Een klein pakket met grote spierballen.

Bekijk mini-pc’s

Klein formaat, grote prestaties

Mini-pc’s met Intel® processor zijn in allerlei configuraties beschikbaar en leveren de desktopprestaties die je nodig hebt in een compact ontwerp dat je overal kwijt kunt.

 

Bekijk de video

Omarm de nieuwe mogelijkheden

Spanning in elke ruimte

Mini-pc’s voorzien van Intel bieden de functies om jouw media-mogelijkheden uit te breiden. Dankzij hoogwaardige 4K video, Intel® Ready Mode Technologie, softwarecompatibiliteit en een groot uitbreidbaar geheugen kun je in elke ruimte werken, studeren, gamen, creëren en ontspannen.

Laat de gamer in je los

Game op het grote scherm en laat al je vrienden meedoen. Mini-pc’s bieden ondersteuning voor meerdere displays dankzij HDMI* en DisplayPort, hoogwaardige audio en streaming dankzij Windows® 10 en Xbox One*, voor een meeslepende game-ervaring.1

Een slim en compact formaat

Vervang je grote tower door een pc met je favoriete apps en software. Het stijlvolle ontwerp beschikt over een groot lokaal geheugen en biedt ondersteuning voor apps als Microsoft Office*, Skype*, Adobe Creative Cloud* en meer.2

Geoptimaliseerd voor bedrijven

Mini-pc’s met Intel Inside® bieden volwaardige pc-functionaliteit in de kleinste ruimtes, bieden een draadloze verbinding, de kracht om meerdere displays en digitale borden aan te sturen en zorgen ervoor dat meetings sneller van start gaan. Grote resultaten uit een klein pakketje.

Bespaar op het verbruik

Mini-pc’s gebruiken minder energie dan de gemiddelde desktop tower3, waardoor er budget vrijkomt voor belangrijkere zaken, zonder op de prestaties in te leveren. Bespaar geld. Presteer beter.

Bekijk andere indrukwekkende technologieën

Bekijk wat er allemaal mogelijk is met mini-pc’s en Intel® Core™ processors die serieuze prestaties bieden voor werken of gamen, thuis of op kantoor.

Ontdek Intel® Core™ processors

Breid jouw mini-pc uit met een Intel® Solid State Drive voor ultieme snelheid, duurzaamheid en fluisterstille prestaties.

Meer weten

De Intel® NUC mini-pc verpakt een complete desktop pc in een klein pakketje zodat je in elke ruimte kunt werken, gamen en creëren.

Ontdek Intel® NUC

Voeg de nieuwste Intel® wifi-technologie toe voor ongekende netwerksnelheid. Doe meer in minder tijd.

Ervaar de kracht van draadloos

Met een Intel® Core™ processor beschik je over indrukwekkend Windows® 10 prestaties met razendsnel opstarten, vloeiend browsen, multitasken en een uitzonderlijke accuduur.

Verbeter de beveiliging

Intel® Core™ vPro™ processors gebruiken geavanceerde identificatietechnologie om uw devices en gegevens te beveiligen, zodat u zonder zorgen zaken kunt doen.

Meer weten

Intel® Unite™ maakt samenwerken makkelijk met slimme verbonden vergaderruimtes met een mini-pc met Intel® Core™ vPro™ processor.

Slimmer aan de slag

Vereenvoudig je digitale leven. Deel en geniet van foto’s, muziek, video’s, social media en realtime meldingen. Laat bestanden automatisch synchroniseren op verschillende devices.

Verder lezen

Product- en prestatiegegevens

1

De eigenschappen en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en kunnen geschikte hardware, software of service-activatie vereisen. Prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkele computer kan absolute beveiliging bieden. Raadpleeg de systeemfabrikant of verkoper of ga voor meer informatie naar http://www.intel.nl.

2

Het ontwerp kleiner dan 3 liter: om maximale ruimte te besparen

3

60% energiezuinige systemen: vergeleken met uw verouderde pc (http://www.intel.com/content/www/us/en/mini-pc/mini-pc-shrink-your-desktop-pt-infographic.html)