De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Verbeter de productiviteit met de snelle en responsieve prestaties die nodig zijn voor de meest veeleisende zakelijke taken. Voorkom een datalek met hardwarematige beveiliging op basis van multifactor identiteitsbeveiliging en verlaag de kosten van IT met beheer op afstand met de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processors.

Verlicht de zwaarste taken

Intel® Hyper-Threading Technologie voert veeleisende applicaties razendsnel uit door meerdere threads op elke core uit te voeren, of uw werknemers nu complexe berekeningen uitvoeren, uitgebreide codes samenstellen of geavanceerde graphics bewerken.

Verhoog de productiviteit van werknemers ›

Media Asset with Text Component (RWD)

Verbeter de softwarebeveiliging van binnenuit 1

Bescherm uw bedrijf tegen identiteitsaanvallen met de Intel® Authenticate oplossing op basis van de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processors. Deze betrouwbare multifactor-oplossing versleutelt gebruikersinformatie en legt deze vast in de hardware, waarmee geavanceerde aanvallen op softwareniveau kunnen worden voorkomen, zoals password cracking, phishing en screen scraping..

Beveilig uw bedrijf tegen moderne aanvallen ›

Moderniseer het beheer van devices

Verlaag de kosten van IT-ondersteuning en bespaar tijd met Intel® Active Management Technologie (Intel® AMT). Deze dienst biedt ondersteuning op afstand, draadloos beheer van uw mobiele werknemers en een veilige manier om harde schijven te wissen en de overdracht van pc’s te vereenvoudigen. Met de out-of-band-functionaliteit van Intel® AMT behoudt u de controle—of de computer nu aan of uit staat, onafhankelijk van locatie, en zelfs bij een fout in het besturingssysteem.

Onderhoud pc’s op afstand ›

Ga aan de slag met Intel® vPro™ Technologie

Verbeter de efficiëntie op kantoor

Meer weten over Intel® vPro™ technologie

Product- en prestatiegegevens

1

De eigenschappen en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en kunnen geschikte hardware, software of service-activatie vereisen. Prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkele computer kan absolute beveiliging bieden. Raadpleeg de systeemfabrikant of verkoper of ga voor meer informatie naar http://support.intel.com.

2

Intel® Active Management Technology (Intel® AMT) vereist activering en een systeem met een netwerkverbinding, een voor Intel® AMT-geschikte chipset, netwerk hardware en software. Intel AMT is voor notebooks tijdens een draadloze, batterij, slaapstand, ruststand of uitgeschakelde modus wellicht niet of beperkt beschikbaar via een host OS-based VPN. De resultaten zijn afhankelijk van de hardware, set-up en configuratie. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/intel-active-management-technology.html.