Dashboard

Inhoud zoeken

Verfijnd zoeken
Gerelateerde inhoud

Actieve tags

  • 346 Resultaten
  • Items per pagina

Intel® Data Center Manager

Intel® Data Center Manager is a power management data center solution stack providing accurate real-time power and thermal monitoring and management.

Intel® Virtual KVM: Technical Information

With Intel® Virtual KVM SDK and Console, develop the next generation of tools to increase visibility and add automation.

Intel lanceert de Intel® Xeon® Processors E5 voor servers

In dit redactioneel artikel van Next Web wordt de onthulling van de Intel® Xeon® processor E5-2600 beschreven en wat dit betekent vanuit het server standpunt.

Tip van de redactie: Meerdere cloudformaties, nieuwe benaderingen op het gebied van beveiliging

Tip van de redactie: Vierdelig artikel waarin het belang van verificatie in de cloud en voor verschillende typen clouds wordt beschreven.

Tip van de redactie: Intel Xeon Processor voor cloud, analyse

In deze Tip van de redactie, afkomstig van eWEEK, een beschrijving van de Intel Xeon processor E5-2600, die is ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten op het gebied van virtualisatie en cloud computing.

Tip van de redactie:

In deze Tip van de week, een artikel van Data Center Knowledge, wordt beschreven hoe de Intel® Xeon® processor het datacenter meer rekenkracht geeft en efficiënter maakt.

Tip van de redactie: Intel onthult nieuwe Xeon chip voor datacenterset

Intel heeft de nieuwe Intel® Xeon® processor E5 familie gelanceerd. Deze processor is naar eigen zeggen sneller, voorzien van maximaal acht cores en zeer energiezuinig.

Tip van de redactie: Intel Xeon Processor E5 familie, een snellere mainstay

In deze Tip van de redactie, afkomstig van CNET, wordt de Intel Xeon processorfamilie een grotere rekenkracht, een snellere I/O en een betere energie-efficiëntie toegedicht.

Tip van de redactie: Intel benadrukt nieuwe verkoopargumenten voor serverchip

De nieuwe Intel® Xeon® processor E5-2600 productfamilie levert meer rekenkracht en biedt tevens de engine voor opslag- en netwerkoplossingen.

Intel introduceert de E5 Xeon processoren voor cloudconnectiviteit

De Intel® Xeon® processor E5-2600 productfamilie, die is ontworpen voor de toenemende wereldwijde connectiviteit, biedt meer opties voor fascinerende gebruikerservaringen.