Maak uw werkplek draadloos

Ga overal aan de slag, zonder gedoe of zorgen over beveiliging. De nieuwste krachtige notebooks met Intel® processor bieden op hardware gebaseerde beveiliging die uw bedrijf beschermt en de mogelijkheid voor gebruikers om draadloos weer te geven en te docken.

Door notebooks te upgraden profiteert u van de beste prestaties en kunnen uw werknemers snel en slim aan de slag. U kunt erop rekenen dat de pc hen bijhoudt—wat de taak ook is. En wanneer werknemers onderweg zijn profiteren ze van de in de hardware geïntegreerde identiteitsbeveiliging.

Zakelijke veelzijdigheid: 2 in 1 devices

Genieten van het beste van twee werelden. Een 2 in 1 device met de nieuwste Intel processor is een volwaardige notebook wanneer dat nodig is en een tablet wanneer u dat wilt—in één device. U kunt de notebook gebruiken om een verslag te maken, om hem vervolgens eenvoudig met collega’s te delen door het scherm om te draaien en hem tot tablet om te toveren. U kunt zelfs kiezen voor een model met een touchscreen met afneembaar toetsenbord. Waar u ook voor kiest, een 2 in 1 device is in een flits opgestart, is altijd actueel en beschikt over een langere accuduur.1

Breid uw bedrijf uit met notebooks ›

 

Stijlvol en sterk beveiligd: Ultrabooks™

Kies voor sterke beveiliging en een stijlvol ontwerp, zonder compromis. De nieuwste Ultrabooks op basis van de Intel® Core™ vPro™ processor combineren de op hardware gebaseerde beveiliging en beheer die uw bedrijf nodig heeft met de slanke ontwerpen die uw gebruikers willen. U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van schermformaten en lichtgewicht ontwerpen, allen minder dan 2,5 cm dik en met een langere accuduur.1 Gebruikers kunnen eenvoudig aan de slag met snelle multitasking, zelfs als dat betekent dat er tijdens een videoconferentie aan een presentatie wordt gewerkt, compleet met draadloze weergave. Met de optionele touchscreenfunctionaliteit beschikken ze over de flexibiliteit om te werken hoe ze dat willen, wanneer ze dat willen.

Dankzij een duurzaam chassis en stevige scharnieren is het device uitermate geschikt om ook onderweg te gebruiken. Bekijk het aanbod en vind het model dat ideaal is voor uw manier van werken, of dat nu een flinterdun, afneembaar, clamshell, convertible of touchscreenmodel is.

Bekijk de Ultrabook 2 in 1 video (2:44) ›

 

Ongeëvenaarde prestaties: mobiele werkstations

Ervaar creativiteit en samenwerking van een niveau hoger. Verminder downtime en beperk de verstoringen voor IT met een krachtig werkstation voor de meest veeleisende taken. Kies voor de hogere betrouwbaarheid, geïntegreerde beveiliging en beheer op afstand van een mobiel werkstation met Intel® Xeon® processor.

Lees verder over mobiele werkstations met Intel® Xeon® processor ›

 

Vind de juiste notebook voor uw bedrijf


Ontdek overige devices

Beveiliging en prestaties hoeven niet te worden ingeruild tegen mobiliteit. Mobiele werknemers kunnen overall aan de slag met de nieuwste tablets met Intel processors.

Meer informatie over zakelijke tablets

Pc-modellen zijn innovatiever dan ooit. Ontdek de voordelen van de ruimtebesparende all-in-one, de uitbreidbare desktoptoren en de compacte mini pc.

Meer informatie over desktoppc’s

Bekijk de inzichten van Intel IT Center over het belangrijkste IT-nieuws van de week. Neem een voorproefje met Intels perspectief op de ontwikkelingen van deze week en schrijf uzelf vandaag nog in.

Door u aan te melden gaat u akkoord met ons Privacybeleid en Algemene Voorwaarden.

Product- en prestatiegegevens

1

Intel technologieën kunnen geschikte hardware, specifieke software of activatie van diensten vereisen. Prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkele computer kan absolute beveiliging bieden. Raadpleeg uw systeemfabrikant of verkoper of ga voor meer informatie naar www.intel.com.