De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Overbrug de kloof tussen eindgebruikers en IT met bedrijfsklare zakelijke pc's

Met zakelijke tablets, 2 in 1 modellen, Ultrabook™ devices en all-in-one desktop systemen biedt Intel onovertroffen zakelijke oplossingen die geschikt zijn voor elk bedrijfsscenario.

  • Geïntegreerde beveiliging: Onovertroffen beveiliging helpt beschermen tegen malware en rootkits, verbetert gegevensbescherming en toegang, en levert krachtige mogelijkheden voor beheer op afstand.1
  • Snelle prestaties: Devices passen zich aan de productiviteitseisen van de gebruiker aan en kunnen tot vier keer sneller data versleutelen zonder de prestaties te vertragen.2,3,4
  • Beheer op afstand: IT kan elk device beheren—of het nu verbonden is met het netwerk of uit staat—en zakelijke pc's volgen en beheren.5

Vergelijk bedrijfsklare devices met deze device vergelijkingsgids.

Zakelijke 2 in 1 devices en Ultrabook™ notebooks

Slanke en lichte 2 in 1 en Ultrabook devices zijn in een oogwenk gebruiksklaar6, gaan urenlang door en leveren de kracht en flexibiliteit die gebruikers nodig hebben.

Ontdek zakelijke 2 in 1 en Ultrabook devices >

Zakelijke tablets

Tablets op basis van Intel® architectuur bieden gebruikers meer flexibiliteit en krachtige prestaties voor een verbeterde productiviteit. Verbeterde beveiliging en compatibiliteit met bestaande systemen zorgen voor een lagere total cost of ownership (TCO).

Meer weten over zakelijke tablets >

Zakelijke desktops

Innovatieve all-in-one desktop systemen en ultraslanke ontwerpen combineren snelheid en stijl met een stijlvol, compact design en krachtige prestaties die ideaal zijn voor een werkomgeving met beperkte ruimte.

Meer weten over all-in-one zakelijke desktops >

Online shop | Ontdek welk systeem het beste bij u past

Desktops

Laptops

Ultrabook®

Tablets

All-in-One PCs

Gerelateerde video's

Product- en prestatiegegevens

1

Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder alle omstandigheden. Voor ingebouwde beveiligingseigenschappen kunnen software, hardware, diensten en een internetverbinding van derden vereist zijn. De resultaten kunnen per configuratie verschillen. Vraag uw PC fabrikant om meer informatie.

2

Voor Intel® AES-NI instructies (Intel® AES-NI) is een computersysteem met een processor die geschikt is voor AES-NI, tevens is niet-Intel software nodig om de instructies in de juiste volgorde uit te voeren. Intel® AES-NI is beschikbaar op bepaalde Intel® processors. Raadpleeg de wederverkoper of systeemfabrikant voor informatie over de beschikbaarheid. Voor meer informatie, surf naar software.intel.com/en-us/articles/intel-advanced-encryption-standard-instructions-aes-ni/.

3

Software en werkbelasting die in de prestatietests worden gebruikt, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, worden gemeten met specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Wijziging van een van deze factoren kan ervoor zorgen dat de resultaten variëren. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen zodat u een weloverwogen aankoopbesluit kunt nemen op basis van uw evaluatie, inclusief de prestaties van het product in combinatie met andere producten. Voor meer informatie, surf naar http://www.intel.com/performance.

Resultaten zijn gemeten op Intel gebaseerd materiaal op het gebied van software, benchmark of andere gegevens van derden en worden slechts ter informatie verstrekt.   Enig verschil in systeem hardware of software ontwerp of configuratie kan de daadwerkelijke prestaties beinvloeden.  Intel beheert of controleert het design of de implementatie van gegevens van derden waar in dit document aan gerefereerd wordt.   Intel raadt al haar klanten aan om de websites van derden of andere bronnen te controleren of de verstrekte gegevens correct zijn en of het de prestaties betreft van devices die beschikbaar zijn voor de verkoop.

