De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Draagbare processorkracht

Bekijk notebooks

Ervaar de onovertroffen mobiliteit van notebooks met de nieuwe zevende generatie Intel® Core™ processors. Dankzij de ongeëvenaarde kracht en responstijden breng je je productiviteit en creativiteit een niveau hoger en ervaar je geweldige entertainment, graphics en gaming.


Ultradun en supersnel

Beschik over krachtige notebookprestaties in een licht en transformeerbaar device, waarmee je op elk moment aan de slag kan.

Ontdek 2 in 1 devices

Het gaat om online prestaties

Een Chrome* device met een snelle Intel® processor levert uitstekende online ervaringen.

Bekijk Chromebooks

Een betere manier van werken en studeren

Zakelijke notebooks

De nieuwe krachtige notebooks met Intel® processor bieden op hardware gebaseerde beveiliging die uw bedrijf beschermt en de mogelijkheid voor gebruikers om draadloos weer te geven en te docken.

Bevrijd uw bedrijf

Notebooks voor onderwijs

Notebooks met Intel® processors bieden speciale functies voor het onderwijs zoals extra sterke behuizingen voor gebruik in het lokaal, connectiviteit op basis van meerdere poorten en de mogelijkheid om zelf media te kunnen creëren.

Upgrade het klaslokaal

Een visueel feest

Met Intel® HD Graphics en Iris™ Graphics bekijk je je favoriete video's in hoge resolutie, bewerk je de kleinste details van je foto's en geniet je van een levensechte gaming-ervaring. Daarnaast biedt de combinatie van 4K Ultra HD (UHD) en Iris™ Graphics een overweldigende en onovertroffen ervaring.

Bekijk HD graphics

Energie voor de hele dag

De accu gaat bijzonder lang mee. Dankzij een accuduur tot wel 10 uur,1 houdt je notebook het net zo lang vol als jij zelf.

Robuuste gegevensbeveiliging

Met Intel® Core™ processors ga je zonder zorgen aan de slag dankzij de snelle gegevensversleuteling die jouw informatie beveiligt zonder jou te vertragen.

Ontdek geweldige Intel® technologieën

SYSTEEMCONFIGURATIES

Accuduur en prestatiemetingen op Intel referentieplatform.

Intel referentieplatform is een voorbeeld van een nieuw systeem. Producten die worden aangeboden door systeemfabrikanten zijn niet identiek en prestaties kunnen afwijken.
Energiebeleid van het systeem: gebalanceerd voor meting van accuduur en prestaties op systemen van de tweede generatie en hoge prestaties op netstroom op systemen van de zesde en zevende generatie. Draadloos: Aan en ingeschakeld.

7th Generation system configuration:

Intel® CRB, Intel® Core™ i5-7200U processor, PL1 = 15 W TDP, 2C4T, turbo tot 3,1 GHz Geheugen: 2 x 4 GB DDR4-2133, Opslag: Intel® SSD, Schermresolutie: 1920 x 1080. Intel® HD Graphics 620, besturingssysteem: Windows® 10 TH2.

5 year old PC configuration:

Intel® Core™ i5-2467M processor (1,6 GHz basis, tot 2,3GHz 2C4T, 17W TDP) gemeten op Dell* XPS13-40002sLV 13” Ultrabook, Geheugen: 4GB DDR3, Opslag: 128GB SSD, Scherm: 13,3” 1366x768 resolutie, Accu: 46WHr, Besturingssysteem: Windows* 7.

De software en werkbelasting die in de prestatietests worden gebruikt, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel® microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark* en MobileMark*, worden gemeten met behulp van specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Wijziging van een van deze factoren kan ervoor zorgen dat de resultaten variëren. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen zodat u een weloverwogen aankoopbesluit kunt nemen op basis van uw evaluatie, inclusief de prestaties van het product in combinatie met andere producten. Voor meer informatie, surf naar www.intel.nl/content/www/nl/nl/benchmarks/benchmark.html.

Product- en prestatiegegevens

1

Zoals beoordeeld door de Windows® 10 1080p 24fps Local Video Playback Test. USB devices uitgeschakeld, lokaal WiFi toegang ingeschakeld, schermhelderheid 200 nits. Start Tears of Steel (1080p H264 10MBps 24fps) video met de Windows* Movie & TV app. Meet en bereken de gemiddelde sterkte gedurende de video.

Schatting op Intel® Core™ i7-7500U processor, PL1=15W TDP, 2C4T, Turbo tot 3,5GHz, Geheugen: 2x4GB DDR4-2133, Opslag: Intel® SSD, Schermresolutie 25x14, Intel® HD Graphics 620, OS: Windows® 10 TH2. Accucapaciteit: 42 WHr.