• <Meer weten, ga naar intel.com

Bedrijfsmobiliteit

Het bedrijfsleven stapt over op mobiel

Overzicht  > Leren  > Plannen  > Beslissen

 

Mobiele devices veranderen niet alleen hoe, wanneer en waar er wordt gewerkt binnen het bedrijf, ze veranderen ook hoe gebruikers tegenwoordig verwachten te kunnen werken. Nu steeds meer werknemers persoonlijke devices gebruiken om op te werken zorgt onbeheerd BYOD voor verhoogde IT veiligheidsrisico's. Maar met de juiste upgrade-strategie voor devices kunt u de mobiliteit en prestaties leveren die werknemers willen, met de beveiliging en beheer die voor uw bedrijf noodzakelijk zijn.

Lees over de basisfeiten

Lees over de basisfeiten

Mobiele devices revolutioneren de manier waarop mensen werken door de flexibiliteit van werknemers te vergroten. En hoewel dit nieuwe niveau van mobiliteit helpt om productiviteit en werknemerstevredenheid te verhogen, zorgt het ook voor nieuwe unieke IT-uitdagingen.

Meer weten over bedrijfsmobiliteit >

 

Gerelateerde onderwerpen

Bedenk uw strategie

Bedenk uw strategie

Met de juiste hulpbronnen voor planning kunnen IT-bedrijven de voordelen van mobiele devices maximaliseren en de risico's minimaliseren door compatibele technologie te gebruiken die krachtige ingebouwde beveiliging en beheer biedt.

Bedenk een strategie voor uw bedrijfsmobiliteit >

 

Gerelateerde onderwerpen

Kies een technologie

Kies een technologie

Er is een grote variëteit aan op Intel architectuur-gebaseerde devices beschikbaar voor zakelijk gebruik. Kies voor devices die compatibel zijn met de bestaande hardware en software om de beveiliging te verbeteren, IT-beheer te vereenvoudigen en aan de mobiliteits-eisen van uw werknemers te voldoen.

Kies de juiste zakelijke mobiele oplossing >

 

Gerelateerde onderwerpen

Intel® IT Center hulpbronnen