Ervaar het extreme

Klaar voor media en creatie

Op een hoger niveau content creëren met de nieuwe Intel® Core™ i7 processor Extreme Edition met acht kernen. Maak gebruik van overweldigende 16-thread prestaties voor snellere videocodering, afbeeldingen renderen en audioproductie.

Geniet van meeslepende visuele ervaringen

Gebruik de kracht van binnen

Geniet van ongeëvenaarde prestaties zonder extra hardware, dankzij geïntegreerde Intel® technologieën en overklok-mogelijkheden—en stel het systeem precies in zoals jij dat wilt1 voor extra flexibiliteit. 

Neem controle over je systeem

Gamen als nooit tevoren

Domineer de tegenstanders met een unlocked en overklokbare Intel processor1 en slimme exclusieve Intel-functies voor een krachtig wapen wanneer je onovertroffen prestaties nodig hebt.

Ervaar extreme

Maak van je pc een wapen.

Intel® SSD's

Betrouwbare en snelle opslagprestaties, met extreme verwerking van belangrijke apps.

Ontdek Intel SSD's

Intel Platform Memory Validation

Resultaten van platform memory validation zijn een aanwijzing voor geheugen-compatibiliteit met Intel® chipsets.

Meer weten over Intel Platform Memory Validation

Intel® X99 Chipset

Speciaal ontworpen voor overklokken. Optimaliseer de systeemprestaties met op elkaar afgestemde technologie.

Maak kennis met de Intel X99 Chipset

Gesprekken

Product- en prestatiegegevens

1

WAARSCHUWING: Het wijzigen van de kloksnelheid en/of het voltage kan: (i) de stabiliteit van het systeem en de levensduur van het systeem en de processor verminderen; (ii) uitval veroorzaken van de processor en andere systeemcomponenten; (iii) de systeemprestaties verminderen; (iv) additionele warmteontwikkeling of andere schade veroorzaken; en (v) de gegevensintegriteit van het systeem beïnvloeden. Intel heeft de werking van de processor anders dan met de gegeven specificaties niet getest en biedt hier dan ook geen garanties op. Intel accepteert geen enkele verantwoordelijkheid dat de processor, waaronder gebruik met een gewijzigde kloksnelheid en/of ander voltage, geschikt zal zijn voor enigerlei toepassing of gebruik. Voor meer informatie surf naar www.intel.com/content/www/us/en/gaming/overclocking/overclocking-intel-processors.html.