Speel mee voor prijzen en voor de eer
Speel IT Manager: Duels tegen je
collega's en win fantastische prijzen.
Hoe haalt u het maximale uit uw datacenter?
IT bevindt zich op de perfecte positie om snel fluctuerende zakelijke innovaties te ondersteunen. Ontdek hoe u maximale operationele efficiëntie kunt bereiken door uw datacenter met de nieuwste technologische functionaliteit uit te rusten.
De ODCA Forecast 2014 Conference lever inzichten en kansen op met betrekking tot cloud voor IT-executives
Ontdek IT tactieken, oplossingen en diensten voor cloud in het bedrijf op Forecast 2014: Waar de cloud werkt. Gebruik de code INT14 voor uw gratis toegangspas
Meld u nu aan om deel te nemen aan de conferentie >
Hoe kan Intel IT uw bedrijfswaarde flink verhogen?
U moet ervoor durven gaan, groot denken, en snel handelen. Bekijk inzichten van Intel IT leiders over hun revolutionaire IT-strategie in de Intel IT Business Review.
Intel IT Center Connect
25th September 2014 - Arif Mohamed
Vijf stappen die bedrijven kunnen zetten om mobiliteit te ondersteunen

Steeds meer werknemers verwachten dat ze in ieder geval een deel van hun tijd kunnen telewerken of draadloos werken. Bedrijven reageren op hun beurt door hun kantoren en technologieën te moderniseren om mobiele, draadloze en reizende werknemers te ondersteunen.

29 augustus 2014 - Robert Jaques
Vormen mobiele devices het zwakke punt van uw bedrijf?

De recente serie wereldwijde data-diefstallen hebben geleidt tot veel aandacht voor zaken rondom het verlies van bedrijfs- en klantengegevens. Grote ondernemingen die aanzienlijke IT-bronnen tot hun beschikking hebben om hun systemen te beveiligen zijn onlangs het slachtoffer geworden van aanvallen, waarbij mogelijk gevoelige gegevens zijn ontvreemd.

13 augustus 2014 - Arif Mohamed
Uw mobiele Android bedrijfseigendommen beveiligen

Het aantal zakelijk gebruikte Android devices neemt explosief toe, naast smartphones, notebooks en tablets gebaseerd op Microsoft, Apple en andere besturingssystemen.

28 augustus 2014 - Arif Mohamed
Drie manieren waarop Intel® Core™ vPro™ processors controle en herstel verbeteren

Systeemcontrole en herstel zijn essentiële onderdelen van IT beveiligingsbeheer. Samen met dreigingsmanagement, identiteit en toegangsbeheer vormen ze de laatste verdedigingslinie.

28 augustus 2014 - Arif Mohamed
Gartners 8 stappen voor het opzetten van een overtuigende social computing bedrijfscasus

Het analysebureau Gartner heeft acht stappen in kaart gebracht om IT-professionals te helpen een overtuigende bedrijfscasus op te zetten voor sociale initiatieven om aan leidinggevenden in het bedrijf voor te leggen.

31st. July 2014 21:29 Uhr - Arif Mohamed
Circle marked on a calendar concept for an important day or reminder

Veranderingen in de werkomgeving zijn cruciaal om competitief te blijven. Het stelt werknemers in staat om productiever te zijn en moderniseert bedrijfsprocessen. Dat is de mening die Jim Henrys, Intel Chief Strategist en Architect, deelde bij een speciale conferentie in Londen, genaamd Using Technology to Transform the Workplace.

31st. July 2014 21:29 Uhr - Arif Mohamed
Circle marked on a calendar concept for an important day or reminder

Convertible 2 in 1 devices – notebooks die in tablets veranderen – worden steeds belangrijker in de zakenwereld. Eén voorbeeld van een bedrijf dat deze technologie op succesvolle wijze toepast is Bilim Pharmaceuticals, het op twee na grootste farmaceutische productie- en distributieconcern van Turkije.

11th. August 2014 21:29 Uhr - Robert Jaques
Circle marked on a calendar concept for an important day or reminder

Er woedt al lang tijd een historische strijd tussen een groot deel van de zakelijke IT-professionals en de gebruikers van de technologie die zij aanbieden. Sterker nog, naar deze gebruikers wordt soms wat oneerbiedig verwezen als "lusers" door de wat minder professionele IT-professionals. Hoewel het duidelijk is dat dergelijke rivaliteit niet ten grondslag ligt aan goed en productief gebruik van IT-bronnen, is het geen verassing dat deze tweedeling in de geschiedenis steeds sterker is geworden.[…]

29th. August 2014 21:29 Uhr - Robert Jaques
Circle marked on a calendar concept for an important day or reminder

Globale bedrijven slaan massaal tablets in en volgens nieuw marktonderzoek worden dergelijke devices steeds vaker gebruikt voor toegang tot veel belangrijke zakelijke systemen, waar nu nog met name smartphones voor worden gebruikt.[…]

29th. August 2014 21:29 Uhr - Robert Jaques
Circle marked on a calendar concept for an important day or reminder

Bedrijven zouden zich minder moeten richten op het controleren van werknemers, en meer op het bieden van nieuwe manieren van werken waarmee ze productiever kunnen zijn, volgens Tomasz Klekowski, Director Business GTM EMEA van Intel Corporation.[…]

29 juli 2014 19:28 - Erik Bouwer
20130520_154301 hr

De business spreekt doorlopend over de druk om de time to market te verkorten. Om dat te bereiken halen ze (soms) de bezem door hun IT-landschap en kiezen ze voor de cloud: flexibel qua schaal en kosten. Steeds meer bedrijven zien dat in dat nieuwe IT-landschap geleidelijk meer kan worden gewerkt volgens ketenmodellen en in […]

The post BYOD: tevredenheid of productiviteit? appeared first on Intel IT Center Connect.

