Masthead Light

Kies uw hybride cloud oplossing

Kies de juiste technologie voor uw next-gen datacenter

Overzicht  > Leren  > Plannen  > Beslissen

 

Het is tijd om knopen door te hakken. Gebruik Intel® Cloud Builders, ons op meerdere industrieën gebaseerde initiatief, om gedetailleerde referentiearchitecturen te raadplegen voor het opbouwen van een private cloud. Onze  Intel® Cloud Finder  tool kan ook helpen om snel en gemakkelijk de cloud serviceproviders te vinden en beoordelen die het best bij uw eigen cloud capaciteiten passen.

Intels samenwerking met industriegroepen, zoals de Open Data Center Alliance (ODCA), versnelt de ontwikkeling van wijdverspreide normen die een breed scala aan interoperabele, cloudoplossingen stimuleren. 

De volgende tools en hulpbronnen helpen u de juiste keuzes te maken op het gebied van product en serviceprovider.

Wat u moet weten om uw next-gen datacenter te bouwen

Bouw uw next-gen datacenter

Deze samenvatting legt uit hoe een datacenter infrastructuur gebaseerd op de Intel® Xeon® processor E5-2600 v2 productfamilie helpt om optimale virtualisatieprestaties te leveren en een flexibele basis voor cloudcomputing biedt.

Lees de productsamenvatting (26 pagina's) >

Intel maakt het makkelijk om een cloud provider te vinden

Vind een cloud serviceprovider

Intel brengt providers over de hele wereld bij elkaar in het Intel Cloudzoeker programma. Gebruik deze tool om cloud serviceproviders te vinden die de infrastructuur-als-dienst eigenschappen en capaciteiten hebben die voor u het belangrijkst zijn.

Gebruik de Intel cloudzoeker tool >

Intel® IT Center hulpbronnen