De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Welkom bij Intel CES 2017

Binnen slechts drie jaar zullen er meer dan 50 miljard intelligente dingen met de cloud zijn verbonden. Intel bevindt zich in de unieke positie om een bijdrage te leveren aan elk onderdeel van deze slimme toekomst—van het creëren van nieuwe devices tot het bieden van een 5G-netwerk—en op CES gaan we de technologieën onthullen die het allemaal mogelijk maken.

Een revolutionair ritje

Zelfrijdende auto’s zijn het antwoord op verkeersopstoppingen en ongevallen en zullen compleet veranderen hoe we op reis gaan. Naar schatting zullen zelfrijdende auto’s 1GB aan informatie per seconde te verwerken—5G-technologie van Intel speelt daarom een sleutelrol bij het delen van die enorme hoeveelheid gegevens met de cloud, voor een revolutionair ritje.

Ontdek hoe 5G zelfrijdende auto's op de informatiesnelweg houdt ›

Ontdek de toekomst van autorijden ›

Technologie die de sportwereld op zijn kop zet

Intel brengt sportliefhebbers dichterbij de actie dan ooit tevoren. Stap de middenstip op met virtual reality, of bekijk een herhaling vanuit elke denkbare hoek dankzij Intel® 360 Replay technologie. Daarnaast kunnen de sporters zelf ook gebruik maken van data-analyse om hun prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen.

Ontdek hoe Voke live evenementen van VR voorziet ›

Ga op in je game ›

Bijzondere prestaties voor elke dag

Intels innovatie op het gebied van 5G en virtual reality veranderen hoe we ons leven leiden, van overweldigende virtual reality die verandert hoe we communiceren met de wereld, tot drones die alles bezorgen van huishoudelijke apparaten tot medische noodhulp.

VR toen & nu ›

Onderwerpen & technologie

Aankondigingen

Vind Intel op CES

Bezoek booth #10048 van Intel bij Tech East, in de centrale hal van het Las Vegas Convention Center.

Voor meer informatie over de booth van Intel en alles wat CES 2017 te bieden heeft, kun je de CES App downloaden in de iOS* App Store of Google Play*.

Download de plattegrond ›

Conversations

i

Product- en prestatiegegevens

1

Dit device is niet geautoriseerd zoals vereist door de regels van de Federal Communications Commission. Dit device wordt en mag niet te koop of lease worden aangeboden en wordt en mag niet worden gekocht of geleased totdat deze autorisatie wordt verkregen.