• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Bedenk een strategie voor uw bedrijfsmobiliteit

Krijg toegang tot praktische hulpbronnen om het beheer te vereenvoudigen

Overzicht  > Leren  > Plannen  > Beslissen

Nu bent u klaar om uw eigen strategie voor mobiliteit te plannen. Maak gebruik van de uitgebreide Intel onderzoeken en hulpbronnen over zakelijke mobiliteit—waaronder handleidingen, IT@Intel best practices en onderzoeksrapporten. Deze professionele inzichten kunnen u ondersteunen in het verhogen van werknemerstevredenheid en de beveiliging van al uw mobiele devices verbeteren.

Tablet devices helpen Habit restaurants mobiel worden

Ontdek hoe de IT-professionals van Habit een tablet device plan in werking hebben gesteld om hun restaurants op revolutionaire wijze mobiel te maken. De wachttijden voor gasten werden verminderd en de productiviteit van werknemers nam toe dankzij Dell tablets met Intel® Atom™ processors en Windows* 8.

Bekijk de Habit video (3:54) >

Maak een plan voor het beveiligen van eigendom

Speelt beveiliging een grote rol in uw bedrijfsmobiliteitsplan? Ontdek hoe Intel® Core™ vPro™ processors van de vierde generatie met geïntegreerde technologieën voor bescherming tegen crimeware op meerdere lagen zorgt.

Bekijk de video over bescherming tegen crimeware (5:04) >

Zakelijke mobiliteit planningshandleiding

Verstevig uw mobiliteitsplan

Deze praktische gids legt uit hoe mobiele devices gebaseerd op de nieuwste Intel® Core™ vPro™ processors beter voldoen aan de beveiligings- en beheervereisten van uw bedrijf—en de prestaties, stijl en vormfactor bieden die uw gebruikers eisen.

Download de planningshandleiding
(13 pagina's) >

Pc-upgrade planningsgids

Advies van Intel IT experts: plan uw pc-upgradestrategie in

Intel IT professionals hebben de belangrijkste factoren onderscheiden voor het upgraden van devices in een zakelijke omgeving. Meer weten over gebruikersproductiviteit en IT-ondersteuning voor informatiebeveiliging en devicebeheer

Lees de strategiegids (16 pagina's) >

Bedrijfsmobiliteit: Hulpbronnen die u helpen plannen

Meer lezen