• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Geïntegreerde visuals voor levensechte graphics

Laat je fantasie de vrije loop

Ervaar een sensationeel soepele en spetterende grafische ervaring met een Ultrabook™, notebook of desktop, dankzij een aantal visuele verbeteringen die zijn geïntegreerd 1 in de Intel® Core™ processor. Geïntegreerde visuals maken scherpere, heldere beelden mogelijk, diepere kleuren en ongelofelijk levensechte video en audio. Bekijk favoriete fils en internet video's in high definition met de beschikbare Intel® Iris™ graphics oe Intel® HD Graphics op een pc, of stream ze naar een HDTV scherm met Intel® WiDi.

Ontdek waarom de nieuwste generatie Intel® Core™ processors zo snel video's kunnen verwerken

Bekijk de demo >

HD graphics

Intel® Iris™ Graphics en Intel® HD Graphics.

Intel® graphics technologie, met Intel Iris graphics en Intel HD Graphics,1 zijn geïntegreerd op de processor. Deze integratie resulteert in minder vertraging en een geweldige weergave van mainstream games en 3D-beelden.

Intel® Quick Sync Video

Intel® Quick Sync Video

Intel® Quick Sync Video bespaart pc gebruikers kostbare tijd wanneer ze een video willen maken en bewerken, deze willen synchroniseren met andere devices en willen delen, thuis en op internet. Intel Quick Sync Video gebruikt de hardware op de processor in plaats van software om de videocodering te versnellen.

draadloze displays

Intel® Wireless display

Met Intel® Wireless Display kun je draadloos streamen naar alles wat je leuk vindt—al je favoriete films, foto's, websites en nog veel meer— live vanaf een Ultrabook™ (of pc) naar HDTV.2

Intel® Clear Video HD Technologie

Intel® Clear Video HD Technologie

Intel® Clear Video HD Technologie (Intel® CVT HD) staat garant voor een realistische mediaervaring met een perfect beeld, door gebruik te maken van tal van geavanceerde grafische technologieën die ondersteuning bieden voor een geoptimaliseerde HD-weergave van video en een scherpe beeldkwaliteit.

Harry Potter bekeken op een notebook

Intel® Insider™

Bekijk een geheel nieuwe wereld vol HD films en entertainment van topkwaliteit rechtstreeks via je pc, dankzij Intel® Insider™ technologie.3 Je bent verzekerd van de eerste rangs-kaartjes voor elke show, dankzij de built-in visuals die standaard zijn bij de nieuwste generatie Intel® Core™ processorfamilie. Gezellig samen voor het grote scherm genieten van de allernieuwste content, met een ongelofelijk scherpe beeldkwaliteit tot 1080p.

Blije pinguïns

InTru™ 3D Technologie

Geef je kijkervaring een nieuwe dimensie. Je kunt nu games spelen en je favoriete 3D-films afspelen in Blu-ray* Stereo 3D* en bekijken met een 3D-bril. Alles wordt via HDMI* 1.4 in een volledige HD-resolutie van 1080p weergegeven op je tv dankzij InTru™ 3D Technologie van Intel in samenwerking met Dreamworks.

Realistische graphics dankzij geïntegreerde visuals

Voor ontwikkelaars

Intel® Advanced Vector Extensions (Intel® AVX) biedt applicatieontwikkelaars meer rekenkracht.
Meer informatie over Intel AVX >

Product- en prestatiegegevens

open

1. Intel® Clear Video HD Technologie is niet op alle pc's ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Raadpleeg de systeemfabrikant voor meer informatie. Voor meer informatie, surf naar: http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

2. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® WiDi en een ontvangstdevice dat geschikt is om Intel® WiDi te ontvangen. Het afspelen van 1080p en Blu-ray* of andere beveiligde content is alleen beschikbaar op pc's met de derde of vierde generatie pc's met een Intel® Core™ processor met ingebouwde visuals, een compatibele adapter en mediaplayer, en waarop de Intel® WiDi software en graphics driver zijn geïnstalleerd. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html.

3. Intel® Insider™ is een hardware-gebaseerd content beschermingsmechanisme. Hiervoor is een PC met een derde of vierde generatie Intel® Core™ processor nodig met built-in visuals, een internetverbinding en het huren of aanschaffen van content van erkende providers. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Surf voor meer informatie naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-insider-for-premium-hd-home-entertainment.html.