Welkom bij Intel CES 2017

Binnen slechts drie jaar zullen er meer dan 50 miljard intelligente dingen met de cloud zijn verbonden. Intel bevindt zich in de unieke positie om een bijdrage te leveren aan elk onderdeel van deze slimme toekomst—van het creëren van nieuwe devices tot het bieden van een 5G-netwerk—en op CES gaan we de technologieën onthullen die het allemaal mogelijk maken.

Een revolutionair ritje

Intel werkt samen met toonaangevende bedrijven aan geautomatiseerd design en technologie om zelfrijdende auto's mogelijk te maken. Dankzij haar expertise en investeringen in technologieën op het gebied van voertuigen, cloud, verbindingen, beveiliging en diep leren, bevindt Intel zich in de unieke positie om van zelfrijdende auto's werkelijkheid te maken.

Ontdek hoe 5G zelfrijdende auto's op de informatiesnelweg houdt ›

Ontdek de toekomst van autorijden ›

Technologie die de sportwereld op zijn kop zet

Intel brengt sportliefhebbers dichterbij de actie dan ooit tevoren. Stap de middenstip op met virtual reality, of bekijk een herhaling vanuit elke denkbare hoek dankzij Intel® 360 Replay technologie. Daarnaast kunnen de sporters zelf ook gebruik maken van data-analyse om hun prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen.

Ontdek hoe Voke live evenementen van VR voorziet ›

Ga op in je game ›

Bijzondere prestaties voor elke dag

Intels innovatie op het gebied van 5G en virtual reality veranderen hoe we ons leven leiden, van overweldigende virtual reality die verandert hoe we communiceren met de wereld, tot drones die alles bezorgen van huishoudelijke apparaten tot medische noodhulp.

VR toen & nu ›

Onderwerpen & technologie

Intel leidt de weg naar 5G—door de basis te leggen voor snellere, slimmere en efficiëntere draadloze netwerken die allerlei bijzondere ervaringen mogelijk maken, van zelfrijdende auto’s tot slimme huizen.

Bekijk de toekomst met 5G

Voor een indrukwekkende virtual reality-ervaring is indrukwekkende processorkracht nodig—Intel verlegt de grenzen van innovatie om overweldigende ervaringen en interactie te realiseren.

Bekijk Intels visie op VR

Intel werkt samen met de grootste automerken om haar visie op veiliger verkeer te realiseren.

Lees verder over onze samenwerkingen

Intel zet de volgende stap op computergebied door technologie en programma’s met kunstmatige intelligentie te ontwikkelen, om de wereld een beetje beter te maken.

Lees over onze plannen voor kunstmatige intelligentie

Onze innovatie stijgt op. Onze drones1 maken van alles mogelijk, van commerciële inspecties tot spectaculaire lichtshows.

Ontdek slimmere drones

Aankondigingen

De zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processors bieden serieuze prestaties en beveiliging, om zelfs de zwaarste zakelijke werkbelastingen moeiteloos af te handelen.

Ontdek de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processors

De New Balance RunIQ*, een smartwatch door hardlopers voor hardlopers. New Balance en Intel slaan de handen ineen.

Lees verder over de New Balance RunIQ

Ervaar de complete nieuwe geheugen- en opslagprestaties van Intel® Optane™ technologie. Kies voor een systeem met hoge snelheid, responsitviteit en bijzondere prestaties.

Ontdek onze nieuwe geheugentechnologie

De Intel® Compute Card wordt halverwege 2017 geïntroduceerd en voorziet praktisch elk product van computerkracht en een online verbinding, waarmee de mogelijkheden van slimme devices werkelijk eindeloos worden.

Bekijk de toekomst van verbonden devices

Vind Intel op CES

Bezoek booth #10048 van Intel bij Tech East, in de centrale hal van het Las Vegas Convention Center.

Voor meer informatie over de booth van Intel en alles wat CES 2017 te bieden heeft, kun je de CES App downloaden in de iOS* App Store of Google Play*.

Download de plattegrond ›

Conversations

i

Product- en prestatiegegevens

1

Dit device is niet geautoriseerd zoals vereist door de regels van de Federal Communications Commission. Dit device wordt en mag niet te koop of lease worden aangeboden en wordt en mag niet worden gekocht of geleased totdat deze autorisatie wordt verkregen.