• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Gaat multitasken jou beter af dan je oude pc?

Met een betaalbare nieuwe computer kun je taken makkelijker afronden

Is je oude pc de zwakste schakel in je team?

Bezit je oude computer niet genoeg vermogen om je bij te houden? Heb jij al verschillende taken afgerond voordat je computer er één heeft voltooid? Wacht niet langer. Met een betaalbare nieuwe Intel pc haal je meer uit je tijd. Een nieuwe pc is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen die de computergebruiker van vandaag stelt aan multitasken. Voor je het weet, heb je een sterspeler tot je beschikking die je leven weer de broodnodige snelheid geeft.

Prestatiekracht voor onderweg

Draagbare kracht

Met een krachtig presterende Intel pc met laag voltage en een nieuwe langere accuduur bezit de lichtgewicht notebook of de flinterdunne Ultrabook™ het vermogen van een desktop in een mobiel apparaat. En met opties als de Intel® Anti-Theft Technology12 en Intel® Identity Protection Technology3 zijn zowel je privégegevens als je nieuwe computer beter beschermd wanneer je online en onderweg bent.

Staat altijd voor je klaar.

Klaar. Starten. En gaan.

Traag opstarten? Uit de tijd! Met de Intel® Rapid Start Technology4 is je nieuwe computer van stand-by binnen zeven seconden klaarwakker. Dat is de snelheid die je nodig hebt om dingen gedaan te krijgen. En met de Intel® Smart Connect Technology5 worden je e-mail, newsfeeds en sociale netwerken voortdurend bijgewerkt. Dus als je computer start, heb je verbinding, weet je alles en ben je er klaar voor.

Dat is eenvoudig multitasken.

Moeiteloos multitasken

Of je nu kiest voor een Ultrabook™, notebook of een All-in-One pc, een nieuwe computer met Intel Inside® staat voor gestroomlijnde, probleemloze ervaringen. Kies voor de Intel® Turbo Boost Technology6 en schakel van de ene toepassing naar de andere zonder enige vertraging. Dus als je chat met je vrienden terwijl je je favoriete tv-programma streamt, hoef je niet te wachten totdat je computer je kan bijhouden. Dat is eenvoudig multitasken.

Product- en prestatiegegevens

open

1. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.

2. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Hiervoor is een systeem met Intel® Identity Protection Technologie (Intel® IPT) vereist, waaronder een tweede of hogere generatie Intel® Core™ processor, een daarvoor geschikte chipset, firmware en software en een deelnemende website. Vraag uw systeemfabrikant. Intel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verloren of gestolen gegevens en/of systemen of schade die daaruit voortvloeit. Surf voor meer informatie naar http://ipt.intel.com.

3. Ultrabook™ producten zijn verkrijgbaar in meerdere modellen.   Sommige modellen zij mogelijk niet beschikbaar voor uw markt. Raadpleeg uw Ultrabook™ fabrikant. Voor meer informatie en details, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.

4. De Intel® Rapid Start Technologie vereist een specifieke Intel® processor, Intel® software met BIOS update en een Intel® Solid-State Drive (SSD). Afhankelijk van uw systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met uw systeemfabrikant voor meer informatie.

5. Voor Intel® Smart Connect Technologie heb je een specifieke Intel® Core™ processor, Intel® software, een BIOS update en een Intel® wireless adapter met een internetverbinding nodig. Solid-state memory of een vergelijkbare drive kan vereist zijn. Afhankelijk van je systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met je systeemfabrikant voor meer informatie.

6. Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie vereist. Intel® Turbo Boost Technologie en Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 zijn alleen beschikbaar op geselecteerde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties zijn afhankelijk van hardware, software en de systeem configuratie. Voor meer informatie, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.