• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Games geoptimaliseerd voor Intel

Intel werkt samen met de belangrijkste gameontwikkelaars om hun games, media en andere grafisch-intensieve applicaties te analyseren en optimaliseren om zo volledig gebruik te maken van de nieuwste Intel® technologie. Je geniet het meest van je games als je Intel technologie gebruikt in combinatie met games die hiervoor geoptimaliseerd zijn.

Rome II* logo

Spetterende grafische weergave

Tijdens de ontwikkeling van Rome II* heeft Creative Assembly nieuwe Intel technologieën gebruikt die exclusief zijn voor vierde generatie Intel® Core™ processors met Intel® Iris™ graphics.

De resulterende graphics blinken zo uit in details, variatie en realisme dat spelers zich echt in het oude Rome zullen wanen.

Grid 2* logo

Nieuwe niveaus van realisme

Codemaster heeft GRID 2* specifiek voor de nieuwe vierde generatie Intel Core processors geoptimaliseerd, met fotorealistische graphics en verbeterde prestaties.

Het team heeft de Intel Iris graphics-extensie gebruikt voor pixelsynchronisatie om de complexiteit van rook van gierende banden na te bootsen.

Hearthstone* logo

Ontworpen voor touch

Blizzard Entertainment breidt het bekroonde  Warcraft* universum uit met een nieuw digitaal ruilkaartspel, Hearthstone: Heroes of Warcraft*.

Door de toenemende populariteit van tablets, 2 in 1 devices en draagbare all-in-ones maken gameontwikkelaars steeds vaker gebruik van touch-technologie, voor nieuwe manieren van tactische interactie.

HP all-in-one, Lenovo Ultrabook™ en een Dell tablet

Beter gamen op meer devices

Overclock je pc voor serieus gamen of kies voor de nieuwste devices—Ultrabook™, all-in-one's, notebooks en tablets—om je games onderweg te spelen. Hoe dan ook, je wilt Intel Core processors om onverslaanbaar te zijn.

Tablet maakt een foto op een strand tijdens zonsondergang

Spetterende beeldweergave

Intel® HD Graphics1, gekoppeld met Intel Core processors, maken levendige visuele ervaringen mogelijk—geen extra videokaart nodig. Veldslagen worden legendarischer. Racen met halsbrekende snelheden. En gevechten worden bloedstollend realistisch. Daarnaast zul je met Intel® Iris™ graphicsgenieten van meeslepende 3-D gaming ervaringen.

Meter met vlammen

Multitasken op hoge snelheid

Ervaar een extra snelheidsboost wanneer je die nodig hebt met Intel® Turbo Boost Technologie2 en wissel moeiteloos tussen je nieuwste game en andere apps met Intel® Hyper-Threading Technologie3. De snelheid die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.

Meer informatie

Bekijk Ultrabook™ devices

Vergelijk processors, notebooks en 2 in 1 devices, inclusief Ultrabook™. Vind vandaag nog je volgende pc.

Intel productzoeker >

Winkel voor het perfecte systeem

Nu winkelen >

Product- en prestatiegegevens

open

1. Intel® HD Graphics is beschikbaar op bepaalde Intel® Core™-processorreeksen.

2. Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie vereist. Intel® Turbo Boost Technologie en Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 zijn alleen beschikbaar op geselecteerde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de hardware, software en systeemconfiguratie. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

3. Beschikbaar op bepaalde Intel® Core™ processors. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie). Raadpleeg de fabrikant van de pc. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Voor meer informatie, zoals welke processors HT Technologie ondersteunen, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html