De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Draagbare processorkracht

Bekijk notebooks

Grijp de mogelijkheden van draagbare notebooks door te upgraden naar een zesde generatie Intel® Core™ processor. Kies voor de razendsnelle reacties, verbeterde beveiliging en uitzonderlijke accuduur om meer gedaan te hebben en groter te dromen.


Ultradun en supersnel

Beschik over krachtige notebookprestaties en de draagbaarheid van een tablet in één slank en stijlvol device.

Ontdek 2 in 1 devices

Het gaat om online prestaties

Een Chrome* device met een snelle Intel® processor levert uitstekende online ervaringen.

Bekijk Chromebooks

Een betere manier van werken en studeren

Zakelijke notebooks

De nieuwe krachtige notebooks met Intel® processor bieden op hardware gebaseerde beveiliging die uw bedrijf beschermt en de mogelijkheid voor gebruikers om draadloos weer te geven en te docken.

Bevrijd uw bedrijf

Notebooks voor onderwijs

Notebooks met Intel® processors bieden speciale functies voor het onderwijs zoals extra sterke behuizingen voor gebruik in het lokaal, connectiviteit op basis van meerdere poorten en de mogelijkheid om zelf media te kunnen creëren.

Upgrade het klaslokaal

Een visueel feest

Met Intel® HD Graphics kun je genieten van haarscherpe beelden bij je favoriete HD video’s, de kleinste details van je foto’s bewerken en je games in nog meer details ervaren.

Bekijk HD graphics

Extra lange accuduur

De uitzonderlijke accuduur maakt het mogelijk om extra lang aan de slag te blijven zonder op te hoeven laden, wat betekent dat jouw notebook jou bijhoudt, waar je ook heen gaat.

Robuuste gegevensbeveiliging

Met Intel® Core™ processors beschik je over meer gemoedsrust dankzij de snelle gegevensversleuteling die jouw informatie beveiligt zonder jou te vertragen.

Gemaakt om op het grote scherm te bekijken

Intel® Wireless Display maakt het eenvoudiger dan ooit om content van je notebook draadloos naar je HDTV te projecteren.

Ontdek hoe het werkt

Ontdek geweldige Intel® technologieën