• <Meer weten, ga naar intel.com

Intel Visual Technologie

Intel Visual Technologie

Ingebouwde visuals1 voor een sensationele visuele beleving

De tweede generatie Intel® CoreTM processors integreren een set van technologieën in de processor voor een sensationele visuele ervaring.

Intel Visual Technologie

Intel® Quick Sync Video

Intel® Quick Sync Video bespaart je klanten kostbare tijd wanneer ze een video willen maken en bewerken, deze willen synchroniseren met een ander apparaat en willen delen, thuis en op internet. Intel Quick Sync Video gebruikt de hardware op de processor in plaats van software om de videocodering te versnellen.

Intel Visual Technologie

Intel® HD Graphics

Intel® HD Graphics2 is nu ingebouwd in de processor! Dankzij deze integratie ervaren gebruikers minder latentie en kunnen ze genieten van een geweldige weergave van mainstream games en 3D-beelden.

Intel Visual Technologie

Intel® Wireless Display

Met Intel® Wireless Display kunnen je klanten via een eenvoudige draadloze verbinding op een groot scherm genieten van al hun persoonlijke en online content.

Intel Visual Technologie

InTruTM 3D Technologie

Je klanten kunnen nu via hun pc genieten van de ultieme 3D-weergave. Ze kunnen hun favoriete 3D-films afspelen in blu-ray* Stereo 3D* en bekijken met een actieve 3D-shutterbril. Alles wordt via HDMI* 1.4 in een volledige HD-resolutie van 1080p weergegeven op tv.

Intel Visual Technologie

Intel® Clear Video HD Technologie

Intel® Clear Video HD Technologie (Intel® CVT HD) staat garant voor een rich-mediaervaring met een perfect beeld, door gebruik te maken van tal van geavanceerde grafische technologieën die ondersteuning bieden voor een geoptimaliseerde HD-weergave van video en een scherpe beeldkwaliteit.

Intel Visual Technologie

Intel® Advanced Vector Extensions

Intel® Advanced Vector Extensions (Intel® AVX) biedt applicatieontwikkelaars met de nieuwe 256-bits instructiesetuitbreiding voor Intel® SSE meer rekenkracht.

Intel Visual Technologie

Intel Visual Technologie demo

Zie waarom de tweede generatie Intel® CoreTM processors zo snel video kunnen verwerken.

Product- en prestatiegegevens

open

1. Beschikbaar op de tweede generatie Intel® Core™ processorfamilie. Voorzien van Intel® HD Graphics, Intel® Quick Sync Video, Intel® Clear Video HD Technologie  (Intel® CVT HD), Intel InTru™ 3D Technologie en Intel® Advanced Vector Extensions (Intel® AVX). Beschikt optioneel over Intel® Wireless Display, afhankelijk van het ingeschakeld zijn op een systeem of niet. Of u beschikking heeft over de voordelen van ingebouwde visuals, is afhankelijk van het specifieke computermodel dat u kiest. Vraag uw PC fabrikant of uw systeem geschikt is voor ingebouwde visuals. Voor meer informatie over built-in visuals, surf naar: www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

2. Intel® HD Graphics is beschikbaar op geselecteerde modellen van de 2010 Intel® Core™ processor en de tweede generatie Intel® Core™ processorfamilies.