Pure prestaties

Notebooks voorzien van Intel® processors beschikken over vele eigenschappen om aan jouw eisen voor prestaties en productiviteit onderweg te voldoen. Ongeëvenaarde snelheid2, oogverblindende beeldweergave3, verbeterde beveiliging4 en een uitzonderlijke accuduur: het is allemaal mogelijk met de vierde generatie Intel® Core™ processorfamilie.

Met de nieuwste Core™ M processors worden flinterdunne notebook en razendsnelle tablet met elkaar verenigd voor het beste van beide werelden. Beschikbare Intel® Core™ M vPro™ technologie beschikt over geïntegreerde beveiligingseigenschappen voor extra gemoedsrust buiten de beveiligde kantooromgeving.

Van afneembare 2 in 1 devices en Ultrabooks™ tot Chromebooks* en notebooks die voorzien zijn van Intel® Pentium® en Celeron® processors: er is altijd een krachtige en draagbare notebook die zowel bij jouw eisen als jouw budget past.

Zoek een notebook

Product showcase

Chipsets

Kies voor verbeterde eigenschappen voor audio, digitale video en communicatie dankzij de Intel® chipset technologieën voor notebooks.

Meer informatie over prestatie chipsets

Wireless producten

Intel® Wi-Fi, Intel® WiMAX en mobiele productoplossingen voor draadloze communiatie maken een snelle en betrouwbare netwerkverbinding voor zakelijk en thuisgebruik mogelijk.

Bekijk Intel® Wireless-producten

Solid-State Drives en Caching producten

Intel® Solid-State Drives (Intel® SSD) hebben geen bewegende delen, zijn betrouwbaarder en hebben een langere levensduur dan traditionele harddisks..

Meer weten over Intel SSD oplossingen

Gerelateerde video's

Gesprekken

Bronnen en disclaimers

1

"Conflictvrij" betekent "DRC conflictvrij", wat door SEC-regels wordt gedefinieerd als producten die geen conflictmineralen bevatten (tin, tantaal, wolfraam en/of goud) die direct of indirect bijdragen aan gewapende groeperingen in de DRC of aangrenzende landen. We passen de term "conflictvrij" ook toe in een bredere zin om te refereren aan leveranciers, productieketens, smelterijen en raffinaderijen en hun bronnen van conflictmaterialen die het conflict in de DRC of aangrenzende landen niet financieren.

2

Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie eigenschappen vereist. Intel Turbo Boost Technologie 2.0 is de volgende generatie Intel Turbo Boost Technologie en is alleen beschikbaar op bepaalde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de hardware, software en systeemconfiguratie. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

3

De ingebouwde weergavefuncties zijn niet op alle PC's ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Vraag de fabrikant van uw PC om meer informatie. Voor meer informatie, surf naar: www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

4

Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder alle omstandigheden. Geïntegreerde beveiligingsfuncties die beschikbaar zijn op bepaalde Intel® processors kunnen wellicht additionele software, hardware, diensten en/of een internetverbinding vereisen. De resultaten kunnen per configuratie verschillen. Vraag uw   PC-fabrikant om meer informatie. Voor meer informatie, surf naar  http://www.intel.com/content/www/us/en/security/security-at-home.html.