Masthead Light

Zakelijke tablets

Compatibiliteit die je overal mee naar toe kunt nemen

Tablets die voorzien zijn van Intel zijn helemaal bedrijfsklaar.

Verbeter de mobiliteit van uw bedrijf zonder op prestaties in te leveren. Of u nu kiest voor een tablet gebaseerd op Intel® architectuur met Windows* 8 of met het Android* besturingssysteem, u krijgt beschikking over de flexibiliteit die gebruikers willen en de productiviteit die uw bedrijf nodig heeft.

Man met tablet

Zakelijke productiviteit, zakelijke compatibiliteit.

Ervaar het gemak van integratie. Tablets gebaseerd op Intel architectuur met Windows 8 passen naadloos in de meeste zakelijke omgevingen en zijn compatibel met de apps waar uw gebruikers bekend mee zijn.
Maak kennis met een betere ervaring dankzij Intel en Windows 8* >

Vrouw buiten met tablet

Ontworpen voor draagbaarheid, ontwikkeld voor beveiliging

Ontdek hoe tablets gebaseerd op Intel architectuur met het Windows 8 besturingssysteem voldoen aan de mobiliteitseisen van gebruikers en de beveiligingseisen1 van Intel IT.
Beluister de Intel IT’s beveiligingspodcast (6:05) >

Zakenman met tablet

Krachtige prestaties tegen lagere kosten

Ontdek besparingen zonder concessies. Tablets gebaseerd op Intel architectuur leveren de compatibiliteit, beveiliging en productiviteit om de total cost of ownership te helpen verminderen.
Lees het tablet total cost of ownership (TCO) paper >

Gebouwd voor zakelijk gebruik

Download Intel's planningshandleiding voor bring your own device (BYOD)

Stap-voor-stap cursus >

Blader door tablethulpbronnen

Meer lezen

Product- en prestatiegegevens

open

1.   Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder alle omstandigheden. Built-in beveiligingseigenschappen die beschikbaar zijn op bepaalde Intel® Core™ processors kunnen wellicht additionele software, hardware, diensten en/of een Internet verbinding vereisen. De resultaten kunnen per configuratie verschillen. Vraag je systeemfabrikant en serviceprovider naar de beschikbaarheid en functionaliteit. Intel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verloren of gestolen gegevens en/of systemen of schade die daaruit voortvloeien. Surf voor meer informatie naar www.intel.com/content/www/us/en/data-security/security-overview-general-technology.html.