• <Meer weten, ga naar intel.com

Cloud computing voordelen De businesscase voor de Intel® Xeon® Processor E5-familie maken

Een presentatie die je helpt om het management over te halen te investeren in een Intel-gebaseerde infrastructuur

Presentatienotities

Over deze presentatie

Intels nieuwste toevoeging aan de processorproducten is de Intel® Xeon® processor E5 familie, die geschikt is voor tal van IT-toepassingen, bijvoorbeeld een zakelijke infrastructuur, werkstations, openbare en private cloudinstallaties, opslagsystemen, high-performance computing, alsmede enkele geïntegreerde apparaten. Deze nieuwe familie producten is de opvolger van de Intel® Xeon® processor 5600 en 5500 serie, die tot de populairste zakelijke technologieproducten aller tijden behoren. Het is een intelligente en kosteneffectieve stap om de Intel® Xeon® processor E5 familie aan je center toe te voegen en er zodoende voor te zorgen dat je IT-afdeling kan inspelen op de business en nieuwe servicemodellen kan leveren in de hedendaagse uitdagende IT-omgeving.

Deze presentatie gebruiken

Deze presentatie is bedoeld om je te helpen om een businesscase te maken voor het toevoegen van de Intel® Xeon® processor E5 familie aan je datacenter(s):

  • De dia's zijn zodanig ontworpen dat ze zowel in een diapresentatie als op zichzelf kunnen worden gebruikt. Gebruik de dia's op een manier die voor je situatie het geschikst is.
  • Gebruik de bijgewerkte ROI-calculator (intel.com/go/xeonestimator) om je presentatie aan te passen met organisatiespecifieke kostengegevens.
  • Raadpleeg de dia's met rode kaders bovenaan voor juridische disclaimers, prestatiegegevens en optimalisatiekennisgevingen.