Masthead Light

Zakelijke desktops

Krachtige prestaties in een compact ontwerp

Compactere designs met betere beveiliging

Er zit wel wat in een desktop pc. En met de nieuwste innovaties in ontwerp, prestaties en beveiliging bieden zakelijke desktops gebaseerd op Intel® architectuur alles wat u maar wilt.

Een vrouw op een desktop all-in-one pc

All-in-one pc's: slanke, opgeruimde ontwerpen
Prachtig vormgegeven all-in-one pc's voorzien van de nieuwste Intel® Core™ vPro™ processors: verkrijgbaar in gestroomlijnde, opgeruimde ontwerpen, ideaal voor kleine ruimtes.1

Meer weten over all-in-one pc's >

 

Geïntegreerde beveiliging die ontwikkeld is voor bedrijven

Geïntegreerde beveiliging die ontwikkeld is voor bedrijven
Geïntegreerde beveiligingseigenschappen op basis van een nieuwe generatie processors beschermen gebruikers tegen identiteitsdiefstal en maken veilige netwerktoegang mogelijk.2 Volg en beheer duizenden devices op afstand voor updaten, uitzetten, afsluiten, resetten of herstellen.3,4 

Bekijk de hardwarebeveiliging whitepaper (8 pagina's) >

Bedrijfsklaar en met touch-functionaliteit

Bedrijfsklaar en met touch-functionaliteit
All-in-one pc's met Windows* 8 Pro zijn niet alleen compatibel met x86 programma's, randapparatuur en drivers voor een naadloze integratie in het bestaande systeem, ze bieden ook innovatieve touch-technologie die nieuwe en enerverende manieren van werken mogelijk maakt.

 

Product- en prestatiegegevens

open

1. Intel® vPro™-technologie is zeer geavanceerd en moet geconfigureerd en geactiveerd worden. De beschikbaarheid van functies en de resultaten zijn afhankelijk van de setup en configuratie van uw hardware, software en IT-omgeving. Ga voor meer informatie naar: www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/vpro/vpro-technology-general.html.

2. No computer system can provide absolute security under all conditions. Built-in security features available on select Intel® Solid-State Drives may require additional software, hardware, services, and/or an Internet connection. Results may vary depending upon configuration. Consult your system manufacturer for more details.

3. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.

4. Hiervoor is activering en een systeem met een netwerkverbinding, een voor Intel® AMT-geschikte chipset, netwerk hardware en software vereist Intel AMT is voor notebooks tijdens een draadloze, accu, slaapstand, ruststand of uitgeschakelde modus wellicht niet of beperkt beschikbaar via een host OS-based VPN. De resultaten zijn afhankelijk van de hardware, setup en configuratie. Surf voor meer informatie naar www.intel.com/technology/vpro/index.htm.