Dashboard

Inhoud zoeken

Verfijnd zoeken
Gerelateerde inhoud

Actieve tags

  • 262 Resultaten
  • Items per pagina

Intel® Xeon® Processors Technical Resources

Technical resources for the Intel® Xeon® processor family and Intel® Xeon Phi™ product family, including product briefs, datasheets, and more.

Intel® Xeon® Processor E5 v2 Family: Spec Update

Update to the Intel® Xeon® Processor E5 v2 Family Datasheets, with device and documentation errata, specification clarifications, and changes.

Preview | Download

Intel lanceert de Intel® Xeon® Processors E5 voor servers

In dit redactioneel artikel van Next Web wordt de onthulling van de Intel® Xeon® processor E5-2600 beschreven en wat dit betekent vanuit het server standpunt.

Intel® Server System R1300GZ Family

A 1U rack-optimized system with 3.5” drives and a compute platform supporting 24 DIMMs for maximum memory capacity and I/O flexibility.

Tip van de redactie: Meerdere cloudformaties, nieuwe benaderingen op het gebied van beveiliging

Tip van de redactie: Vierdelig artikel waarin het belang van verificatie in de cloud en voor verschillende typen clouds wordt beschreven.

Tip van de redactie: Intel Xeon Processor voor cloud, analyse

In deze Tip van de redactie, afkomstig van eWEEK, een beschrijving van de Intel Xeon processor E5-2600, die is ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten op het gebied van virtualisatie en cloud computing.

Tip van de redactie:

In deze Tip van de week, een artikel van Data Center Knowledge, wordt beschreven hoe de Intel® Xeon® processor het datacenter meer rekenkracht geeft en efficiënter maakt.

Tip van de redactie: Intel onthult nieuwe Xeon chip voor datacenterset

Intel heeft de nieuwe Intel® Xeon® processor E5 familie gelanceerd. Deze processor is naar eigen zeggen sneller, voorzien van maximaal acht cores en zeer energiezuinig.

Tip van de redactie: Intel Xeon Processor E5 familie, een snellere mainstay

In deze Tip van de redactie, afkomstig van CNET, wordt de Intel Xeon processorfamilie een grotere rekenkracht, een snellere I/O en een betere energie-efficiëntie toegedicht.

Tip van de redactie: Intel benadrukt nieuwe verkoopargumenten voor serverchip

De nieuwe Intel® Xeon® processor E5-2600 productfamilie levert meer rekenkracht en biedt tevens de engine voor opslag- en netwerkoplossingen.