Werk waar je maar wilt Minder bagage.

Breid uw zakelijke mobiliteit uit met ultracompacte tablets die gericht zijn op de moderne medewerkers. De tablets zijn eenvoudig mee te dragen en ideaal om op te werken. Deel waar dan ook werk met klanten en blijf onderweg overal van op de hoogte. Bekijk actuele informatie over patiënten tijdens een lunchafspraak of volg de order van een klant vanaf de winkelvloer. Geïntegreerde beveiligingseigenschappen beschermen gevoelige bedrijfsgegevens op elke locatie.

Door tablets te betrekken in uw upgrade-strategie geeft u werknemers de vrijheid die ze verlangen zonder in te leveren op productiviteit of beveiliging.

Productiviteit onderweg

Blijf aan de slag, waar uw bedrijf u ook heen voert. Slanke en lichte tablets zijn eenvoudig mee te dragen en beschikken over een lange accuduur. Artsen kunnen onderweg werken door het touchscreen te bedienen en door eenvoudig notities te maken met een stylus. Tegelijkertijd kunnen verkoopmedewerkers overal in de winkel een koop sluiten met een klant en zelfs de actuele voorraad controleren. Op Intel® gebaseerde tablets bieden de mobiliteit waarmee elke werknemer op elke locatie productief kan zijn.

Bekijk de video over tabletoplossingen ›

Help uw bedrijf vooruit met mobiliteit ›

Beveiliging ontmoet compatibiliteit

Werk in vertrouwen met de beveiliging die uw bedrijf nodig heeft en de flexibiliteit die uw gebruikers willen. Op Intel® gebaseerde tablets met het Windows* besturingssysteem bieden uitgebreide beveiliging zonder in te leveren op snelheid of computerkracht. Deze tablets zijn compatibel met de vertrouwde applicaties voor Windows pc’s, dus is het eenvoudig om zonder vertraging aan de slag te gaan. En tablets op basis van Android* software en krachtige 64-bit processing helpen de beveiliging, prestaties en flexibiliteit te bieden die u nodig heeft. Met beide soorten tablets kunnen gebruikers zelfs onderweg eenvoudig multitasken en samenwerken met extra beveiliging.

Lees verder over bedrijfsklare tablets (4 pagina's) ›

Vind de juiste tablet voor uw bedrijf


Ontdek overige devices

De nieuwste 2 in 1 devices en Ultrabooks™ combineren de mobiliteit van een tablet met de veelzijdigheid van een notebook en geïntegreerde beveiliging.

Meer informatie over laptops

Pc-modellen zijn innovatiever dan ooit. Ontdek de voordelen van de ruimtebesparende all-in-one, de uitbreidbare desktoptoren en de compacte mini pc.

Meer informatie over desktoppc’s