De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Games geoptimaliseerd voor Intel

Haal het meeste uit jouw games

Intel werkt samen met de belangrijkste gameontwikkelaars om hun games, media en andere grafisch-intensieve applicaties te analyseren en optimaliseren om zo volledig gebruik te maken van de nieuwste Intel® technologie. Je geniet het meest van je games als je Intel technologie gebruikt in combinatie met games die hiervoor geoptimaliseerd zijn.

Games geoptimaliseerd voor Intel

Geniet maximaal van je games

Winkel voor het perfecte systeem


Gerelateerde video's

Product- en prestatiegegevens

1

Intel® HD Graphics is beschikbaar op bepaalde Intel® Core™-processorreeksen.

2

Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie vereist. Intel® Turbo Boost Technologie en Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 zijn alleen beschikbaar op geselecteerde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de hardware, software en systeemconfiguratie. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

3

Beschikbaar op bepaalde Intel® Core™ processors. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie). Raadpleeg de fabrikant van de pc. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Voor meer informatie, zoals welke processors HT Technologie ondersteunen, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html