De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Intels beste desktopcomputer ooit.

Shoppen voor desktops

Vele mogelijkheden. Eén device.

All-in-one desktops combineren een krachtige processor en groot scherm in één stijlvol en ruimtebesparend ontwerp.

Meer weten

Klein maar krachtig

Mini pc’s bieden indrukwekkende desktopprestaties in een klein en compact model dat bijna overal tussen past.

Hier bekijken

Volwaardige functionaliteit

Of het nu gaat om gaming of andere taken, torens gebaseerd op Intel® processors bieden de prestaties voor complexe taken, grootschalige lokale opslag, op hardware gebaseerde beveiliging en een scala aan uitbreidingen naar smaak.

Overal computerkracht.

De veelzijdige Compute Stick met Intel® processor breidt de functionaliteit van je HDTV* uit voorbij de mogelijkheden van een smart TV*, waardoor je video’s kunt streamen, online kunt surfen, je e-mail kunt lezen en social media kunt bekijken op het grote scherm.

Meer bekijken

Meer keuze dan ooit tevoren

Wat de vraag ook is, er is een bijzondere oplossing in de vorm van een desktop met de zesde generatie Intel® Core™ processor.

39%

Betere prestaties versus vier jaar oude pc 1 2

Overtref alle verwachtingen

Desktop pc’s met Intel Inside® bieden razendsnelle prestaties zodat je minder hoeft te wachten en meer kunt doen.

 

6X

Sneller video converteren versus vijf jaar oude pc 1 3

Deel je 4k ervaring

Met een Intel® Core™ processor kun je HD media 6X sneller creëren en delen en 4K video's in minder dan 3 minuten omzetten in plaats van 18 minuten op je oude desktop.

2X

Sneller video converteren versus vijf jaar oude pc 1 4

Verdubbel je creativiteit

Een desktop met de nieuwste Intel® processor is twee keer zo snel als je oude pc voor het componeren van muziek, bewerken van foto’s of het converteren van zelfgemaakte video's. Kies voor de snelheid om kostbare tijd te besparen.

Duik in visuele technologie

Een nieuwe desktop met een zesde generatie Intel® Core™ processor biedt spectaculaire graphics die ongeëvenaarde entertainment en gaming mogelijk maakt.

Tot

50%

Betere 3D renderingprestaties dan een drie jaar oude pc 1 5

Tot

13X

Betere 3D graphics versus een vijf jaar oude pc1 6

Tot

14x

Snellere grafische prestaties dan een vijf jaar oude pc 1 7

Ontdek andere Intel® technologieën

Gerelateerde video's

Product- en prestatiegegevens

1

De software en werkbelasting die in de prestatietests worden gebruikt, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel® microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark* en MobileMark*, worden gemeten met behulp van specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Wijziging van een van deze factoren kan ervoor zorgen dat de resultaten variëren. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen zodat u een weloverwogen aankoopbesluit kunt nemen op basis van uw evaluatie, inclusief de prestaties van het product in combinatie met andere producten.

2

Gemeten door Intel op systemen met de Intel® Core™ i7-6700K processor en de Intel® Core™ processor i7-2700K met SYSmark* 2014

3

Gemeten door Intel op systemen met de Intel® Core™ i7-6700T processor en de Intel® Core™ processor i5-650 met WebXPRT 2015 Photo Enhancement*

4

Gemeten door Intel op systemen met de Intel® Core™ i5-6500 processor en de Intel® Core™ processor i5-650 met WebXPRT* 2015 Photo enhancement.

5

Gemeten door Intel op systemen met de Intel® Core™ i7-6700K processor en de Intel® Core™ processor i7-2700K met Cinebench* R15 xCPU

6

Gemeten door Intel op systemen met de Intel® Core™ i5-6500 processor en de Intel® Core™ processor i5-650 met 3DMark* Cloud Gate Graphics score

7

Gemeten door Intel op systemen met de Intel® Core™ i7-6700T processor en de Intel® Core™ processor i5-650 met 3DMark* Cloud Gate Graphics score