De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Een klein pakket met grote spierballen.

Bekijk mini-pc’s

Klein formaat, grote prestaties

Mini-pc’s met Intel® processor zijn in allerlei configuraties beschikbaar en leveren de desktopprestaties die je nodig hebt in een compact ontwerp dat je overal kwijt kunt.

 

Bekijk de video

Omarm de nieuwe mogelijkheden

Spanning in elke ruimte

Mini-pc’s voorzien van Intel bieden de functies om jouw media-mogelijkheden uit te breiden. Dankzij hoogwaardige 4K video, Intel® Ready Mode Technologie, softwarecompatibiliteit en een groot uitbreidbaar geheugen kun je in elke ruimte werken, studeren, gamen, creëren en ontspannen.

Laat de gamer in je los

Game op het grote scherm en laat al je vrienden meedoen. Mini-pc’s bieden ondersteuning voor meerdere displays dankzij HDMI* en DisplayPort, hoogwaardige audio en streaming dankzij Windows® 10 en Xbox One*, voor een meeslepende game-ervaring.1

Een slim en compact formaat

Vervang je grote tower door een pc met je favoriete apps en software. Het stijlvolle ontwerp beschikt over een groot lokaal geheugen en biedt ondersteuning voor apps als Microsoft Office*, Skype*, Adobe Creative Cloud* en meer.2

Geoptimaliseerd voor bedrijven

Mini-pc’s met Intel Inside® bieden volwaardige pc-functionaliteit in de kleinste ruimtes, bieden een draadloze verbinding, de kracht om meerdere displays en digitale borden aan te sturen en zorgen ervoor dat meetings sneller van start gaan. Grote resultaten uit een klein pakketje.

Bespaar op het verbruik

Mini-pc’s gebruiken minder energie dan de gemiddelde desktop tower3, waardoor er budget vrijkomt voor belangrijkere zaken, zonder op de prestaties in te leveren. Bespaar geld. Presteer beter.

Bekijk andere indrukwekkende technologieën

Product- en prestatiegegevens

1

Intel® technologieën kunnen activering van geschikte hardware, specifieke software of diensten vereisen. Prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkele computer kan absolute beveiliging bieden. Raadpleeg uw systeemfabrikant of verkoper of ga voor meer informatie naar www.intel.com.

2

Het ontwerp kleiner dan 3 liter: om maximale ruimte te besparen

3

60% energiezuinige systemen: vergeleken met uw verouderde pc (http://www.intel.com/content/www/us/en/mini-pc/mini-pc-shrink-your-desktop-pt-infographic.html)