Dashboard

Inhoud zoeken

Verfijnd zoeken
Gerelateerde inhoud

Actieve tags

  • 591 Resultaten
  • Items per pagina

Intel at Mobile World Congress 2015

Experience the future of wearables, mobile devices, computing, and other solutions at the Intel booth at Mobile World Congress 2015 in Barcelona.

Intel lanceert de Intel® Xeon® Processors E5 voor servers

In dit redactioneel artikel van Next Web wordt de onthulling van de Intel® Xeon® processor E5-2600 beschreven en wat dit betekent vanuit het server standpunt.

Tip van de redactie: Meerdere cloudformaties, nieuwe benaderingen op het gebied van beveiliging

Tip van de redactie: Vierdelig artikel waarin het belang van verificatie in de cloud en voor verschillende typen clouds wordt beschreven.

Tip van de redactie: Intel Xeon Processor voor cloud, analyse

In deze Tip van de redactie, afkomstig van eWEEK, een beschrijving van de Intel Xeon processor E5-2600, die is ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten op het gebied van virtualisatie en cloud computing.

Tip van de redactie:

In deze Tip van de week, een artikel van Data Center Knowledge, wordt beschreven hoe de Intel® Xeon® processor het datacenter meer rekenkracht geeft en efficiënter maakt.

Tip van de redactie: Intel onthult nieuwe Xeon chip voor datacenterset

Intel heeft de nieuwe Intel® Xeon® processor E5 familie gelanceerd. Deze processor is naar eigen zeggen sneller, voorzien van maximaal acht cores en zeer energiezuinig.

Tip van de redactie: Intel Xeon Processor E5 familie, een snellere mainstay

In deze Tip van de redactie, afkomstig van CNET, wordt de Intel Xeon processorfamilie een grotere rekenkracht, een snellere I/O en een betere energie-efficiëntie toegedicht.

Tip van de redactie: Intel benadrukt nieuwe verkoopargumenten voor serverchip

De nieuwe Intel® Xeon® processor E5-2600 productfamilie levert meer rekenkracht en biedt tevens de engine voor opslag- en netwerkoplossingen.

Intel introduceert de E5 Xeon processoren voor cloudconnectiviteit

De Intel® Xeon® processor E5-2600 productfamilie, die is ontworpen voor de toenemende wereldwijde connectiviteit, biedt meer opties voor fascinerende gebruikerservaringen.

Tip van de redactie: Intels New Xeon verdrievoudigt de I/O-prestaties

Deze Tip van de redactie uit ZDNet beschrijft hoe de Intel® Xeon® processor E5-2600 voor een aanzienlijke verbetering van de I/O-prestaties in het datacentrum zorgt.