Dashboard

Inhoud zoeken

Verfijnd zoeken
Gerelateerde inhoud

Actieve tags

  • 21 Resultaten
  • Items per pagina

Windows® 10 werkt fantastisch met Intel

Schaf vandaag nog een nieuwe pc aan met Windows® 10 en een Intel® Core™ processor.

Intel® tablets–Snelle en krachtige tablet pc's

Een Intel® tablet is ideaal voor kinderen, studenten en iedereen die op zoek is naar prestaties of plezier voor onderweg.

Intel® WiDi and Intel® Pro WiDi Applications Discontinued Notice

Notice: Intel has discontinued marketing of Intel® WiDi and Intel® Pro WiDi applications, directing users to Intel® Unite™ solution and Miracast*.

Intel® Atom x5 en x7 processors

Bekijk productspecificaties en eigenschappen van Intel® Atom™ x5 en x7 processors voor de beste prestaties, beeldweergave, multitasking en beveiliging voor onderweg.

Intel® Identity Protection Technologie

Intel® Identity Protection Technologie (Intel® IPT) helpt te voorkomen dat iemand zich ongeoorloofd toegang verschaft tot belangrijke accounts door het beveiligingsniveau te verhogen.

Intel® Atom™ processor

Internet devices met een Intel® Atom™ processor vormen de ideale aanvulling op de pc die je dagelijks gebruikt.

Tablet of notebook: een keuze in compatibiliteit - Intel

Leer het verschil tussen een tablet en een notebook en ontdek waarom het nieuwste apparaat met Intel, de Ultrabook™ convertible, zo'n perfecte keuze is.

De zesde generatie Intel® Core™ processorfamilie (voormalig bekend als Skylake)

Het verschil dat je kunt zien en ervaren van de zesde generatie Intel® Core™ processorfamilie (voormalig bekend als Skylake) dankzij de langere accuduur en geïntegreerde beveiliging.

Intel® Core™ M processor

De Intel® Core™ M processor en Intel® Core™ M vPro™ processor zijn krachtig en efficiënt en zijn dus ideaal voor mobiele afneembare 2 in 1 devices.

Intel® Atom processors

Bekijk de productspecificaties en eigenschappen van Intel® Atom™ x3 processors die snellere verbindingen met beter beeld en geluid bieden vanuit een compact ontwerp.