• <Meer weten, ga naar intel.com

Cloudcomputing onderzoeksverslag

Onderzoeks- en doordachte leiderschapsrapporten van de beste IT-analysebedrijven

Onderbouw uw beslissing met deze voorspellingen, onderzoeksrapporten en analyserapporten die zijn gericht op problemen die relevant zijn voor het ontwerpen van een datacenter en cloudcomputers. Hier kunt u verschillende meningen van topanalisten en adviesbureaus bekijken om uw IT-initiatieven te plannen en te implementeren.

 

Open standaarden lossen cloudsilo's op

Het TBR-witboek behandelt hoe open standaarden zijn gepositioneerd om nieuwe niveaus van interoperabiliteit tussen cloudtoepassingen te bereiken.

Lees het TBR-witboek >

 

Verwelkom verandering: Laat de cloud het werk doen voor uw bedrijf

IT moet het voortouw nemen in de promotie van cloudcomputers om bedrijfsbehoeften aan waakzaamheid en snelheid beter te ondersteunen. De juiste technologiepartners kunnen helpen het meeste voordeel te behalen. In opdracht van Dell en Intel.

Meer informatie over het rapport > 


Technologie en onderzoek voor bedrijven: De cloud dienen

Een analyse en perspectief van de vooraanstaande IT-industrieanalist Technology Business Research (TBR) over hoe de nieuwste IBM x86*-servers die zijn uitgerust met de Intel® Xeon®-processor E5-2600-productfamilie en de implementatie van privéclouds een veilig en voordelig middel bieden voor de middenmarkt om kosten te verlagen en flexibele computercapaciteit te bieden.

Download het TBR-rapport >

Analyserapporten

 

 

Rapport over meer dan basisvirtualisatie

In dit rapport worden de best-practices voor virtualisatie en de manier waarop IT-managers initiatieven prioriteren onderzocht om verder te gaan dan de voordelen van consolidatie en kostenbesparingen. In opdracht van Dell en Intel.

Lees het technologieadoptieprofiel van Forrester >

 

Volgende generatie strategie voor ondernemingsmobiliteit

In dit rapport, dat is opgesteld in opdracht van Dell en Intel, beschrijft Forrester Consulting het nieuwe “verbeterde bedrijfstechnologiemodel” voor IT en het belang van cloudfuncties voor clients.

Lees het analyserapport van Forrester >