• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Ontdek hoe het beheer van bedrijfsmobiliteit de produciviteit verhoogt

Lees inzichten van gebruikers en ontdek de nieuwste devices

Overzicht  >  Leren  >  Plannen  >  Beslissen

 

Werknemers vertrouwen op hun mobiele devices om productief te blijven, of ze nu op reis zijn, vanuit huis werken, of hun eigen devices mee naar het werk nemen. Voorzien van de juiste mobiele devices, gebaseerd op vierde generatie Intel® Core™ processors, kunnen gebruikers waar ze ook zijn eenvoudig toegang tot de gegevens krijgen die ze nodig hebben, terwijl u de devices op uw netwerk veilig kunt beheren.

Ontdek hoe u de beveiliging naar het gewenste niveau brengt en tegelijkertijd de flexibiliteit en mobiliteit biedt die uw gebruikers eisen.

Stel medewerkers in staat om overal productief te kunnen zijn met 2 in 1 devices

Een notebook voor het bewerken van documenten, verslagen en presentaties; een tablet met touch interface voor onderweg. Bekijk hoe 2 in 1 devices op de moderne mobiele medewerker zijn gericht.

Bekijk de “2 in 1 for Business” video (1:52) >

Ontdek hoe tablets perfect passen tussen uw zakelijke pc's

Deze videotour toont hoe op Intel® gebaseerde zakelijke tablets slanke ontwerpen, bedrijfsklare compatibiliteit, zakelijke beveiliging, krachtige prestaties en eenvoudiger beheer bieden voor robuuste mobiele bedrijfsvoering.

Bekijk de tablet videotour (1:58) >

mobiele computertrends

De informatie rechtstreeks van de bron

Intel Market Research (IMR) ondervroeg meer dan 1.700 kenniswerkers in Amerika en Duitsland om de huidige trends op het gebied van bedrijfsmobiliteit te leren begrijpen. Ontdek waarom mensen nu meer dan ooit buiten het kantoor willen kunnen werken. De resultaten zullen u verrassen.
Lees het verslag over mobiele computertrends
                                                                                                             (4 pagina's) >

tablets voor verkoopprofessionals

2 in 1 is beter dan twee

Ontdek hoe tablets een cruciale rol spelen in het afronden van gesprekken voor verkoop professionals. 2 in 1 devices bieden handige, gebruiksvriendelijke en intrigerende tools om met uw klanten te overleggen.

Lees de 2 in 1 productsamenvatting (3 pagina's) >

Intel® IT Center hulpbronnen

Meer weten over bedrijfsmobiliteit

Meer lezen