Masthead Light

Plan een big data project

Praktische hulpbronnen die u helpen plannen

Overzicht  > Leren  > Plannen  > Beslissen


Op het moment dat u begrijpt wat big data is en wat het voor uw bedrijf kan betekenen is het tijd om te beginnen met plannen. Ontdek kansen, beoordeel uw huidige omgeving, breng uw vereisten in kaart en identificeer uw technische benodigdheden. Als u een bestaand project aan het optimaliseren bent, kan Intel® technologieën u helpen om uw systeemcapaciteit te vergroten, integratieprocessen te vereenvoudigen en een basis te leggen voor snelle groei.

Raadpleeg de volgende hulpbronnen om uw projecten vooruit te helpen.

Vijf stappen die IT-managers kunnen nemen om big data analyseprojecten uit te voeren

Vijf stappen die IT-managers kunnen nemen om big data analyseprojecten uit te voeren

Deze handleiding bevat informatie om te helpen uw big data project te plannen, waaronder een overzicht van het IT-landschap voor big data, hoe Apache Hadoop* software u kan helpen om inzichten te verwerven uit big data en ondersteuning om het meeste uit Apache Hadoop software te kunnen halen.

Download de handleiding voor het plannen van big data (24 pagina's) >

Big data analyse op maximale snelheid

Reduceer de tijd die de verwerking van big data kost in vier stappen

Voorspellend onderzoek kan helpen de voorsprong op de competitie te behouden, nieuwe kansen te herkennen en waardevolle inzichten te verkrijgen. Bekijk hoe de Intel® Distribution voor Apache Hadoop software uw klus sneller klaart.

Bekijk de big data infographic >

Big data onderzoeken voor zakelijke informatie

Geavanceerde analyse voor zakelijk gebruik

Ontdek hoe Intel IT het "Geavanceerde analyse voor iedereen-programma," heeft geïmplementeerd, om een grotere groep werknemers de kans te geven om met geavanceerde analyse te werken en ze te leren welke taken belangrijk waren bij de implementatie van het programma en hoe een training voor mensen met geen eerdere ervaring in dataverzameling moet worden opgezet.

Bekijk de handleiding nu (10 pagina's) >

Best practices van IT@Intel

Meer lezen

Onderzoeksrapporten

Meer lezen