• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Wordt een racester in de World Series

Ontvang een GRID 2* gratis bij aanschaf van Intel® actie producten

GRID 2* zorgt ervoor dat agressief rijgedrag op een realistische manier beloond wordt. En voor een beperkte periode, kun je deze nagelbijtende titel gratis ontvangen. Koop een vierde generatie Intel® Core™ processor die binnen de actie valt en de game en een GRID 2 T-shirt (beperkte aantallen) zijn van jou. En je maakt bovendien kans op het winnen van een ultieme Intel Experience naar PAX Prime voor twee personen naar Seattle, inclusief vlucht, hotel, PAX event tickets en maaltijdvouchers.

Meer weten >

GRID 2 zorgt voor asfaltsmeltende high-speed race-actie, geoptimaliseerd voor Intel® technologie.

Pack racen is weer helemaal terug van weggeweest

De nagelbijtende spanning van pack racen is weer helemaal terug dankzij het wereldwijd bekende en langverwachte vervolg op het BAFTA-prijs winnende Race Driver*: GRID. Bekijk hoe GRID 2 voortborduurt op de originele versie, verleg grenzen wanneer het gaat om schade aanrichten, AI en visuele hoogstandjes—en maak kennis met flashback, de terug-in-de-tijd mogelijkheid waar nu veel racetitels over beschikken.

Intel® Core™ i7 processor

De vierde generatie Intel® Core™ processors

Je wilt toch alleen het beste voor je pc. Kies de nieuwste Intel® Core™ processors voor een ongekende voorsprong—waaronder slimme prestatie eigenschappen en uitgebreide grafische mogelijkheden om de meeslepende en schitterend gerenderde scenes uit GRID 2 weer te kunnen geven.

HD graphics

GRID 2*: Full Throttle dankzij Intel® Iris™ Graphics

Codemaster ontwikkelde GRID 2 in nauwe samenwerking met Intel om zeker te zijn van de ultieme gameprestaties. Het is een van de eerste titels die speciaal geoptimaliseerd zijn voor de nieuwe Intel® processors, en beschikt over eigenschappen die de prestaties verhogen en profiteren van de nieuwe Intel® Iris™ graphics en de nieuwste Intel® HD Graphics technologie.

Dell convertible XPS12*

Beter gamen op meer devices

Fine-tune je machine met nog meer overklok flexibiliteit. Of neem GRID 2 mee onderweg op Ultrabook™ devices, notebooks en all-in-one pc's. De nieuwste Intel® processors beschikken over nog meer mogelijkheden voor serieuze gaming—geen extra grafische kaart nodig.

Meer informatie

Bekijk Ultrabook™ devices

Vergelijk processors, notebooks en 2 in 1 devices, inclusief Ultrabook™. Vind vandaag nog je volgende pc.

Intel productzoeker >

Winkel voor het perfecte systeem

Nu shoppen >