29 juli 2014 18:32 - Arif Mohamed
iStock_000035924504Small

2 in 1 convertibles – notebooks die in tablets veranderen – maken steeds vaker het verschil in het bedrijfsleven. Eén voorbeeld van een bedrijf dat deze technologie op succesvolle wijze toepast is Bilim Pharmaceuticals, het op twee na grootste farmaceutische productie- en distributieconcern van Turkije. Vertegenwoordigers van Bilim Pharmaceuticals worstelden met alle vragen die op […]

The post 2 in 1 devices verbeteren CRM dataverzameling appeared first on Intel IT Center Connect.

29 juli 2014 18:22 - Arif Mohamed
Data center2

Serviceproviders moeten hun traditionele sourcing strategie aanpassen naar ‘adaptive sourcing’ om succesvol te blijven in de digitale wereld, adviseert onderzoeksbureau Gartner. Dat vereist een gelaagde en ‘agile’ aanpak die op samenwerking is gebaseerd. Het probleem met de traditionele sourcing strategieën is dat ze ofwel te gecentraliseerd, of onvoldoende gecentraliseerd zijn; teveel op maat gemaakt of […]

The post Digitale serviceproviders moeten flexibeler worden appeared first on Intel IT Center Connect.

22 juli 2014 16:20 - Arif Mohamed
Mobile cloud2

In 2014 zal de verkoop van tablets toenemen met 18% en de verkoop van smartphones met 12%, voorspelt IDC. Het onderzoeksbureau meldt dat BYOD initiatieven de ‘consumerisatie’ van IT versterken, wat wordt aangeduid door het groeiende aanbod van smartphones, notebooks, tablets en hybride draagbare devices. BYOD kan belangrijke voordelen opleveren voor werknemers en werkgevers die […]

The post Intels 5 best practices voor het ondersteunen van eigen devices van werknemers appeared first on Intel IT Center Connect.

Ontdek big data, wat het is, waarom het voor u belangrijk is, en hoe bedrijven ervan kunnen profiteren door inzichten te verzamelen die een groot concurrentievoordeel kunnen opleveren.
Bekijk de big data basisanimatie >
Video: 3:30
LAATSTE NIEUWS

Vereenvoudig het leveren van uw clouddiensten >
Met Intel bent u slechts een klik verwijderd van eenvoudige en beveiligde cloudcomputing.

Laat big data het werk
doen >
Ontdek big data technologie- en softwareoplossingen voor uw volgende project.

Het bedrijfsleven stapt over op mobiel >
Geef uw werknemers de flexibele mobiliteitsmogelijkheden om te werken waar, wanneer en hoe zij dat willen.
WIN DE WATERKOELER
Big data of bad data?
Kent u de feiten? Experian meldt dat bedrijven uit de Verenigde Staten vermoeden dat gemiddeld 25% van hun gegevens onnauwkeurig of onjuist is (en 9 andere big data trends die je moet weten).
Meer weten >
EVENEMENTEN
Intel presenteert twee spannende evenementen over het veranderende technologielandschap en over de voorbereiding op de toekomst van IT.
WMet drie zakelijke tracks om uit te kiezen, presenteert de conferentie in 2014 exclusieve inzichten van Intel over de toekomst van onze industrie.
Kies uw track en meld u nu aan >

De online serie van het Intel IT Center en het IT Transformation Institute biedt praktische IT tips om de veranderingen van vandaag en de uitdagingen van morgen aan te gaan.
Meld u aan voor de online serie >
IT@Intel
Ontvang inzichten van Intel IT
Ontdek de nieuwste hulpbronnen van Intel IT experts die voor dezelfde uitdagingen als u staan.

De zakelijke waarde van 2 in 1 devices
Bekijk de onderzoeksresultaten over bruikbaarheid >
Whitepaper: 4 pagina's
Slimme ruimtes creëren met all-in-ones
Bekijk de SlideShare presentatie >
Whitepaper: 27 pagina's
Binnenin IT: haal voordeel uit het gebruik van Software Defined Networks (SDN)
Ontdek hoe Intel IT profiteert van SDN >
Podcast: 6:35
Bekijk meer soortgelijke hulpbronnen >
Geef uw IT-projecten een voorsprong
Het Intel® IT Center biedt exclusieve toegang tot uitgebreide handleidingen, inzichten van experts en een uitgebreid aanbod aan hulpbronnen over de belangrijkste onderwerpen in IT.
Meld u nu aan om op de hoogte te blijven >
IT-PEERNETWERK
Vertel ons—en uw gelijken—wat u denkt
Tijdige discussies over de belangrijkste IT-onderwerpen.Leg verbinding en deel ideeën in het IT-peernetwerk >