Masthead Light

Kies de juiste big data oplossing

Praktische hulpbronnen om u te helpen beslissen

Overzicht  > Leren  > Plannen  > Beslissen


Tijd om uw plan in werking te stellen. Begin met het ontdekken van tools, technologieën, software en hardware voor big data projecten, waaronder krachtige processors, visualisatietechnologieën en Intel® Distributie voor Apache Hadoop* software. Evalueer vervolgens de partners van Intel die big data oplossingen bieden, waaronder zakelijke informatie, geavanceerde analyse, visualisatie-tools en grote verkopers van infrastructuur.

Gebruik de volgende hulpbronnen om de juiste oplossing en producten voor uw organisatie te vinden.

Verbeter uw prestaties met Intel hardware en Intel® Distributie voor Apache Hadoop* software

Best practices voor het verbeteren van prestaties

Bekijk de best practices voor big data analyse van Intel en anderen in de industrie. Bekijk hoe u software kunt ontwikkelen en finetunen om optimaal te lopen, en hoe Intel® Xeon® processors, 10 Gigabit server adapters, SSDs en de Intel® Distribution de prestaties voor big data projecten verbeteren.

Lees de big data whitepaper (12 pagina's) >

Intel® Xeon™ E5 processorfamilie

Intel® Xeon® processor E5 familie

De veelzijdige Intel® Xeon® processor E5-2600 productgroep voldoet aan IT uitdagingen zoals opschaling en responsiviteit met minder latentie, betere I/O prestaties en een hogere efficiëntie. De prestaties van de processor zijn op bijna elk denkbaar gebied verbeterd: het aantal kernen, cachegrootte en geheugen zijn uitgebreid.

Lees de productsamenvatting (4 pagina's) >

Koppel uw werkbelasting aan de beste processor

Koppel uw werkbelasting aan de beste processor

Om het juiste serverplatform voor uw IT-organisatie te kiezen, is het belangrijk om een evenwicht te vinden tussen complexe technische vereisten en beperkingen als budget en vloeroppervlakte. Deze tool helpt de voordelen in kaart te brengen van Intel® processors voor krachtige prestaties, database, en virtualisatie werkbelastingen..

Gebruik Intels processor-vergelijkingstool >

Kies een big data oplossing

Meer lezen