Slimmer werken, intenser gamen

De krachtige prestaties van Intel die snel genoeg zijn om jou bij te kunnen houden

De huidige generatie Intel® Atom™ processors biedt energiezuinige prestaties voor een breed scala aan devices: dunne en lichte smartphones en tablets, intelligente auto's, innovatieve devices uit de gezondheidszorg, het beheer van smart city infrastructuur en krachtige microservers voor de cloud. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van hoe de innovaties in de Intel Atom processor prestaties leveren tegen een ultralaag energieverbruik—mensen met elkaar in contact brengen, levens verrijken en het Internet of Things aandrijven.

Tablets voor alles wat je leuk vindt

Tablets voorzien van de nieuwe Intel Atom processor beschikken over geweldige en energiezuinige prestaties, dus het is nooit eenvoudiger geweest om alles te doen wat je leuk vindt. Luister, kijk, ontspan, en werk terwijl je onderweg bent.

 

Krachtige, energiezuinige tablets voor zakelijk gebruik

Met tablets die zijn gebaseerd op de Intel® Atom™ processor verbetert u de mobiliteit van uw bedrijf zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit. Deze dunne en lichte devices beschikken over de krachtige prestaties van Intel om tegelijkertijd meerdere toepassingen uit te voeren, zodat gebruikers eenvoudig tussen verschillende toepassingen kunnen schakelen. En omdat de Intel® Atom™ processor zo efficiënt is, biedt deze krachtige prestaties die uren meegaan.

 

Processors gebouwd voor microservers

Op zoek naar microservers die op energiezuinige wijze hoge datadichtheid kunnen verwerken? De nieuwe Intel® Atom™ processor C2000 productfamilie maakt het mogelijk om optimaal gebruik te maken van de rackspace en de energiekosten te verlagen dankzij microservers die minder dan zeven watt per servernode verbruiken.1

Ontdek microservers >

Slimmere devices

Gerelateerde video's

Product- en prestatiegegevens

1

Gebaseerd op de Dynamic Web Benchmark prestaties: ‘De vorige generatie' configuratie – Intel® Atom™ processor S1260 (8GB, SSD, 1GbE), Score=1522. ‘Nieuwe generatie’ configuratie – Intel Atom processor C2750 (32GB, SSD, 10GbE), Score=11351. Source:  Intel interne metingen per augustus 2013.