• <Meer weten, ga naar intel.com

Intel® Cloud Builders

Leer hoe u een cloud infrastructuur bouwt

Intel® Cloud Builders

Welkom bij Intel® Cloud Builders—een initiatief vanuit de IT-industrie dat erop gericht is om het bouwen, verbeteren en bedienen van een cloud infrastructuur eenvoudiger te maken.  Intel Cloud Builders is van belang voor ondernemingen, hosters, telco's en service providers die op zoek zijn naar richtlijnen voor eenvoudiger, beveiligde en efficiente cloud infrastructuren.

Bent u op op zoek naar cloud diensten voor een private cloud of een hybride cloud? Het Intel® Cloud Finder programma levert hulpmiddelen om de beslissen welke cloud service provider het beste bij uw behoeften past.

Referentiearchitectuur bibliotheek

Bezoek de architectuur bibliotheek met referenties om te lezen over bewezen cloud oplossingen hoe een cloud gebouwd wordt en uw cloud infrastructuur kunt optimaliseren dat voldoet aan de huidige IT vereisten. Referentie architecturen zijn met name gericht op het bouwen of vereenvoudigen van een cloud, de beveiliging t verbeteren en de efficiency in uw cloud omgeving te verhogen.

Kies een cloud computing gids om te downloaden >

Referentie implementaties

Een referentie implementatie is ontwikkeld is voor de Intel Cloud Builders referentie architectuur. Het beschrijft gedetailleerd de implementatie in een real world klantomgeving en laat verder zien wat de bedoeling is achter referentie architectuur.

Download een real-world implementatie voorbeeld >

 

Intel® Cloud Builders

Het Cloud Builders ecosysteem levert gedetailleerde presentaties over hun cloudoplossingen en referentie architecturen.

Bekijk de webcast serie >

 

Gesprekken in de Cloud podcast serie

Deze wekelijkse serie gaat over Cloud Builders bedrijven die tonen hoe hun cloud oplossingen IT gebruikers helpen om hun cloud technologie in te zetten en te beheren in de onderneming.

Luister naar de cloud computing podcasts > 

 

Ecosysteem

Gevestigde cloud leiders uit de IT industrie, allemaal verzameld op dezelfde plek.

Meer weten over de gevestigde cloud software en hardware leveranciers in het Cloud Builders ecosysteem >

Gesprekken