• <Meer weten, ga naar intel.com

4th Generation Intel® Core™ i7-4700EQ Processor with Mobile Intel® QM87 Chipset development kit

The 4th generation Intel® Core™ i7-4700EQ processor with mobile Intel® QM87 Chipset development kit for retail, industrial, medical, and digital security surveillance applications includes the 4th generation Intel® Core™ i7-4700EQ processor in the ball grid array (BGA) package, 2.4GHz (base), 3.4GHz (max turbo), integrated graphics, and the mobile Intel® QM87 Chipset.

Manufactured on industry leading 22nm process, features include SATA 2.0 and 3.0, USB 2.0 and 3.0, DDR3 x2, HDMI*, VGA, DVI, and DisplayPort (DP). Display options support Intel® Active Management Technology (Intel® AMT) and Intel® Trusted Execution Technology (Intel® TXT). The board form factor is Mini-ITX and is shipped in a chassis with CPU, chipset, 8GB DDR3 memory, 180W AC power supply, SATA cable, and 60G SSD.

Enable Intelligent Designs

Support

General

For questions about Intel's customer reference boards, development kits, or evaluation boards, please contact us.

Technical

For board support or to share your solution, visit the Intel® Embedded Community - Discussions.

Design Resources

Gesprekken

Product- en prestatiegegevens

open

1. Intel’s Evaluatie platorms bestaan uit pre-released producten en/of producten in ontwikkeling en zijn uitsluitend bedoeld voor engineering-doeleinden in een laboratiorium omgeving en worden aan klanten en derden verstrekt voor keurmerk, test, evaluatie, ontwikkelings- en demonstratie doeleinden. Evaluatie platforms zijn niet geschikt voor gebruik op een residentiële locatie. Door het proces om een evaluatieplatform te bestellen af te ronden, geeft u aan dat u ervan op de hoogte bent dat dit evaluatieplatform wellicht niet getest of goedgekeurd is door een instantie of keuringsorgaan voor electrische veiligheid, electromagnetische compatibiliteit, telecommunicatie of andere product regulerende programma's die er waren ten tijde van de distributie. U gaat ermee akkoord om het evaluatieplatform te gebruiken in overeenstemming met de aanvinken-om-te-accepteren overeenkomst die van toepassing is op de levering van deze plaforms en enige lokaal toepasbare productregulerende vereisten. Indien additonele product regulerende vereisten van toepassing zijn, dan gaat u ermee akkoord dat het gebruik van het evaluatie platform overeenstemt met product regulerende vereisten die daarop van toepassing zijn of om het gebruik van het evaluatie platform te staken en het te retourneren aan Intel. U bent ervoor verantwoordelijk dat het gebruik van het evaluatieplatform geen schadelijke electromagnetische storing veroorzaakt aan radio of televisie ontvangst. Voor aanbiedingen waar een goedkeuring/aanmelding voor nodig is: De selectie criteria worden uitsluitend bepaald door Intel en aanmelding is geen garantie voor de ontvangst van een bord of materiaal. Aanmeldingen worden via email op de hoogte gesteld indien ze goedgekeurd worden. Sommige programma's kunnen gelimiteerd zijn tot 1 moederbord per project. Voor elk project dient u zich apart aan te melden. Programma data (aanvang/sluiting/verzending/aanmelding, etc.) kunnen gewijzigd worden.