Dashboard

Inhoud zoeken

Verfijnd zoeken
Gerelateerde inhoud

Actieve tags

  • 553 Resultaten
  • Items per pagina

Big Data in Energy and Water: Pecan Street Empowers Consumers

Pecan Street uses data-intensive analytics to empower consumer energy management, collecting data using a device-to-cloud architecture.

FINRA turns to Cloudera for big data analytics solution

Financial Industry Regulatory Authority looks to Cloudera Hadoop and Intel to develop a holistic analytics solution for the regulatory body.

Preview | Download

Intel lanceert de Intel® Xeon® Processors E5 voor servers

In dit redactioneel artikel van Next Web wordt de onthulling van de Intel® Xeon® processor E5-2600 beschreven en wat dit betekent vanuit het server standpunt.

High Performance Computing and Big Data: The Coming Wave

Solution Brief: How the coming wave of high performance computing and big data uses Intel® technology for competitive business insight and innovation.

Preview | Download

Tip van de redactie: Meerdere cloudformaties, nieuwe benaderingen op het gebied van beveiliging

Tip van de redactie: Vierdelig artikel waarin het belang van verificatie in de cloud en voor verschillende typen clouds wordt beschreven.

Tip van de redactie: Intel Xeon Processor voor cloud, analyse

In deze Tip van de redactie, afkomstig van eWEEK, een beschrijving van de Intel Xeon processor E5-2600, die is ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten op het gebied van virtualisatie en cloud computing.

Tip van de redactie:

In deze Tip van de week, een artikel van Data Center Knowledge, wordt beschreven hoe de Intel® Xeon® processor het datacenter meer rekenkracht geeft en efficiënter maakt.

Tip van de redactie: Intel onthult nieuwe Xeon chip voor datacenterset

Intel heeft de nieuwe Intel® Xeon® processor E5 familie gelanceerd. Deze processor is naar eigen zeggen sneller, voorzien van maximaal acht cores en zeer energiezuinig.

Tip van de redactie: Intel Xeon Processor E5 familie, een snellere mainstay

In deze Tip van de redactie, afkomstig van CNET, wordt de Intel Xeon processorfamilie een grotere rekenkracht, een snellere I/O en een betere energie-efficiëntie toegedicht.

Tip van de redactie: Intel benadrukt nieuwe verkoopargumenten voor serverchip

De nieuwe Intel® Xeon® processor E5-2600 productfamilie levert meer rekenkracht en biedt tevens de engine voor opslag- en netwerkoplossingen.