De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Geïntegreerde visuals voor realistische graphics

Laat je fantasie de vrije loop

Ervaar een sensationeel soepele en spetterende grafische ervaring met een Ultrabook™, notebook of desktop, dankzij een aantal visuele verbeteringen die zijn geïntegreerd 1 in de Intel® Core™ processor. Geïntegreerde visuals maken scherpere, heldere beelden mogelijk, diepere kleuren en ongelofelijk levensechte video en audio. Bekijk favoriete fils en internet video's in high definition met de beschikbare Intel® Iris™ graphics oe Intel® HD Graphics op een pc, of stream ze naar een HDTV scherm met Intel® WiDi.

Gerelateerde video's

Product- en prestatiegegevens

1

Intel® Clear Video HD Technologie is niet op alle pc's ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Raadpleeg de systeemfabrikant voor meer informatie. Voor meer informatie, surf naar: http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

2

Iris™ graphics is verkrijgbaar op bepaalde systemen. Raadpleeg uw systeemfabrikant.

3

Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® WiDi en een ontvangstdevice dat geschikt is om Intel® WiDi te ontvangen. Het afspelen van 1080p en Blu-ray* of andere beveiligde content is alleen beschikbaar op pc's met de derde of vierde generatie pc's met een Intel® Core™ processor met ingebouwde visuals, een compatibele adapter en mediaplayer, en waarop de Intel® WiDi software en graphics driver zijn geïnstalleerd. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html.

4

Intel® Insider™ is een hardware-gebaseerd content beschermingsmechanisme. Hiervoor is een PC met een derde of vierde generatie Intel® Core™ processor nodig met built-in visuals, een internetverbinding en het huren of aanschaffen van content van erkende providers. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Surf voor meer informatie naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-insider-for-premium-hd-home-entertainment.html.