• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Nieuwe Intel® Atom™ processors

Intel-waardige prestaties die snel genoeg zijn om jou bij te kunnen houden

De huidige generatie Intel® Atom™ processors leveren energiezuinige prestaties voor een breed assortiment computerdevices. Slanke en lichtgewicht smartphones en tablets. Intelligente auto's. Innovatieve devices voor de gezondheidszorg. Smart city monitoren van de infrastructuur. High-performance microservers voor de cloud. En dit zijn maar een paar manieren waarop de innovaties in de Intel Atom processor prestaties levert tegen ultralaag energieverbruik—mensen met elkaar in contact brengen, levens verrijken en het internet dichterbij brengen.

Tablets voor alles wat je leuk vindt

Tablets voorzien van de nieuwe Intel Atom processor beschikken over geweldige energiezuinige prestaties, dus het is nooit eenvoudiger geweest om alles te doen wat je leuk vindt. Luister, kijk, ontspan, en werk terwijl je onderweg bent.

Powerful, energy-efficient tablets voor zakelijk gebruik

Met tablets die zijn gebaseerd op de Intel® Atom™ processor verbetert u de mobiliteit van uw bedrijf zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit. Deze dunne en lichte devices leveren de prestaties die u van Intel verwacht om tegelijkertijd meerdere toepassingen uit te voeren, zodat gebruikers eenvoudig tussen verschillende toepassingen kunnen schakelen. En omdat de Intel® Atom™ processor zo efficiënt is, levert deze uren lang responsieve prestaties.

Processors gebouwd voor microservers

Microservers nodig die beschikken over energiezuinige prestaties terwijl ze een hoge density in data kunnen verwerken? De nieuwe Intel® Atom™ processor C2000 productfamilie maakt het mogelijk om optimaal gebruik te maken van de rackspace en de energiekosten te verlagen dankzij microservers die minder dan zeven watt per servernode verbruiken.1

Slimmere devices

Snel reagerende smartphones

Snel reagerende smartphones

En smartphones worden alleen maar slimmer met Intel® Atom™ processors—ze zorgen voor sneller browsen, sneller reagerende apps en maken moeiteloze multitasking mogelijk.

Intelligente systemen

Overal slim

De Intel® Atom™ processor familie beschikt over breed toepasbare prestaties en over een compact design, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor embedded toepassingen—zoals infotainment in voertuigen, interactieve displays, en point-of-sale terminals.

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

En de Intel® Atom™ processor wordt loodvrij en halogeenvrij geproduceerd, dus het is ook nog een milieu-verantwoorde keuze.

De Intel® Atom™ processor in actie

Tablets nemen het over

Bekijk hoe de populariteit van tablets invloed heeft op de rest van de wereld.

Nu bekijken >

Zakelijke tablets

Op Intel®-gebaseerde tablets Compatibel. Draagbaar. Onstuitbaar.

Nu winkelen >

De nieuwe Intel® Atom™ processor C2000

Lees hoe de nieuwe Intel® Atom™ processor C2000 productfamilie voor microservers rackspace optimaliseren en de energiekosten minimaliseren.

Ontdek microservers >

Eenvoudige oplossingen

Ontdek hoe Intel de integratie en effectiviteit van een digitale oplossing eenvoudiger maakt.

Nu bekijken >

Product- en prestatiegegevens

open

1. Gebaseerd op de Dynamic Web Benchmark prestaties: ‘De vorige generatie' configuratie – Intel® Atom™ processor S1260 (8GB, SSD, 1GbE), Score=1522. ‘Nieuwe generatie’ configuratie – Intel Atom processor C2750 (32GB, SSD, 10GbE), Score=11351. Source:  Intel interne metingen per augustus 2013.