• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Kan je oude pc je nauwelijks meer bijbenen?

Met een krachtige nieuwe computer kun je meer doen... in minder tijd

Ben je het wachten op je oude pc zat als je het druk hebt?

Geeft je oude computer de moed op zodra het tijd is om te multitasken? Is het geheugen van je oude pc te beperkt, terwijl het aantal virussen dat op de loer ligt juist onbeperkt lijkt te zijn? Dan is het hoog tijd voor een nieuwe computer, een snelle, betaalbare en veilige computer. De huidige nieuwe pc's met Intel Inside® bezitten die kenmerken... en nog veel meer. En met een scala aan producten bepaal je zelf welke functionaliteit je kiest, zonder ooit in te hoeven leveren op stijl.

De pc die bij je past.

Jouw levensstijl, jouw pc

Als je vandaag de dag een nieuwe pc wilt kopen, ga je op zoek naar een computer die bij je stijl van leven past. Als je voortdurend onderweg bent, is een van de nieuwe Ultrabook™1 modellen, die het vermogen van een notebook met de touchscreen2bediening van een tablet combineren, waarschijnlijk het juiste apparaat om niets en niemand te hoeven missen. Als je een drukke professional bent die dag en nacht je kantoor bij de hand moet hebben, kan een energiezuinige, lichtgewicht notebook een handige keuze zijn. En als je het liefst spoorslags naar huis gaat om te genieten van gestreamde komische tv-series en online games, kan een ruimtebesparende All-in-One pc je nieuwe, stijlvolle entertainmentcenter zijn.

 

Ga voor meer veiligheid.

Ingebouwde beveiliging3

Waar je ook heen gaat, je eigendommen en privégegevens moeten voortdurend worden beschermd. Kies voor een nieuwe pc met Intel® Anti-Theft Technology4 en Intel® Identity Protection Technology5 en geniet van de geruststellende zekerheid dat je computer en je persoonlijke informatie veel veiliger zijn.

Ongelooflijk functioneel. Ongelooflijk betaalbaar.

De nieuwe betaalbare

Vermogen. Prestaties. Stijl. Koop een nieuwe computer en ontdek dat je geen fortuin hoeft uit te geven. Betaalbaarheid is de nieuwe standaard voor alle pc's met Intel Inside®. Van touchscreentechnologie tot verbeterde visuele graphics6, en van geïntegreerde luidsprekers tot aan de wand bevestigde schermen, jij bepaalt met welk apparaat en met welke functies je het meest profiteert van je tijd en je geld.

Product- en prestatiegegevens

open

1. Ultrabook™ producten zijn verkrijgbaar in meerdere modellen.   Sommige modellen zij mogelijk niet beschikbaar voor uw markt. Raadpleeg uw Ultrabook™ fabrikant. Voor meer informatie en details, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.

2. Touch en converteerbaarheid zijn mogelijk niet beschikbaar op alle modellen. Raadpleeg de Ultrabook™ fabrikant. Voor meer informatie en details, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.

3.   Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder alle omstandigheden. Built-in beveiligingseigenschappen die beschikbaar zijn op bepaalde Intel® Core™ processors kunnen wellicht additionele software, hardware, diensten en/of een Internet verbinding vereisen. De resultaten kunnen per configuratie verschillen. Vraag je systeemfabrikant en serviceprovider naar de beschikbaarheid en functionaliteit. Intel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verloren of gestolen gegevens en/of systemen of schade die daaruit voortvloeien. Surf voor meer informatie naar www.intel.com/content/www/us/en/data-security/security-overview-general-technology.html.

4. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.

5. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Hiervoor is een systeem met Intel® Identity Protection Technologie (Intel® IPT) vereist, waaronder een tweede of hogere generatie Intel® Core™ processor, een daarvoor geschikte chipset, firmware en software en een deelnemende website. Vraag uw systeemfabrikant. Intel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verloren of gestolen gegevens en/of systemen of schade die daaruit voortvloeit. Surf voor meer informatie naar http://ipt.intel.com.

6. Intel® HD Graphics is beschikbaar op bepaalde Intel® Core™-processorreeksen.