel Turbo Boost Technologie en is alleen beschikbaar op bepaalde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de hardware, software en systeemconfiguratie. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

2

LPDDR3 1866 MHz ingeschakeld op vijfde generatie Intel® Core™ processors met Intel® HD Graphics 6000 en Intel® Iris™ graphics.

3

Beschikbaar op bepaalde Intel® Core™ processors. Voor Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie) dient men te beschikken over een systeem dat Intel® HT Technologie ondersteunt. Raadpleeg de fabrikant van de pc. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Voor meer informatie, zoals welke processors Intel® HT Technologie ondersteunen, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html

4

Voor Intel® AES-NI instructies (Intel® AES-NI) is een computersysteem met een processor die geschikt is voor AES-NI, tevens is niet-Intel software nodig om de instructies in de juiste volgorde uit te voeren. Intel® AES-NI is beschikbaar op bepaalde Intel® processors. Raadpleeg de wederverkoper of systeemfabrikant voor informatie over de beschikbaarheid. Voor meer informatie, surf naar software.intel.com/en-us/articles/intel-advanced-encryption-standard-instructions-aes-ni/.

5

Beschikbaar op bepaalde Intel® Core™ processors. Zie ark.intel.com voor meer details.

6

Hiervoor zijn een voor Intel® Wireless Display geschikte pc, een tablet, een smartphone, een compatibele adapter en een tv nodig. Het afspelen van 1080p en Blu-ray* of andere beschermde content is alleen mogelijk met bepaalde Intel® processors waarbij geïntegreerde visuals zijn ingeschakeld. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Ga voor meer informatie naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html.

7

Voor Intel® Virtualization Technologie (Intel® VT) is een computersysteem vereist met een daarvoor geschikte Intel® processor, BIOS en een virtual machine monitor (VMM). De functionaliteit, prestaties en andere voordelen kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de hardware- en softwareconfiguraties. De software is mogelijk niet compatibel met alle besturingssystemen. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Voor meer informatie, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/virtualization/virtualization-technology/hardware-assist-virtualization-technology.html.

8

Voor Intel® Smart Connect Technologie heb je een specifieke Intel® Core™ processor, Intel® software, een BIOS update en een Intel® wireless adapter met een internetverbinding nodig. Solid-state memory of een vergelijkbare drive kan vereist zijn. Afhankelijk van je systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met je systeemfabrikant voor meer informatie.

9

Intel® Active Management Technology (Intel® AMT) vereist activering en een systeem met een netwerkverbinding, een voor Intel® AMT-geschikte chipset, netwerk hardware en software. Intel AMT is voor notebooks tijdens een draadloze, batterij, slaapstand, ruststand of uitgeschakelde modus wellicht niet of beperkt beschikbaar via een host OS-based VPN. De resultaten zijn afhankelijk van de hardware, set-up en configuratie. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-active-management-technology.html.

10

Hiervoor zijn een systeem en configuratie nodig die geschikt zijn voor Intel® Small Business Advantage. Beschikbaarheid van eigenschappen is afhankelijk van de set-up en configuratie die door de PC-fabrikant voorzien zijn. Vraag uw PC-fabrikant om meer informatie.

11

Hiervoor is een systeem met Intel® vPro™ technologie vereist. Deze functie is afhankelijk van uw systeemconfiguratie.

12

No computer system can provide absolute security. Requires an Intel® Identity Protection Technology-enabled system, including an enabled Intel® processor, enabled chipset, firmware, software, and Intel integrated graphics (in some cases) and participating website/service. Intel assumes no liability for lost or stolen data and/or systems or any resulting damages. For more information, visit http://ipt.intel.com/. Consult your system manufacturer and/or software vendor for more information.

13

Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Voor Intel® Advanced Encryption Standard New Instructions (Intel® AES-NI) is een computersysteem met een processor die geschikt is voor Intel® AES-NI, tevens is software nodig om de instructies in de juiste volgorde uit te voeren. Voor Intel® Secure Key is een platform nodig dat geschikt is voor Intel® Secure Key, beschikbaar op bepaalde Intel® processors, en software die geoptimaliseerd is om Intel® Secure Key te ondersteunen. Neem contact op met de systeemfabrikant voor meer informatie en beschikbaarheid.

14

Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Hiervoor is een platform nodig dat geschikt is voor Intel® Platform Trust Technologie, beschikbaar op bepaalde Intel® processors, en een geschikt besturingssysteem. Raadpleeg de systeemfabrikant voor meer informatie.

15

Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Hiervoor is een platform vereist dat geschikt is voor Boot Guard, beschikbaar op specifieke Intel processors, en een hiervoor geschikt besturingssysteem. Raadpleeg de systeemfabrikant voor meer informatie.

16

Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Hiervoor is een platform vereist dat geschikt is voor Intel® OS Guard, beschikbaar op specifieke Intel processors, met een hiervoor geschikt besturingssysteem. Neem contact op met de systeemfabrikant voor meer informatie.

17

Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Hiervoor is een platform vereist dat geschikt is voor BIOS Guard, beschikbaar op specifieke Intel processors, met een hiervoor geschikt besturingssysteem. Raadpleeg de systeemfabrikant voor meer informatie.

18

"Conflictvrij" betekent "DRC conflictvrij", wat door SEC-regels wordt gedefinieerd als producten die geen conflictmineralen bevatten (tin, tantaal, wolfraam en/of goud) die direct of indirect bijdragen aan gewapende groeperingen in de DRC of aangrenzende landen. We passen de term "conflictvrij" ook toe in een bredere zin om te refereren aan leveranciers, productieketens, smelterijen en raffinaderijen en hun bronnen van conflictmaterialen die het conflict in de DRC of aangrenzende landen niet financieren.