De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Alles wat u nodig heeft om uw strategie voor bedrijfmobiliteit te plannen

Krijg toegang tot praktische hulpbronnen om het beheer te vereenvoudigen

Nu bent u klaar om uw eigen strategie voor mobiliteit te plannen. Maak gebruik van de uitgebreide Intel onderzoeken en hulpbronnen over zakelijke mobiliteit—waaronder handleidingen, IT@Intel best practices en onderzoeksrapporten. Deze professionele inzichten kunnen u ondersteunen in het verhogen van werknemerstevredenheid en de beveiliging van al uw mobiele devices verbeteren.

Nestle hoofdkantoor borden

Het grootste voedingsmiddelenbedrijf van de wereld heeft haar personeel voorzien van op Intel processor gebaseerde 2 in 1 devices, om uitdagingen op het gebied van mobiliteit en beveiliging aan te gaan en om de zakelijke mogelijkheden te vergroten.

Bekijk de Nestle video (2:54) >

Verstevig uw mobiliteitsplan

Deze praktische gids legt uit hoe mobiele devices gebaseerd op de nieuwste Intel® Core™ vPro™ processors beter voldoen aan de beveiligings- en beheervereisten van uw bedrijf—en de prestaties, stijl en vormfactor bieden die uw gebruikers eisen.

Download de planningshandleiding (13 pagina's) >

Advies van Intel IT experts: plan uw pc-upgradestrategie in

Intel IT professionals hebben de belangrijkste factoren onderscheiden voor het upgraden van devices in een zakelijke omgeving. Meer weten over gebruikersproductiviteit en IT-ondersteuning voor informatiebeveiliging en devicebeheer

Lees de strategiegids (16 pagina's) >

Bedrijfsklare oplossingen om content te synchroniseren en delen

Bekijk hoe Intel IT experts bedrijfsklare oplossingen om content te synchroniseren en delen toepassen die productiviteit ondersteunen, meerdere devices tegelijkertijd toegang geven en samenwerking vereenvoudigen met beheer- en beveiligingsfuncties.

Lees de IT whitepaper (7 pagina's) >

Bedrijfsmobiliteit initiatieven

Hulpbronnen om IT te ondersteunen in het toepassen van de juiste mobiele strategie

Bedrijfsmobiliteit: Hulpbronnen die u helpen plannen

Gerelateerde video's

Gesprekken

i