De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Game pc's met Intel Inside®

De krachtige prestaties van Intel—unlocked, overweldigend en weergaloos

Verwacht extreem: ongeëvenaarde pc-prestaties voor gaming

Intel® Core™ i7 processor Extreme Edition

Domineer je tegenstanders met een unlocked, overweldigende en weergaloze processor.1

Spetterende beeldweergave

Intel® HD Graphics2 zorgt voor een spetterende visuele ervaring—geen extra videokaart nodig. Daarnaast zul je met Intel® Iris™ graphics genieten van meeslepende 3D gaming ervaringen.

Multitasken op hoge snelheid

Ervaar een extra snelheidsboost wanneer dat nodig is met Intel® Turbo Boost Technologie3 en wissel moeiteloos tussen je nieuwste game en andere apps met Intel® Hyper-Threading Technologie4.

Ervaar de nieuwe desktopprestaties van Intel Inside®

Ongeëvenaarde prestaties voor digitale creativiteit

Intel® Core™ i7 processor

De perfecte engine voor zware gebruikers die ongeëvenaarde prestaties verwachten voor onbegrensde digitale creativiteit.

De beste prestaties

Verwacht de kracht die je nodig hebt om je werkstroom te optimaliseren en je productiviteit te maximaliseren met Intel® Turbo Boost Technologie 2.03 en Intel® Hyper-Threading Technologie4.

Ontdek de mogelijkheden

Serieus werken en krachtig gamen waar en wanneer jij dat wilt.

Ervaar de nieuwe notebookprestaties van Intel Inside®

Tablets met de krachtige prestaties van Intel

Geweldige accuduur

Voorzien van de Intel® Atom™ processor die speciaal ontworpen is om je bij te houden en je niet tegen te houden. Luister, bekijk en ontspan zonder je zorgen te maken over accuduur.

Uitgebreide mediabeleving

Tablets die Intel® Core™ processors combineren met Windows* 8 bieden sensationele visuals met volledige 1080p HD playback, verbeterde 3D graphics en nog veel meer.

Windows 8 or Android*

Gebruik Windows 8 voor compatibiliteit, applicaties van derden, en het wisselen van devices wanneer dat nodig is. Of kies voor een Android tablet om je favoriete apps op verschillende devices te synchroniseren.

Ga op zoek naar een geweldige tablet

Gerelateerde video's

Product- en prestatiegegevens

1

WAARSCHUWING: Het wijzigen van de kloksnelheid en/of het voltage kan: (i) de stabiliteit van het systeem en de levensduur van het systeem en de processor verminderen; (ii) uitval veroorzaken van de processor en andere systeemcomponenten; (iii) de systeemprestaties verminderen; (iv) additionele warmteontwikkeling of andere schade veroorzaken; en (v) de gegevensintegriteit van het systeem beïnvloeden. Intel heeft de werking van de processor anders dan met de gegeven specificaties niet getest en biedt hier dan ook geen garanties op. Intel accepteert geen enkele verantwoordelijkheid dat de processor, waaronder gebruik met een gewijzigde kloksnelheid en/of ander voltage, geschikt zal zijn voor enigerlei toepassing of gebruik. Voor meer informatie surf naar www.intel.com/content/www/us/en/gaming/overclocking/overclocking-intel-processors.html.

2

Intel® HD Graphics is beschikbaar op bepaalde Intel® Core™-processorreeksen.

3

Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie eigenschappen vereist. Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 is de volgende generatie Intel Turbo Boost Technologie en is alleen beschikbaar op bepaalde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de hardware, software en systeemconfiguratie. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

4

Beschikbaar op bepaalde Intel® Core™ processors. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie). Raadpleeg de fabrikant van de pc. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Voor meer informatie, zoals welke processors HT Technologie ondersteunen, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html