Masthead Light

Zakelijke tablets

Op zoek naar een beveiligde tablet met krachtige prestaties? Look Inside.™

Tablets die voorzien zijn van Intel zijn helemaal bedrijfsklaar

Verbeter de mobiliteit van uw bedrijf zonder op prestaties in te leveren. Of u nu kiest voor een op Intel® architectuur gebaseerde tablet met Windows* 8 of met het Android* besturingssysteem, u krijgt beschikking over de flexibiliteit die gebruikers willen en de productiviteit die uw bedrijf nodig heeft 

Kleine pakketjes hebben een grote invloed

Bedrijfsklare tablets kunnen uw bedrijf mobiel maken door voordelen te bieden op het gebied van flexibiliteit, functionaliteit, beveiliging en prestaties. Bekijk de scope van op Intel® architectuur gebaseerde tablets die met verschillende besturingssystemen zijn uitgerust.

Bekijk de tablet videotour (1:58) >

Habit restaurants worden mobiel met tablets

Ontdek hoe de IT-professionals van Habit een tablet strategie gebruikten om hun restaurants mobiel te maken. De wachttijd voor gasten werd verminderd en de productiviteit van werknemers nam toe dankzij Dell tablets met Intel® Atom™ processors en Windows* 8.

Bekijk de Habit video (3:54) >

Zakenman met tablet

Krachtige prestaties tegen lagere kosten

Ontdek besparingen zonder concessies. Tablets gebaseerd op Intel architectuur leveren compatibiliteit, beveiliging en productiviteit om de total cost of ownership (TCO) te helpen verminderen.

Lees de tablet total cost of ownership (TCO) paper >

 

Blader door tablet hulpbronnen

Meer lezen