Cloudcomputing-technologie

De prestaties en het vertrouwen waar bedrijven op kunnen bouwen

Niet alle clouds zijn hetzelfde. Intel® Cloud Technologie, een set technologieën die in de nieuwste generatie Intel Xeon® processors is geïntegreerd, biedt de prestaties en beveiliging die u nodig heeft en beschikt over functies die bepalen hoe goed uw cloud gegevens verplaatst, verwerkt en beveiligt.

Het Powered by Intel Cloud Technologie programma helpt u kiezen uit een breed scala aan diensten die door aanbieders van clouddiensten (CSPs) zijn ontwikkeld en speciaal voor Intel® processors zijn geoptimaliseerd. Het resultaat is een flexibele en schaalbare cloud met de kracht en prestaties voor uw meest gegevensintensieve werkbelastingen.

Ken de basis van uw publieke cloud

Ga zonder zorgen aan de slag in de wetenschap dat uw publieke cloud is gebaseerd op dezelfde technologie als in uw datacenter. Lees verder over de specifieke Intel® cloud technologieën die uw bedrijf stimuleren en beveiligen.

Ontdek alles over het Powered by Intel® Cloud Technologie programma (3:56) ›

Kies voor prestaties en beveiliging 

De Powered by Intel Cloud Technologie badge maakt het eenvoudiger om aanbieders van clouddiensten (CSPs) te vinden die gebruik maken van Intel processors en betrouwbare, toonaangevende prestaties en kwaliteit bieden.

Ontdek hoe publieke cloud uw bedrijf kan helpen (4:11) ›

 

Hoe ziet de toekomst van uw datacenter eruit?

Futurist Steve Brown beschrijft de technologische mogelijkheden van datacenters van de nieuwste generatie, waarin de infrastructuur gemoderniseerd is voor de toepassing van cloud en applicaties geoptimaliseerd zijn voor het leveren van clouddiensten.

Bekijk wat datacenters van de nieuwste generatie allemaal kunnen (3:32) ›

Cloudinitiatieven

Vereenvoudig de zoektocht naar een cloudprovider met de Intel® Cloud Finder (Intel® CF)—een hulpmiddel dat verschillende serviceproviders van over de hele wereld bij elkaar brengt.

Vind een aanbieder van clouddiensten

Ontdek Intel® Cloud Builders voor referentiearchitecturen die u kunnen helpen een efficiënte en beveiligde cloudomgeving te bouwen.

Begin met het bouwen van uw cloud

Intel versnelt de ontwikkeling van open, interoperabele cloudoplossingen door samen te werken met belangrijke industriegroepen zoals de Open Data Center Alliance (ODCA).

Meer informatie over de ODCA