Haswell test pagina

Iets sensationeels

Ervaar adembenemende beelden en prestaties met de nieuwe vierde generatie Intel® Core™ processors

Devices met de vierde generatie Intel® Core™

Voordelen van de vierde generatie Intel® Core™

ALLES
ALLES
ALLES
Vierde generatie Core™
Core™ i3
Core™ i5
Core™ i7
  • 1 Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Built-in beveiligingseigenschappen die beschikbaar zijn op bepaalde Intel® Core™ processors kunnen wellicht additionele software, hardware, diensten en/of een Internet verbinding vereisen. De resultaten kunnen per configuratie verschillen. Vraag uw PC fabrikant om meer informatie.
  • 2 De accuduur is afhankelijk van talloze factoren zoals systeemarchitectuur, accuformaat en energiezuinigheid van de processor. De verwijzing naar de toegenomen accuduur is gebaseerd op een vergelijking met de derde generatie Intel® Core™ (i7-3820QM) processors met vergelijkbare vierde generatie Intel® Core™ (i7) quad-core processors waarbij gebruik gemaakt wordt van de Intel referentie ontwerpen met een soortgelijke configuratie bij het uitvoeren van MobileMark* 2007. Vraag de systeemfabrikant naar informatie over de specifieke prestaties van de accu. . De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Voor meer informatie over de accuprestaties, surf naar http://www.intel.com/content/www/nl/nl/homepage.html.
  • 3 Een systeem met Intel® Turbo Boost Technology is vereist. Intel® Turbo Boost Technologie en Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 zijn alleen beschikbaar op geselecteerde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de hardware, software en systeemconfiguratie. Ga voor meer informatie naar http://www.intel.nl/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.
  • 4 Vereist een specifieke Intel® processor, Intel® software met BIOS update en een Intel® Solid-State Drive (SSD). Afhankelijk van de systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met de systeemfabrikant voor meer informatie.
  • 5 Met behulp van CyberLink MediaEspresso* 6.7 is een 6 minuten durende, ~1GB, 1920x1080p, 23738 kbps, MOV-videobestand geconverteerd dat is gemaakt met een iPhone 4S. Het bestand is omgezet naar een kleiner 640x360, H.264, .MP4 formaat voor gereduceerde filesizing tijdens internet transfers of voor het bekijken op een draagbaar device met een lagere resolutie, zoals een iPod*.
  • 6 Voor Intel® WiDi technologie is een pc met een Intel® Wireless Display, een compatible adater en een tv nodig. Afspelen van 1080p en Blu-ray* of andere beschermde inhoud is alleen mogelijk op pc's met tweede generatie Intel® Core™ processors waarbij ingebouwde visuals zijn ingeschakeld. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Surf voor meer informatie naar http://www.intel.com/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html.
  • 7 Ultrabook™ producten zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Bepaalde modellen zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Raadpleeg de Ultrabook™ fabrikant. Ga voor meer informatie naar http://www.intel.nl/content/www/nl/nl/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.
  • 8 De ingebouwde visualfuncties zijn niet op alle pc's ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Vraag de fabrikant van uw PC om meer informatie. Voor meer informatie, surf naar: http://www.intel.com/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.
  • 9 Alleen beschikbaar op bepaalde Intel® Core™ processors. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie). Raadpleeg de fabrikant van de pc. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Voor meer informatie, zoals welke processors Intel® HT Technologie ondersteunen, surf naar http://www.intel.com/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html.
  • 10   Touch en converteerbaarheid zijn mogelijk niet beschikbaar op alle modellen. Raadpleeg de Ultrabook™ fabrikant. Ga voor meer informatie naar http://www.intel.nl/content/www/nl/nl/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.