De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Built-in Visuals for Realistic Graphics

Add to Your Imagination

Enjoy a stunningly smooth, seamless graphics experience on your Ultrabook™, laptop, or desktop, thanks to a suite of sleek visual enhancements built into1 the Intel® Core™ processor. Built-in visuals enables sharper, crisper images; deeper, richer color; and amazingly lifelike video and audio. Watch your favorite movies and Internet videos in high definition with available Intel® Iris™ graphics or Intel® HD Graphics on your PC, or stream them to your big screen HDTV using Intel® WiDi.

Gerelateerde video's

Product- en prestatiegegevens

1

Intel® Clear Video HD Technologie is niet op alle pc's ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Raadpleeg de systeemfabrikant voor meer informatie. Voor meer informatie, surf naar: http://www.intel.com/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

2

Iris™ graphics is verkrijgbaar op bepaalde systemen. Raadpleeg uw systeemfabrikant.

3

Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® WiDi en een ontvangstdevice dat geschikt is om Intel® WiDi te ontvangen. Het afspelen van 1080p en Blu-ray* of andere beveiligde content is alleen beschikbaar op pc's met de derde of vierde generatie pc's met een Intel® Core™ processor met ingebouwde visuals, een compatibele adapter en mediaplayer, en waarop de Intel® WiDi software en graphics driver zijn geïnstalleerd. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html.

4

Intel® Insider™ is een hardware-gebaseerd content beschermingsmechanisme. Hiervoor is een PC met een derde of vierde generatie Intel® Core™ processor nodig met built-in visuals, een internetverbinding en het huren of aanschaffen van content van erkende providers. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Surf voor meer informatie naar www.intel.com/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/intel-insider-for-premium-hd-home-entertainment.html.