De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Stijlvoller. Veiliger. En een tikkeltje spannender.

Voor de volwaardige prestaties van een zakelijk notebook met een slank ontwerp, kiest u voor een 2 in 1 device of een Ultrabook™ device. Deze op Intel® architectuur–gebaseerde zakelijke notebooks zijn altijd gebruiksklaar en leveren de prestaties, beveiliging en beheermogelijkheden die u van Intel mag verwachten.

Ultrabook™ en 2 in 1 devices met de vijfde generatie Intel® Core™ vPro™ processors bieden de allerbeste1 draadloze mobiliteit, beheer op afstand, geïntegreerde beveiliging, en de ongeëvenaarde prestaties om elke werkbelasting aan te kunnen.

Bekijk zakelijke 2 in 1 devices >

2 in 1: zakelijke notebook en tablet in één device

Of u nu voor een convertible of een afneembaar model kiest, het verhogen van de zakelijke efficiëntie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Multitask tot vier keer sneller, bewerk presentaties met veel media en gebruik draadloze projectie voor videoconferenties.1 2 3 4


Video: zakelijke 2 in 1 devices (1:52) >

2 in 1 devices: het mobiele personeel aan de macht

2 in 1 devices op basis van Intel zijn perfect voor mobiel personeel dankzij krachtige prestaties, wachtwoordloos VPN, moeiteloos multitasken en de voordelen van een notebook en een tablet.

Video: 2 in 1 devices voor executives (1:44) >

2 in 1 zakelijke ervaring

Ervaar de veelzijdigheid van zakelijke 2 in 1 devices met een Intel® processor, met de mobiliteit en flexibiliteit van een tablet, de prestaties en productiviteit van een volwaardige pc, en zakelijke beveiliging voor IT-beheer. 


Video: 2 in 1 ervaring (2:44) >

Creëren en samenwerken met 2 in 1 devices

De moderne kantoormedewerker heeft een flexibel toetsenbord nodig om te creëren en een touchscherm om samen te werken. Bekijk hoe een 2 in 1 device deze eigenschappen combineert in een draagbaar, krachtig device.

Lees de oplossingssamenvatting voor 2 in 1 devices (3 pagina's) >

Online shop | Ontdek welk systeem het beste bij u past

Laptops

Ultrabook®

Hulpbronnen voor notebooks voor midden- en kleinbedrijf

Meer weten over wat zakelijke Intel® devices kunnen betekenen voor uw midden- en kleinbedrijf.

Gerelateerde video's

Product- en prestatiegegevens

1

Software en werkbelasting die in de prestatietests worden gebruikt, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, worden gemeten met specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Wijziging van een van deze factoren kan ervoor zorgen dat de resultaten variëren. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen zodat u een weloverwogen aankoopbesluit kunt nemen op basis van uw evaluatie, inclusief de prestaties van het product in combinatie met andere producten. Voor meer informatie, surf naar http://www.intel.com/performance.

Resultaten zijn gemeten op Intel gebaseerd materiaal op het gebied van software, benchmark of andere gegevens van derden en worden slechts ter informatie verstrekt.   Enig verschil in systeem hardware of software ontwerp of configuratie kan de daadwerkelijke prestaties beinvloeden.  Intel beheert of controleert het design of de implementatie van gegevens van derden waar in dit document aan gerefereerd wordt.   Intel raadt al haar klanten aan om de websites van derden of andere bronnen te controleren of de verstrekte gegevens correct zijn en of het de prestaties betreft van devices die beschikbaar zijn voor de verkoop.

2

Beschikbaar op bepaalde Intel® Core™ processors. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie). Raadpleeg de fabrikant van de pc. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Voor meer informatie, zoals welke processors HT Technologie ondersteunen, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html

3

Intel® Clear Video HD Technologie is niet op alle pc's ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Raadpleeg de systeemfabrikant voor meer informatie. Voor meer informatie, surf naar: http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

4

Hiervoor zijn een PC, een TV-adapter en een compatibele TV nodig die voor Intel® Wireless Display geschikt zijn. Afspelen van 1080p en Blu-ray* of andere beschermde inhoud is alleen mogelijk op PC's  met de derde generatie Intel® Core™ processors waarbij ingebouwde visuals zijn ingeschakeld. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html..