De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Volledige controle over je systeem voor extreme gameprestaties

Extreme prestatiekracht. Ultiem overklokken.

Overklokkers gaan over de grenzen van de reguliere specs van hun processor, RAM en moederbord heen om de sweet spot te vinden voor het meest optimale gamepotentieel. Het belangrijkste blijft om lage voltages en temperaturen te behouden.

Nieuwe unlocked Intel® processors zorgen voor extra flexibiliteit om de multiplier van de processorkernen te veranderen—een onmisbare en krachtige “knop” om het overklokken te beheersen. Deze eigenschap, samen met alle andere overklokinstellingen van het platform, zorgen ervoor dat je de meest flexibele hulpmiddelen tot je beschikking hebt om je systeem zo te tunen als je wilt. Voor ultiem en flexibel overklokken, zijn de mogelijkheden nu oneindig.

Intel® Core™ i7 processor Extreme Edition Unlocked

Geef je gamebeleving een nieuwe impuls met een unlocked, overweldigende en weergaloze processor.1 Dankzij de exclusieve combinatie van slimme eigenschappen, zoals Intel® Turbo Boost Technologie 2.0,2 Intel® Hyper-Threading Technologie,3 en overklokmogelijkheden is de Intel® Core™ i7 processor Extreme Edition is niet alleen flexibel, maar ook verpletterend krachtig. Het is het ultieme wapen wanneer je wil beschikken over ongeevenaarde pc gameprestaties.

Meer informatie over de Intel® Core™ i7 processor Extreme Edition >

Intel® Core™ i7 Processor Unlocked

Verleg je grenzen met een Intel Core i7 processor, en beschik over de beste prestaties voor je meest veeleisende taken. Met de mogelijkheid tot overklokken, beschik je over de flexibiliteit om je systeem zo in te richten als je zelf wilt. Of het nu gaat om serieuze multimedia of multitaskingtaken, je mag een nieuwe pc beleving verwachten.

Meer informatie over de Intel Core i7 processor >

 

Intel® Core™ i5 Processor Unlocked

Ons meest populaire familielid is nu unlocked. De zichtbaar slimme Intel® Core™ i5 processor levert ongekende prestaties en een verbluffende beeldweergave. Geniet van de ervaring van een automatische snelheidsboost wanneer je dat nodig hebt met behulp van Intel® Turbo Boost Technologie 2.0.2 Ervaar je games, films en foto's vloeiend en haarscherp dankzij een aantal visuele verbeteringen die zijn ingebouwd op de processor, zonder dat hier extra hardware voor nodig is.4 Bereid je voor op een geheel nieuwe pc beleving.

Meer informatie over de Intel Core i5 processor >

Overklokken in 3 Eenvoudige Stappen

Met een unlocked Intel® processor, kun je meteen al overklokken. Je hoeft alleen maar deze 3 eenvoudige stappen te volgen.

Stap 1: ga naar het BIOS scherm

Wacht tot er een setup boodschap verschijnt in de eerste paar seconden nadat je jouw computer hebt aangezet of herstart. De specifieke boodschap kan afwijken, maar er zal iets staan over de toets die je nodig hebt om in het BIOS te komen.

Stap 2: wijzig de multiplier

Met de multiplier kun je jouw processorinstellingen fine-tunen ten opzichte van je geheugen en het moederbord.

Stap 3: sla de instellingen op

Je bent nu officieel overgeklokt en helemaal klaar voor de ultieme gamebeleving.

Twee Intel® Hulpmiddelen Maken het Overklokproces Wel Heel Eenvoudig

Niet helemaal zeker hoeveel kracht je in je kast hebt zitten? Intel biedt je twee hulpmiddelen waarmee je jouw processor en bepaalde DDR3/DDR4 geheugens kunt overklokken.

Als eerste is er Intel's nieuwste Windows*-gebaseerde tool voor het overklokken van unlocked Intel® Core™ processors. Download de Intel® Extreme Tuning Utility (Intel® XTU) voor snelle toegang tot de eigenschappen en instellingen die nodig zijn om je systeem te overklokken.3 Eenvoudig je stroom, voltage, kernen en geheugeninstellingen en andere belangrijke systeemwaarden wijzigen.

Het tweede hulpmiddel helpt je bij het overklokken van een aantal DDR3 geheugens die gebaseerd zijn op Intel® technologie. Maak gebruik van het Intel® Extreme Memory Profile (Intel® XMP) en voeg nog een wapen aan je overklokarsenaal toe.

Gerelateerde video's

Product- en prestatiegegevens

1

Waarschuwing: Het wijzigen van de kloksnelheid en/of het voltage kan: (i) de stabiliteit en de levensduur van het systeem, de processor en andere systeemonderdelen verminderen; (ii) uitval van de processor en andere systeemcomponenten veroorzaken; (iii) vermindering in systeemprestaties veroorzaken; (iv) additionele warmteontwikkeling of andere schade veroorzaken; en (v) de betrouwbaarheid van de systeemgegevens beïnvloeden. Intel heeft de werking van de processor anders dan met de gegeven specificaties niet getest en biedt hier dan ook geen garanties op. Intel heeft geen tests uitgevoerd en geeft geen garantie op de werking van andere systeemonderdelen anders dan wat omschreven staat in de reguliere industriële standaardspecificaties. Intel waarborgt niet dat de processor en andere systeemonderdelen, bij gebruik met een gewijzigde kloksnelheid en/of voltage bijvoorbeeld, geschikt is voor enigerlei toepassing of gebruik.

2

Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie vereist. Intel® Turbo Boost Technologie en Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 zijn alleen beschikbaar op geselecteerde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties zijn afhankelijk van hardware, software en de systeem configuratie. Voor meer informatie, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

3

Beschikbaar op bepaalde Intel® Core™ processors. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie). Raadpleeg de fabrikant van de pc. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Voor meer informatie, zoals welke processors HT Technologie ondersteunen, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html

4

Intel® Clear Video HD Technologie is niet op alle pc's ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Raadpleeg de systeemfabrikant voor meer informatie. Voor meer informatie, surf naar: http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.