De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Intel® vPro™ Technologie

Intels investering in Intel® vPro™ toont aan hoe het bedrijf zich inzet voor technologische innovatie voor de beste zakelijke prestaties. De eigenschappen van onze nieuwe zesde generatie Intel® Core™ vPro™ processor en Intel® Core™ M vPro™ processor helpen IT-leiders om de productiviteit van hun personeel en de beveiliging van hun gegevens te verbeteren. Daarnaast zorgen Intel vPro technologie en soortgelijke oplossingen van Intel en onze partners ervoor dat bedrijven concurrerend blijven in een competitieve markt.

Nieuwe productiviteitservaringen voor de zakelijke gebruiker

Een extra beveiligingslaag voor IT

Bedrijven staan tegenwoordig voor de IT-uitdaging om devices te vinden die voldoen aan de eisen van zakelijke gebruikers op het gebied van productiviteit en samenwerking, en deze devices, persoonlijke gegevens en bedrijfsgegevens gelijktijdig te beveiligen tegen dreigingen.

Intel® vPro™ technologie komt tegemoet aan deze en ander behoeften aan de hand van een uitgebreid pakket van eigenschappen die beveiliging, beheer en productiviteit verbeteren. Deze technologie is geïntegreerd in de nieuwe Intel® Core™ vPro™ processorfamilie, de Intel® Xeon® processor E5-2600, E5-1600 en E3-1200 productfamilies, Intel® chipsets en netwerkadapters die deze kritieke IT-uitdagingen oplossen. 1 2

Ondanks het feit dat Intel vPro technologie geïntegreerd is, vragen een aantal unieke eigenschappen om een actieve integratie aan de hand van de behoeftes en richtlijnen van de organisatie. Met behulp van Intel® Setup and Configuration Software 9.0 kunnen IT-managers devices gebaseerd op een Intel vPro processor binnen enkele minuten implementeren.1

Intel® vPro™ Platforms stimuleren transformatie van de werkplek

Meer informatie over Intel® Core™ vPro™ processors

Slim en eenvoudig

Bekijk alle voordelen van devices met de zesde generatie Intel® Core™ vPro™ processors inside.

Bekijk de infographic

Zesde generatie Intel® Core™ vPro™ processors

Met krachtige devices op basis van de zesde generatie Intel® Core™ vPro™ processor kunt u uw bedrijf beveiligen terwijl uw gebruikers draadloos kunnen weergeven en docken.

Bekijk wat er veranderd is

Upgrade naar pc's met de zesde generatie Intel® Core™ vPro™ processors

Door uw pc's te upgraden profiteert uw bedrijf van betere prestaties, productiviteit en beveiliging van gegevens en identiteit.

Bekijk nog meer redenen om uw pc's te upgraden

Product- en prestatiegegevens

1

De eigenschappen en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en kunnen geschikte hardware, software of service-activatie vereisen. Prestaties zijn afhankelijk van systeemconfiguratie. Geen enkel computersysteem kan absolute veiligheid bieden. Raadpleeg uw systeemfabrikant of verkoper, of ga voor meer informatie naar http://www.intel.com.

2

Configuratie: Intel referentieplatform is een voorbeeld van een nieuw systeem. Producten die worden aangeboden door systeemfabrikanten zijn niet identiek en prestaties kunnen afwijken. Intel referentieplatform met Intel® Core™ i5-6200U processor, PL1=15W TDP, 2C4T, turbo tot 3.4GHz/3.2GHz. Geheugen: 2x4 GB DDR4-2133. Opslag: Intel® Solid-State Drive (Intel®SSD). Display: 1920x1080 resolutie. Graphics driver: 15.40.4225. Accu: 43WHr. Besturingssysteem: Windows® 10. Vijf jaar oude pc met Intel® Core™ i5-520UM processor (1.06GHz tot 1.86GHz, 2C4T, 3MB) op Acer Aspire* 1830T. Geheugen: 4GB DDR3 1600MHz. Opslag: 500GB harde schijf. Display: 11 inch 1366x768 resolutie. Accu: 63WHr. Besturingssysteem: Windows* 7.