• <Meer weten, ga naar intel.com

Intel® Xeon® Processor E5-2600 v2 Product Family

Expert workbench

Intel® Xeon® processor

The Intel® Xeon® processor E5-2600 v2 product family-based expert workstation: Dual processors for optimal performance. The highest performing workstation, optimized for experts.

Autodesk Simulation CFD 2013*

Autodesk Simulation* CFD software (formerly known as CFdesign*) provides fast, accurate, and flexible fluid flow and thermal simulation tools to help predict product performance, optimize designs, and validate product behavior before manufacturing.

For more information, please visit: http://www.autodesk.com/products/autodesk-simulation-family/features/simulation-cfd.

Intel Internal Testing as of August 2013

Details configuratie


Intel® Xeon® Processor E5-2687W-based Platform Intel® Xeon® Processor E5-2687W v2-based Platform

Number of processors

2

2

Number of cores/threads

8/16 per processor

8/16 per processor

Processor speed

3.10 GHz

3.40 GHz

Processor third-level cache

20 MB

25 MB

Platform manufacturer

Intel® Workstation Board W2600CR

Intel® Workstation Board W2600CR

System memory

64-GB DDR3 -1600

64-GB DDR3 -1866

Hard disk

SSD 520 480 GB

SSD 520 480 GB

Graphics controller

NVIDIA Quadro* K2000

NVIDIA Quadro* K2000

Driver version

340.49

340.49

Operating system

Windows 7* Enterprise SP1

Windows 7* Enterprise SP1

Intel® Hyper-Threading Technology

Enabled

Enabled

Intel® Turbo Boost Technology

Enabled

Enabled

Additional information: 1 2 3 4 5 6

Product- en prestatiegegevens

open

1. Software en werklasten die in de prestatietests worden gebruikt, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel-microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, worden gemeten met specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Wijziging van een van deze factoren kan ervoor zorgen dat de resultaten variëren. U dient overige informatie en prestatietests te raadplegen zodat u uw overwogen aankopen beter op grondige wijze kunt evalueren, inclusief de prestaties van het product in combinatie met andere producten. Voor meer informatie, surf naar www.intel.com/performance.

2. Enhanced Intel SpeedStep® Technologie: zie de Processorspecificatiezoeker op http://ark.intel.com of neem contact op met een vertegenwoordiger van Intel voor meer informatie.

3. Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie eigenschappen vereist. Intel Turbo Boost Technologie 2.0 is de volgende generatie Intel Turbo Boost Technologie en is alleen beschikbaar op bepaalde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de hardware, software en systeemconfiguratie. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

4. Voor Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie) dient men te beschikken over een computersysteem met een processor die Intel HT Technologie ondersteunt en een chipset, BIOS en besturingssysteem die geschikt zijn voor Intel HT Technologie. Prestaties zijn afhankelijk van uw hardware- en softwareconfiguratie. Surf naar www.intel.com/products/ht/hyperthreading_more.htm voor meer informatie, zoals gegevens over welke processors Intel® HT Technologie ondersteunen.

5. Intel-processornummers duiden niet op een prestatieniveau. Processornummers geven de onderscheidende kenmerken binnen een processorfamilie aan, niet binnen meerdere processorfamilies. Surf naar www.intel.com/content/www/us/en/processors/processor-numbers.html voor meer informatie.

6. De resultaten zijn gebaseerd op interne analyses van Intel en worden slechts ter informatie verstrekt. Verschillen in de systeemhardware, het softwareontwerp of de -configuratie kunnen de daadwerkelijke prestaties beïnvloeden.