De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Nieuwe productiviteitservaringen voor de zakelijke gebruiker

Intels investering in Intel® vPro™ technologie viert zijn tiende verjaardag, en het toont Intels inzet op het gebied van het creëren van innovaties voor zakelijke toepassingen. De voordelen, mogelijkheden en eigenschappen van onze nieuwe vijfde generatie Intel® Core™ vPro™ processor en Intel® Core™ M vPro™ processor helpen IT-leiders ervoor te zorgen dat de werkplek voldoet aan de eisen van het personeel. Daarnaast helpen Intel vPro technologie en soortgelijke oplossingen van Intel en onze partners ervoor dat bedrijven up-to-date en concurrerend blijven in een competitieve markt.

Indrukwekkende devices voor alle soorten gebruikers

Ultradunne, ultrasnelle ontwerpen zijn verkrijgbaar met geweldige nieuwe 14 nm processors en Intel vPro technologie. Tablets, Ultrabooks™, convertible en afneembare 2 in 1 devices, ultradunne clamshells en mini-pc's bieden geïntegreerde beveiliging, beheer en draadloze innovaties om te helpen de werkplek te transformeren.

Meer weten over Intels 14 nm technologie

Verklaar elke vergaderzaal een kabelvrije zone

Intel® Pro Wireless Display maakt een draadloze en beveiligde verbinding tussen uw scherm en een projector, en biedt daarbij een privacyscherm om te voorkomen dat er onbedoeld gedeeld wordt, beheermogelijkheden voor groepspresentaties en een indicator die aangeeft wanneer u deelt. De IT-afdeling krijgt beveiliging van het zakelijke netwerk, beheer op afstand voor instellingen van client en receiver, en minder drukte op het draadloze netwerk dankzij intelligent kanaalbeheer.

Meer weten over Intel Pro Wireless Display

Draadloos gemak. Bedrade prestaties

Verbonden en klaar om aan de slag te gaan vanaf het moment dat u aan uw bureau gaat zitten met Intel® Wireless Gigabit Docking. Deze technologie biedt automatische docking op basis van nabijheid met de prestaties van een bedraad systeem voor display, toetsenbord, muis en USB accessoires, weergave en gebruikerservaring zonder verliezen en IT-beheer voor dock management op afstand.

Meer weten over Intel Wireless Docking

Beveiliging van gegevens die zo intelligent is dat gebruikers het nooit zullen merken

De Intel® Solid-State Drive Pro 2500 serie biedt geïntegreerde full-disk versleutelingsmogelijkheden zonder op productiviteit en prestaties in te leveren, ondersteuning voor Opal* 2.0 voor toekomstige gebruikstoepassingen zoals Secure Managed Containers en Digital Fencing, en secure erase command voor gebruikersgegevens, SSD gereserveerde gegevens en retired block areas.

Ontdek de Intel SSD Pro 2500 serie

Traceer problemen. Los ze op. Waar dan ook.

Intel® Active Management Technologie biedt beheer op afstand van devices via bedrade of draadloze netwerken. Krijg toegang tot clients via een beveiligd kaneel, onafhankelijk van of het device aan of uit staat, los problemen op terwijl de gebruiker online is, patch, repareer en upgrade besturingssystemen en toepassingen en inventariseer client-side software en hardware.

Meer informatie over Intel Active Management Technologie

Beveiliging van identiteit op hardwareniveau

Uw identiteit beveiligd. Help gebruikersnamen en wachtwoorden te beveiligen met geïntegreerde beveiliging op hardware-niveau. Intel® Identity Protection Technologie biedt authenticatie met toegevoegde op hardware gebaseerde beveiliging, bescherming tegen malware screen scraping plus bewijs van aanwezigheid, en sterke tweezijdige authenticatie plus data-integriteit.

Meer informatie over Intel Identity Protection Technologie

Een extra beveiligingslaag voor IT

Bedrijven staan tegenwoordig voor de IT-uitdaging om devices te vinden die voldoen aan de eisen van zakelijke gebruikers op het gebied van productiviteit en samenwerking, en deze devices, persoonlijke gegevens en bedrijfsgegevens gelijktijdig te beveiligen tegen dreigingen.

Intel® vPro™ technologie komt tegemoet aan deze en ander behoeften aan de hand van een uitgebreid pakket van eigenschappen die beveiliging, beheer en productiviteit verbeteren. Deze technologie is geïntegreerd in de nieuwe Intel® Core™ vPro™ processorfamilie, de Intel® Xeon® processor E5-2600, E5-1600 en E3-1200 productfamilies, Intel® chipsets en netwerkadapters die deze vier kritieke IT-uitdagingen oplossen.1,2

Ondanks het feit dat Intel vPro technologie geïntegreerd is, vragen een aantal unieke eigenschappen om een actieve integratie aan de hand van de behoeftes en richtlijnen van de organisatie. Met behulp van Intel® Setup and Configuration Software 9.0 kunnen IT-managers devices gebaseerd op een Intel vPro processor binnen enkele minuten implementeren.2

Voorkom aanvallen op sub-besturingssysteem niveau

Intel® vPro™ technologie beschermt tegen moeilijk te detecteren, diepgewortelde rootkits en malware die gebruikers in een cloudomgeving of virtuele omgeving bedreigen. Het combineert verschillende op hardware gebaseerde eigenschappen voor gecentraliseerd beheer en administratie van afbeeldingen, beveiligde netwerkopslag en out-of-band bescherming—om verder te gaan dan de firewall.

