De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Product- en prestatiegegevens

1

"Conflictvrij" betekent "DRC conflictvrij", wat door SEC-regels wordt gedefinieerd als producten die geen conflictmineralen bevatten (tin, tantaal, wolfraam en/of goud) die direct of indirect bijdragen aan gewapende groeperingen in de DRC of aangrenzende landen. We passen de term "conflictvrij" ook toe in een bredere zin om te refereren aan leveranciers, productieketens, smelterijen en raffinaderijen en hun bronnen van conflictmaterialen die het conflict in de DRC of aangrenzende landen niet financieren.

2

"Conflictmineralen", zoals gedefinieerd door de Securities and Exchange Commission van de VS (SEC), is een brede term die verwijst naar tin, tantaal, wolfraam en goud, of deze mineralen nu wel of niet conflict in de Democratische Republiek Congo (DRC) of aangrenzende landen financieren.

3

De opvattingen en meningen die door deze organisaties worden uitgedrukt behoren aan hen toe en komen niet noodzakelijkerwijs overeen met die van Intel. De meeberekening van deze organisaties impliceert niet noodzakelijkerwijs dat Intel ze goedkeurt of ondersteunt.