Breng mobiliteit, productiviteit en beveiliging in balans

Lees inzichten van gebruikers en ontdek de nieuwste devices

Mobiele devices voorzien van de vijfde generatie Intel® Core™ vPro™ processors beschikken over geïntegreerde beveiligingseigenschappen voor de allerbeste bescherming, die u nodig heeft om devices op uw netwerk eenvoudig te beheren en om overal beveiligde toegang tot gevoelige informatie te krijgen.

Ontdek hoe u de beveiliging naar het gewenste niveau brengt en tegelijkertijd de flexibiliteit en mobiliteit biedt die uw gebruikers eisen.

Samenwerking dankzij mobiele devices

Ontdek hoe mobiele computerdevices op basis van de vierde generatie Intel® Core™ vPro™ processor een team kunnen ondersteunen in het oplossen van belangrijke zakelijke problemen in deze levensechte scenariovideo over wereldwijde samenwerking.

Bekijk de scenariovideo (2:51) >

Slimmer werken op kantoor: Tablets voorzien van Intel

Vergroot de mobiliteit van uw bedrijf met op Intel® processor gebaseerde zakelijke tablets. Integreer uw tablet met bestaande Windows* software, ervaar de lange accuduur en ga zonder zorgen aan de slag dankzij geïntegreerde beveiligingsverbeteringen.

Bekijk de video over tabletoplossingen (1:07) >

Ervaar de toekomst van arbeid

Deze ervaringsgerichte video toont hoe opkomende computertechnologieën, van spraakbesturing met smartphones tot de verbonden vergaderzaal en meer, samenwerking en mobiele productiviteit kunnen stimuleren in de (nabije) toekomst van werken.

Bekijk de video (2:37) >

Inzicht: de evoluerende toekomst van arbeid

Tegen 2025 zal het kantoor onherkenbaar veranderd zijn en is mobiliteit cruciaal. Deze paper bespreekt de belangrijkste trends in mobiliteit, kansen en logistiek die de toekomst van werken gaan vormgeven, om u te helpen uw werkomgeving te transformeren.

Lees de whitepaper (12 pagina's)

Creëer een digitale werkplek om om te gaan met belangrijke veranderingen in uw personeelsbestand

Ontdek welke gevolgen en voordelen het heeft om uw beheerstrategie van zakelijke devices in te richten als omgeving die meer op consumenten gericht is.1

Lees het verslag van Gartner (13 pagina's) >

Bedrijfsmobiliteit initiatieven

Hulpbronnen om IT te ondersteunen in het toepassen van de juiste mobiele strategie

Meer weten over bedrijfsmobiliteit

Gerelateerde video's

Gesprekken

Product- en prestatiegegevens

1

Verslag van Gartner, Inc., "Create a Digital Workplace to Respond to Critical Changes in the Workforce," door Matthew W.Cain en Mike Gotta, 25 april 2014.