• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Bedenk een strategie voor uw bedrijfsmobiliteit

Krijg toegang tot praktische hulpbronnen om het beheer te vereenvoudigen

Overzicht  > Leren  > Plannen  > Beslissen

Nu bent u klaar om uw eigen strategie voor mobiliteit te plannen. Maak gebruik van de uitgebreide Intel onderzoeken en hulpbronnen over zakelijke mobiliteit—waaronder handleidingen, IT@Intel best practices en onderzoeksrapporten. Deze professionele inzichten kunnen u ondersteunen in het verhogen van werknemerstevredenheid en de beveiliging van al uw mobiele devices verbeteren.

Hoe Nestle haar personeel mobiel maakt

Het grootste voedingsmiddelenbedrijf van de wereld heeft haar personeel voorzien van op Intel processor gebaseerde 2 in 1 devices, om uitdagingen op het gebied van mobiliteit en beveiliging aan te gaan en om de zakelijke mogelijkheden te vergroten.

Bekijk de Nestle video (2:54) >

Maak een plan voor het beveiligen van eigendom

Speelt beveiliging een grote rol in uw bedrijfsmobiliteitsplan? Ontdek hoe Intel® Core™ vPro™ processors van de vierde generatie met geïntegreerde technologieën voor bescherming tegen crimeware op meerdere lagen zorgt.

Bekijk de video over bescherming tegen crimeware (5:04) >

Bedrijfsmobiliteit planningshandleiding

Verstevig uw mobiliteitsplan

Deze praktische gids legt uit hoe mobiele devices gebaseerd op de nieuwste Intel® Core™ vPro™ processors beter voldoen aan de beveiligings- en beheervereisten van uw bedrijf—en de prestaties, stijl en vormfactor bieden die uw gebruikers eisen.

Download de planningsgids (13 pagina's) >

Pc-upgrade planningsgids

Advies van Intel IT experts: plan uw pc-upgradestrategie in

Intel IT professionals hebben de belangrijkste factoren onderscheiden voor het upgraden van devices in een zakelijke omgeving. Meer weten over gebruikersproductiviteit en IT-ondersteuning voor informatiebeveiliging en devicebeheer

  Lees de strategiegids (16 pagina's) >

zakelijke oplossingen voor synchroniseren en delen

Bedrijfsklare oplossingen om content te synchroniseren en delen

Bekijk hoe Intel IT experts bedrijfsklare oplossingen om content te synchroniseren en delen toepassen die productiviteit ondersteunen, meerdere devices tegelijkertijd toegang geven en voor samenwerkingsvoordelen zorgen met beheer- en beveiligingsfuncties.

  Lees de IT whitepaper (7 pagina's)

Bedrijfsmobiliteit: Hulpbronnen die u helpen plannen

Meer lezen