4

Cross-client bewering over geschiktheid voor meerdere clients gebaseerd op laagste prestaties bij het vergelijken van benchmarks voor desktops en mobiele systemen. Configuraties en prestatietest zijn als volgt:

(Mobiel) Bij het vergelijken van pre-productie derde generatie Intel® Core™ i5-3320M Processor (4T2C, 3MB cache, tot 3.20 GHz), Intel Reference Board, pre-productie BIOS, Memory 8 GB (2x4 GB) Micron* PC3-12800, Hitachi* Travelstar 320 GB hard-disk drive, Intel® HD Graphics 4000, Driver pre-productie 8.15.10.2616 , Chipset INF pre-productie 9.3.0.1019. Intel® Core™2 Duo Processor P8600 (2T2C, 3M cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB), HP* dv6, BIOS HP* vF.31, Memory 4 GB (2x2 GB) Micron* PC3-8500, Hitachi* 320 GB hard-disk drive, Mobile Intel® GM45 Chipsetfamilie met geïntegreerde graphics Driver: 8.15.10.1749, Chipset INF 9.2.0.1030, Microsoft Windows* 7 Ultimate 64-bit 6.1 Build 7601

(Desktop) Bij het vergelijken van pre-productie derde generatie Intel® Core™ i5-3450 Processor (4T4C, 6 MB cache, 3.1GHz base up to 3.5GHz), Intel® Desktop Board DH77KC, Memory 8 GB (2x4 GB) Micron* DDR3-1600, Seagate* 1 TB, Intel® HD Graphics 2500, Driver: 8.15.10.2616 (BIOS:vSLZ7510H.8 6A.0033.2011.1230.1146, Chipset INF 9.3.0.1019, Intel® Core™ 2 Duo E8400 (2C2T, 3.0GHz, 6MB cache), Memory 4 GB (2x2 GB) Micron* DDR2 800 MHz, Seagate* 1TB hard-disk drive, Intel® G45, Driver: 8.15.10.2189, BIOS:IDG4510H.86A.0135.2011.0225.1100, INF), Microsoft Windows* 7 Ultimate 64-bit 6.1 Build 7601

Zakelijke productiviteitsclaims zijn gebaseerd op SYSmark* 2012, gebaseerd op het gemiddeld zakelijk productiviteitsgebruik, gegevens/financiele analyse, systeembeheer, mediaontwerp, 3D-ontwerp en benchmarktool voor webontwikkeling dat representatief is voor de prestaties van een zakelijke client. SYSmark 2012 Preview maakt gebruik van gebruikersgedreven werkbelastingen en gebruiksmodellen die ontwikkeld zijn door software-experts. Multitasking claims zijn gebaseerd op PCMark*7, een hardeware prestatiebenchmark voor PC's die gebruik maakt van Windows 7* of Windows Vista*, bestaat o.a. uit een verzameling van verschillende single- en multi-threaded CPU, graphics en HDD testsets die gericht zijn op Windows* applicatie tests. De werkbelasting voor beveiliging bestaat uit SiSoftware Sandra* 2011 - De subtest voor AES256-cryptografie voor CPU's meet de CPU-prestaties tijdens de uitvoering van een AES-algoritme (Advanced Encryption Standard) voor codering en decodering. Voor meer informatie, surf naar http://www.intel.com/performance

5

Hiervoor is activering en een systeem met een netwerkverbinding, een voor Intel® AMT-geschikte chipset, netwerk hardware en software vereist Intel AMT is voor notebooks tijdens een draadloze, accu, slaapstand, ruststand of uitgeschakelde modus wellicht niet of beperkt beschikbaar via een host OS-based VPN. De resultaten zijn afhankelijk van de hardware, setup en configuratie. Surf voor meer informatie naar www.intel.com/technology/vpro/index.htm.

6

Vereist een specifieke Intel® processor, Intel® software met BIOS update en een Intel® Solid State Drive. Afhankelijk van je systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met je systeemfabrikant voor meer informatie.