De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Big data oplossingen

Praktische hulpbronnen om u te helpen beslissen

Tijd om uw plan in werking te stellen. Begin met het onderzoeken van tools, technologieën, software en hardware voor big data, waaronder krachtige processors en visualisatie-technologieën. Evalueer vervolgens de partners van Intel die big data oplossingen bieden, waaronder zakelijke informatie, geavanceerde analyse, visualisatie-tools en grote verkopers van infrastructuur.

Gebruik de volgende hulpbronnen om de juiste oplossing en producten voor uw organisatie te vinden. 

Best practices voor het verbeteren van prestaties

Bekijk de best practices voor big data analyse van Intel en anderen in de industrie. Bekijk hoe u software kunt ontwikkelen en optimaliseren, en hoe Intel® Xeon® processors, Intel® 10 Gigabit server adapters, Intel® SSDs en de Intel® Distribution de prestaties voor big data projecten verbeteren.

Lees de big data whitepaper (12 pagina's) >

Intel® Xeon® E5 processorfamilie

De veelzijdige Intel® Xeon® processor E5-2600 v3 productfamilie voldoet aan IT uitdagingen zoals opschaling en responsiviteit met minder latentie, betere I/O prestaties en een hogere efficiëntie. De prestaties van de processor zijn op bijna elk denkbaar gebied verbeterd: het aantal kernen, cachegrootte en geheugen zijn uitgebreid.

Lees de productsamenvatting (5 pagina's) >

Koppel uw werkbelasting aan de beste processor

Om het juiste serverplatform voor uw IT-organisatie te kiezen, is het belangrijk om een evenwicht te vinden tussen complexe technische vereisten en beperkingen als budget en vloeroppervlakte. Deze tool helpt de voordelen in kaart te brengen van Intel® processors voor krachtige prestaties, database, en virtualisatie werkbelastingen..

Gebruik Intels processor-vergelijkingstool >

Kies een big data oplossing

Gerelateerde video's

Gesprekken

i