Ontworpen voor maximale productiviteit

Moderne desktopcomputers bieden maximale prestaties en beveiliging in gestroomlijnde en energiezuinige modellen. Weinig ruimte? Probeer de compacte en opgeruimde all-in-one pc, ideaal voor klantgerichte locaties en eenvoudig te transporteren. Op zoek naar een manier om werknemers tijdens een vergadering met elkaar in verbinding te brengen? De compacte mini pc kan uw vergaderruimtes transformeren tot slimme ontmoetingsruimtes. En de uitbreidbare desktoptoren is gebouwd om zelfs aan de allerhoogste eisen te voldoen. Verhoog uw productiviteit met de hoge resolutie touchscreenfunctionaliteit, snelle multitasking en ondersteuning voor meerdere schermen van energiezuinige modellen.

Ga efficiënter aan de slag met op Intel® processor gebaseerde desktopcomputers, een slimme oplossing voor grote en kleine bedrijven.

De lat qua beveiliging nog hoger leggen

Werk snel en slim. De nieuwste op Intel processors gebaseerde desktopcomputers bieden de op hardware gebaseerde beveiliging die de lat qua beveiliging in het bedrijf nog hoger legt. Tegenwoordig begint meer dan de helft van alle beveiligingsdoorbraken bij verkeerd gebruikte of gestolen inloggegevens.1

Met desktopcomputers die op de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processor zijn gebaseerd, beschikt uw bedrijf over de modernste identiteitsbeveiliging met een nieuw soort multifactor-authenticatie. Upgrade naar de nieuwste desktopcomputers om de beveiliging te versterken en uw desktopgebruikers te voorzien van de krachtige prestaties waar ze naar verlangen.

Lees verder over de nieuwste op Intel processors gebaseerde desktopcomputers ›

 

Slanke ontwerpen. Klaar voor zakelijk gebruik

Op Intel® Core™ processor gebaseerde all-in-one pc’s zijn efficiënte modellen die volwaardige computerkracht bieden in een compact model dat zelfs in de kleinste kantoorruimtes past, compleet met draadloze muis en toetsenbord. Kies uit een steeds groter aanbod van modellen die multi-touchscreenfunctionaliteit bieden, zodat gebruikers op intuïtievere manier aan de slag kunnen.

Het ultieme ruimtebesparende ontwerp van de mini pc combineert de bewezen prestaties van een Intel processor met een onmogelijk klein formaat. Gebruik bekende software en besturingsystemen, en verbind ze met elk formaat scherm. De mini pc maakt het waar, of u nu een digitale aanduiding op een vakbeurs van computerkracht wilt voorzien of gewoon op elk moment aan de slag wilt kunnen gaan.

Grote kracht in een mini pc ›

Ervaar de mogelijkheden van touch ›

Zoek de juiste Ultrabook voor uw bedrijf


Ontdek overage devices

Beveiliging en prestaties hoeven niet te worden ingeruild tegen mobiliteit. Mobiele werknemers kunnen overal aan de slag met de nieuwste tablets met Intel processors.

Meer weten

De nieuwste 2 in 1 devices en Ultrabooks™ combineren de mobiliteit van een tablet met de veelzijdigheid van een notebook en geïntegreerde beveiliging.

Meer weten

Bekijk de inzichten van Intel IT Center over het belangrijkste IT-nieuws van de week. Neem een voorproefje met Intels perspectief op de ontwikkelingen van deze week en schrijf uzelf vandaag nog in.

Door u aan te melden gaat u akkoord met ons Privacybeleid en Algemene Voorwaarden.

Product- en prestatiegegevens

1

2015 Breach Investigations Data Report. Verizon (2015). http://www.verizonenterprise.com/DBIR/2015/