• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Wordt een racester in de World Series

Ontvang GRID 2* gratis bij aanschaf van bepaalde Intel® producten

Met GRID 2* wordt agressief rijden realistischer dan ooit.

GRID 2 zorgt voor asfaltsmeltende high-speed race-actie, geoptimaliseerd voor Intel® technologie.

Pack racen is weer helemaal terug van weggeweest

De nagelbijtende spanning van pack racen is weer helemaal terug in het wereldwijd bekende en langverwachte vervolg op het BAFTA-bekroonde spel Race Driver*: GRID. Bekijk hoe GRID 2 voortborduurt op de originele versie, die grenzen verlegde wanneer het gaat om schade, AI en visuele hoogstandjes—en maak kennis met flashback, de terug-in-de-tijd mogelijkheid waar veel racetitels nu over beschikken.

Intel® Core™ i7 processor

De vierde generatie Intel® Core™ processors

Je wilt toch alleen het beste voor je pc. Kies voor de nieuwste Intel® Core™ processors met de allerbeste prestaties—waaronder slimme eigenschappen en uitgebreide grafische mogelijkheden om de meeslepende en visueel schitterende scènes uit GRID 2 weer te kunnen geven.

HD graphics

GRID 2*: Volgas met Intel® Iris™ Graphics

Codemaster ontwikkelde GRID 2 in nauwe samenwerking met Intel om zeker te zijn van de ultieme gameprestaties. Het is één van de eerste titels die speciaal geoptimaliseerd is voor nieuwe Intel® processors, en beschikt over eigenschappen die de prestaties verhogen en profiteren van de nieuwe Intel® Iris™ graphics en de nieuwste Intel® HD Graphics technologie.

Dell convertible XPS12*

Beter gamen op meer devices

Tune je machine met nog meer overklok flexibiliteit. Of neem GRID 2 mee onderweg op Ultrabook™ devices, notebooks en all-in-one pc's. De nieuwste Intel® processors beschikken over nog meer mogelijkheden voor serieuze gaming—geen extra grafische kaart nodig.

Meer informatie

Bekijk Ultrabook™ devices

Vergelijk processors, notebooks en 2 in 1 devices, inclusief Ultrabook™. Vind vandaag nog je volgende pc.

Intel productzoeker >

Winkel voor het perfecte systeem

Nu winkelen >