Intel® Trusted Execution Technologie

Trusted compute pools met Intel® Trusted Execution Technologie (Intel® TXT)3 helpen de private, publieke en hybride clouds van gevirtualiseerde datacenters te beschermen tegen aanvallen op de hypervisor, BIOS, firmware en andere softwarecomponenten.

Meer informatie over Intel TXT

Ondersteuning voor virtualisatie

Intel® Virtualization Technologie (Intel® VT)4 vertegenwoordigt een groeiend portfolio aan technologieën en eigenschappen die virtualisatie gebruiksvriendelijker maken door prestatie-overhead te elimineren en de beveiliging te verbeteren.

Meer informatie over Intel VT

Bescherm vertrouwelijke gegevens

Intel® AES New Instructions5 biedt aanvullende bescherming en kan gegevens tot vier keer sneller versleutelen zonder de gebruikersproductiviteit te beïnvloeden.6

Meer weten over Intel AES New Instructions

Ondersteuning voor versleuteling

De technologie past Intel® Secure Key toe,7 een op hardware gebaseerde versleutelingstechnologie die met hoge kwaliteit willekeurige getallen genereert, waardoor de gegevensversleuteling online interacties nog veiliger maakt.

Meer weten over Intel Secure Key

Product- en prestatiegegevens

1

Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder alle omstandigheden. Geïntegreerde beveiligingsfuncties die beschikbaar zijn op bepaalde Intel® processors kunnen wellicht additionele software, hardware, diensten en/of een internetverbinding vereisen. De resultaten kunnen per configuratie verschillen. Vraag uw   PC-fabrikant om meer informatie. Voor meer informatie, surf naar  http://www.intel.com/content/www/us/en/security/security-at-home.html.

2

De Intel® vPro™ technologie is zeer geavanceerd en moet worden geconfigureerd en geactiveerd. De beschikbaarheid van de functies en resultaten is afhankelijk van de setup en configuratie van uw hardware, software en IT-omgeving. Ga voor meer informatie naar: www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/vpro/vpro-technology-general.html

3

De eigenschappen en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en kunnen geschikte hardware, software of service-activatie vereisen. Prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkele computer kan absolute beveiliging bieden. Raadpleeg uw systeemfabrikant of verkoper of ga voor meer informatie naar www.intel.com/txt.

4

Voor Intel® Virtualization Technologie (Intel® VT) is een computersysteem vereist met een daarvoor geschikte Intel® processor, BIOS en een virtual machine monitor (VMM). De functionaliteit, prestaties en andere voordelen kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de hardware- en softwareconfiguraties. De software is mogelijk niet compatibel met alle besturingssystemen. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Voor meer informatie, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/virtualization/virtualization-technology/hardware-assist-virtualization-technology.html.

5

Voor Intel® AES-NI instructies (Intel® AES-NI) is een computersysteem met een processor die geschikt is voor AES-NI, tevens is niet-Intel software nodig om de instructies in de juiste volgorde uit te voeren. Voor beschikbaarheid, vraag uw wederverkoper of systeemfabrikant. Voor meer informatie, surf naar software.intel.com/en-us/articles/intel-advanced-encryption-standard-instructions-aes-ni/.

6

Software en werkbelasting die in de prestatietests worden gebruikt, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, worden gemeten met specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Wijziging van een van deze factoren kan ervoor zorgen dat de resultaten variëren. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen zodat u een weloverwogen aankoopbesluit kunt nemen op basis van uw evaluatie, inclusief de prestaties van het product in combinatie met andere producten. Voor meer informatie, surf naar http://www.intel.com/performance.

Resultaten zijn gemeten op Intel gebaseerd materiaal op het gebied van software, benchmark of andere gegevens van derden en worden slechts ter informatie verstrekt.   Enig verschil in systeem hardware of software ontwerp of configuratie kan de daadwerkelijke prestaties beinvloeden.  Intel beheert of controleert het design of de implementatie van gegevens van derden waar in dit document aan gerefereerd wordt.   Intel raadt al haar klanten aan om de websites van derden of andere bronnen te controleren of de verstrekte gegevens correct zijn en of het de prestaties betreft van devices die beschikbaar zijn voor de verkoop.

7

Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Voor Intel® Advanced Encryption Standard New Instructions (Intel® AES-NI) is een computersysteem met een processor die geschikt is voor Intel® AES-NI, tevens is software nodig om de instructies in de juiste volgorde uit te voeren. Voor Intel® Secure Key is een platform nodig dat geschikt is voor Intel® Secure Key, beschikbaar op bepaalde Intel® processors, en software die geoptimaliseerd is om Intel® Secure Key te ondersteunen. Neem contact op met de systeemfabrikant voor meer informatie en beschikbaarheid.