• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

De ultieme Intel Experience naar PAX Prime

Koop actie Intel® producten en win!

Heb je geen kaartjes voor het uitverkochte PAX Prime event in Seattle? Intel heeft nog kaarten voor dit legendarische evenement voor gamers, concerten, beurzen en nog veel meer. Voor slechts een korte periode is het mogelijk om kaarten te winnen voor de Intel experience naar de PAX Prime bij elke Intel aanschaf..

Hoe kan ik meedoen?

Meedoen is heel eenvoudig, en je maakt kans op nog veel meer—waaronder een gratis GRID 2* game en t-shirt (beperkte oplage). Stuur de bon in van een actiemodel vierde generatie Intel® Core™ processor en je maakt automatisch kans op het volgende:

  • Hoofdprijs Een ultieme Intel experience voor twee bij de PAX Prime in Seattle, inclusief vlucht, hotel, PAX event tickets en maaltijdvouchers
  • Wekelijkse eerste prijzen: Twee PAX Prime tickets plus $200 aan zakgeld — worden elke week weggegeven tot aan de datum van het evenement

Bekijk hoe je je aan kunt melden en kans maakt >

Intel® Core™ i7 processor

Klaar om te heersen

Je wilt toch alleen het beste voor je pc. Kies de nieuwste Intel® Core™ i7 processors voor een onverslaanbare voorsprong—te beginnen met ongekende CPU prestaties en vloeiende, realistische grafische weergave bij een breder assortiment van devices.

HD graphics

Overwinnen van binnenuit

Ervaar spetterende 3D games met behulp van de visuele verbeteringen die op de nieuwe Intel Core processor zijn ingebouwd—zonder dat er extra hardware voor nodig is. Intel® Iris™ Graphics, Intel® HD Graphics en andere geïntegreerde visuals1 zorgen voor geavanceerde mediaverwerking voor grafisch veeleisende toepassingen, zonder dat de visuele weergave van de game daaronder lijdt.

Turbo Boost Technologie 2.0

Unlock en overklok

Versla je game-tegenstanders met het ultieme gaming wapen: een unlocked, ongeëvenaarde en verpletterend snelle Intel® Core™ i7 processor. Maakt gebruik van een exclusieve combinatie van slimme eigenschappen, zoals Intel® Turbo Boost Technologie 2.0,2 Intel® Hyper-Threading Technologie,3 en overklokmogelijkheden, de Intel® Core™ i7 processor Extreme Edition is niet alleen flexibel, maar ook verpletterend krachtig.

Meer informatie

Bekijk Ultrabook™ devices

Vergelijk processors, notebooks en 2 in 1 devices, inclusief Ultrabook™. Vind vandaag nog je volgende pc.

Intel productzoeker >

Winkel voor het perfecte systeem

Nu winkelen >

Product- en prestatiegegevens

open

1. Intel® Clear Video HD Technologie is niet op alle pc's ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Raadpleeg de systeemfabrikant voor meer informatie. Voor meer informatie, surf naar: http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

2. Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie vereist. Intel® Turbo Boost Technologie en Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 zijn alleen beschikbaar op geselecteerde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de hardware, software en systeemconfiguratie. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

3. Beschikbaar op bepaalde Intel® Core™ processors. Voor Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie) dient men te beschikken over een systeem dat Intel® HT Technologie ondersteunt. Raadpleeg de fabrikant van de pc. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Voor meer informatie, zoals welke processors Intel® HT Technologie ondersteunen, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html