Geweldige webprestaties tegen een vriendelijke prijs

Shop voor Chromebooks*

Chromebooks* voor het onderwijs

Chromebooks* zijn slank en duurzaam en zijn dus ideaal voor leerlingen en onderwijzers, dankzij snelle en simpele toepassingen en snelle reacties voor uitgebreide online ervaringen en applicaties—tegen een vriendelijke prijs.

Bekijk Chromebooks* voor het onderwijs

Zakelijke Chromebooks *

Bedrijven die willen groeien hebben nu een geweldige manier om aan de slag te gaan. Chromebooks* met Intel® Core™ processors bieden snelle en soepele applicaties die de productiviteit verhogen.

Bekijk zakelijke Chromebooks*

Minder wachten, meer doen

Chromebooks* voorzien van Intel® processors maken zowel on- als offline multitasken mogelijk, zodat je moeiteloos nog sneller kunt wisselen tussen e-mails versturen, social media updaten, HD video afspelen en je favoriete games spelen.

Blijf maar doorgaan

Chromebooks* voorzien van Intel zijn extra efficiënt en beschikken over een extra lange accuduur, zodat je een marathon gamesessie kunt houden, aflevering na aflevering van je favoriete shows kunt bekijken en eindeloos van entertainment kunt genieten.

Uniek, net als jij

Met duizenden apps en games kun je jouw ervaring personaliseren, een back up van foto’s maken en nog veel meer. Daarnaast updaten Chromebooks* automatisch, zodat je computer altijd up-to-date is met minimale moeite.

Bekijk waar jouw Chromebook* door wordt aangedreven

Kies voor een betaalbare Intel® Celeron® processor voor prestaties waar je op kunt vertrouwen. Ontdek, ontwikkel en produceer met de kracht van Intel Inside®.

Ontdek Intel® Celeron® processors

Kies voor de processorsnelheid die aan jouw eisen voldoen. De Intel® Pentium® processor biedt de prestaties om moeiteloos te multitasken—voor werk en ontspanning.

Ontdek Intel® Pentium® processors

Onze razendsnelle Intel® Core™ processorfamilie vol functies is ontworpen om jouw productiviteit en creativiteit een niveau hoger te helpen.

Ontdek Intel® Core™ processors