• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Wat is er leuk aan een oude pc?

Met een nieuwe computer geniet je veel meer van
je favoriete games, tv-programma's, films
en muziek

Val je zelf in slaap voordat je oude pc wakker wordt?

Ben je meer tijd kwijt met het wachten op downloads dan dat je tv-programma's en films kijkt? Bederft je oude pc alle plezier van je favoriete online activiteiten, simpelweg omdat hij te traag is? Dan is het hoog tijd om je frustraties te ruilen voor een nieuwe computer. Bij de nieuwste Intel® apparaten zijn betaalbaarheid en prestaties even belangrijk, dus een nieuwe wereld van plezier ligt maar een plug-and-play-stap weg.

Hou je adem in. Laat je overdonderen.

Een nieuwe wereld vol plezier

Wanneer heb je voor het laatst gewenst dat het streamen van een tv-programma langer zou duren, of dat een avatar in een game minder snel op een opdracht zou reageren? Maar alle gekheid op een stokje. De nieuwe pc's met Intel zijn gebouwd met de actuele eisen voor entertainment, sociale netwerken en online games in het achterhoofd. Het resultaat? Je besteedt meer tijd aan de dingen die je leuk vindt om te doen en minder tijd aan het wachten erop.

Kijk eens wat je hebt gemist.

Alles wat telt, is jouw plezier

Verdwijnen al je creatieve ideeën als sneeuw voor de zon omdat je oude pc niet vooruit is te branden? Met een Intel pc ontdek je het verschil tussen werk en plezier. Alles, van verbeterde visuele graphics tot touchscreentechnologie1, werkt soepeler en nauwkeuriger in een computer die geweldig presteert bij een laag voltage. Ontdek zelf wat er met je creativiteit gebeurt als je de kracht van Intel onder handbereik hebt.

Genieten in een handomdraai.

Snel. Online. Continu.

De kloof tussen degenen die up-to-date zijn en die dat niet zijn, wordt steeds groter. En in de wereld van vandaag, met sociale netwerken, e-mail en de nieuwste apps, kunnen zelfs een paar minuten offline het verschil uitmaken tussen wel en niet weten wat in en wat uit is. Dankzij de Intel® Rapid Start2 Technology en Intel® Smart Connect Technology is je computer vanuit stand-by in minder dan zeven seconden weer actief en kun je voortdurend op de hoogte worden gehouden van al je e-mails en sociale netwerken. Hoe leuk is dat?

Product- en prestatiegegevens

open

1. Ultrabook™ producten zijn verkrijgbaar in meerdere modellen.   Sommige modellen zij mogelijk niet beschikbaar voor uw markt. Raadpleeg uw Ultrabook™ fabrikant. Voor meer informatie en details, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.

2. De Intel® Rapid Start Technologie vereist een specifieke Intel® processor, Intel® software met BIOS update en een Intel® Solid-State Drive (SSD). Afhankelijk van uw systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met uw systeemfabrikant voor meer informatie.