Beleef een spectaculaire kijkervaring

De zevende generatie Intel® Core™ processors brengen de oogverblindende 4K UHD resolutie naar pc’s.

Ervaar scherpe en heldere afbeeldingen en video van de geweldige 4K Ultra HD (UHD) technologie. Gecombineerd met de zevende generatie Intel® Core™ processors worden 4K UHD films1 pas echt overweldigend – elk detail en elke hoek wordt uitzonderlijk helder weergegeven.

Een ongeëvenaarde beeldkwaliteit

4K UHD is de ultieme kijkervaring en biedt 4x meer pixels dan full HD-schermen en 27x meer pixels dan SD-schermen. Meer pixels leiden tot een hogere resolutie, waardoor films, video’s, afbeeldingen en meer in bijzonder veel details te zien zijn. Deze indrukwekkende schermen zijn verkrijgbaar op pc’s met de zesde en zevende generatie Intel® Core™ processors.2

Bekijk de infographic ›

360-gradenvideo nog indrukwekkender

Ervaar 360-gradenvideo’s op een nieuwe manier. In combinatie met een 4K UHD resolutie bekijk je elk beeld en elke hoek met ongelofelijke helderheid.1

Makkelijk delen en bewerken

Moderne video’s vereisen een snellere CPU om moeiteloos op te slaan en te delen. Met de zevende generatie Intel® Core™ processors kun je razendsnel bewerken en delen – 8,6x sneller3 dan voorheen.

Gerelateerde producten en technologieën

Combineer 4K UHD met Intel® HD Graphics of Iris™ graphics voor een visueel spektakel dat indrukwekkender en levendiger is dan je ooit zou durven dromen.

Ontdek Intel® Graphics Technologie

Nooit meer slepen met een wirwar van kabels dankzij één compacte poort die alles kan – je pc van stroom voorzien, gegevens verplaatsen en verbinden met twee 4K UHD displays.

Lees verder over Thunderbolt™ 3

Speel de allernieuwste games in HD, compleet met complexe shading en een hoge framerate. Geniet van vloeiende gameplay voor de best mogelijke ervaring.

Game on

Product- en prestatiegegevens

1

De functies en voordelen van Intel technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en vereisen mogelijk geschikte hardware, software of serviceactivering. De prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkel computersysteem kan absolute veiligheid bieden. Raadpleeg uw systeemfabrikant of verkoper of ga voor meer informatie naar http://support.intel.com.

2

Alleen op bepaalde pc-modellen.

3

Het bestand van de werkbelasting is een H.264 MP4 videobestand van 12 minuten en 14 seconden, ~1,5 GB, 3840x2160p, 17561 kbps. Het bestand is omgezet naar een kleiner 1920x1080, 8 Mpbs, H.264, .m2ts formaat voor gereduceerde bestandsgrootte tijdens Internetdownloads of voor het bekijken op een draagbaar device met een lagere bitrate, zoals een iPod*. - maakt gebruik van Cyberlink Media Espresso*.
De software en werkbelasting die in de prestatietests worden gebruikt, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel® microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, worden gemeten met specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Wijziging van een van deze factoren kan ervoor zorgen dat de resultaten variëren. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen zodat u een weloverwogen aankoopbesluit kunt nemen op basis van uw evaluatie, inclusief de prestaties van het product in combinatie met andere producten. Voor meer informatie, surf naar www.intel.com/performance.